This version of the page http://vasyaimmortal.ho.com.ua/0067.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-05. The original page over time could change.
:порахуй:


:гулувне меню:

Анонси(он 15.2.2008!!!)
Архів новин
Закачка йобт
Афіша
Пантеон слави
Гостьова книга
Наш Метал Чат)
Наш Метал Форум

:мега статті:

Tribute to PINK FLOYD
METAL ETERNITY pt.1. ЗВІТ
METAL ETERNITY pt.1
Дубно 2007. Фото
КОВЕЛЬ МЕТАЛЕВИЙ або КАЗКА
Форумівка Городоцького Метал Форума
Постпостмодерна Астрально-Метальова Новела "ВОЛОДАРКА"

:репортажі, концерти,
рецензії, фотозвіти:

Dali in Rock
ЖЕСТЬ
Ірій акустичний.
СПРАГА. ФОТОзвіт
Метелики в гостях у СБЛП
Lee Konitz & Trio Mencel. 4 Грудня Філармонія
Вечір Олдового Металу в Одне Все 2 Грудня
WEST-EAST SIDE TOUR 2007
Інкунабула у гостях в СБЛП
Ken Vandermark “Resonance” Project
Погулянка Рок 10.11.07
Фліт ін Лялька 1/11/07
Готік-індастріал фест в Одне Все
Children of Bodom party
Riff Inc, Метелики та Брем Стокер у Ляльці
Фестиваль пірсингу і тату 2007
Лялька 27.09.07 Вечір-память Віталіка
Підкамінь 2007
Бескиди 2007
Лялька 26.07.07
Славське рок-фест. ФОТО
Славське рок-фест
Лялька 5.07.07
Beatleas Party у Ляльці 18.06.07
VV у Ляльці
Рок-Марафон
Свято Івана Купала
Зашків 2007
MASS METAL ATTACK
Лемберг у Ляльці - OldSchool живий
Арія знов у Львові
Metal Rebellion pt. 1
Шевченко Фест
Лялька 16.05.2007
Рок у парку культури. День Львова
IІІ Руйнація
Кефір
Шевченко Фест - Фінальний гала концерт
Лялька 25.04.2007
Лялька 11.04.2007 Nirvana Party
Лялька 27.03.2007
Лялька 07.03.2007
Лялька 04.03.2007
Лялька 27.01.2007
ІІ Руйнація
Лялька 15.01.2007
Лялька 21.12.2006
Лялька 16.12.2006
РУЙНАЦіЯ
Лялька 7.12.2006
Лялька 29.11.2006
Концерт Арії
Колгоспний дум в Городку
Рокотека Rock.Lviv
11-та РОКОТЕКА

:різне:

Фурумівка №2
Похід на Боржаву і Шипіт
Санта Баррбара серія 5
Санта Баррбара серія 4
Санта Баррбара серія 3
Санта Баррбара серія 2
Фотовиставка Андрійка
Санта Баррбара серія 1
Поїздка на Ключ
Файному хлопу 18 років і десь 6 днів
КІ-13 на Маківці. Маса вражень та екстріму
Файній дівчинці вже 18 років і тиждень...
MetalParty...10.02.07 - файному хлопу вже 18 років і 3 дня
шАНСОН IS DEAD
Канікули на Гуцульщині
Як богатирі на цитадель ходили
КІ і друзі(онов 8.06.07)
Горгани 2006
Баскетбол під музику
//Зашків 2007
METAL ETERNITY pt.1 VASYAIMMORTAL.HO.COM.UA 1 рік! Відбувся!!! фото. відео тра-ля-ля

METAL ETERNITY pt.1 відбулося!
VASYAIMMORTAL.HO.COM.UA 1 рік і кілька днів!
Misery WildRose Gallery - народилася!

Епіграф
Говорити коротко вмію, але не хочу!

Як тільки славетна «Лялька» відкрила свої двері для організаторів концерту приблизно о четвертій, до клубу почали сходитись музиканти та їх групи підтримки. Треба одразу висловити особливу подяку гурту DISARM за надану ними барабану установку.
Час минав, встановлювали апаратуру, музиканти тихо балакали та бриньчали на непід’єднаних гітарах, Вася нервово курив цигарку за цигаркою та бігав туди-сюди, а потім від хвилювань – почав вбиватися пивом. Як казав він пізніше, виступу Янтар Сіті він не памятає.. гиг)
Саунд-чек пройшов без ексцесів, але все ж початок затримався хвилин на сорок. Відкривати свято мав львівський гурт СОDA, але він припинив своє існування, тож Коду замінив гурт ЯНТАР-СІТІ. Фанати важкої музики за кілька годин до початку концерту почали збиратись під клубом. Дехто з них вже не тримався на ногах від вжитого на радостях алкоголю. Чесно кажучи, таку кількість народу побачити в «Ляльці», мабуть, не очікував ніхто.
Спочатку пролунало вітання ведучого (в обличчі відомого всім нам Мастєра) з річницею сайту VASYAIMMORTAL.HO.COM.UA та щирі побажання до самих орагнізаторів. З першими важкими акордами у виконанні ЯНТАР-СІТІ натовп почав ворушитись. Народ пробирався ближче до сцени та потихеньку і поки що невпевнено розпускав свої хаєра. Гурт грав за всіма інструментальними та вокальними традиціями хеві. Хлопці не підкачали та видали міні-шоу. Початок свого виступу вони відлабали по всіх законах олдового металу. Але натовп чекав подвійний сюрприз. По-перше, далі гурт грав не в дві гітари, як заведено у стилі хард’н’хеві, а в три. Вокаліст також взяв гітару і гурт почав вижимати максимум з «лялькових» комбарів. По-друге, сюрпризом стала ексцентрична витівка вокаліста. Він скинув косуху і представ перед натовпом у ліфчику, з якого періодично між піснями, діставав яблуко та їв його, гучно чавкаючи в мікрофон. Тож довелося ділитись. Яблука полетіли у натовп і були миттєво з’їдені вже фанатами. Після виступу глядачі почали вимагати стриптиз і отримали його у міні-версії. Але вокаліст ліфчик своїм прихильникам не віддав. ЯНТАР-СІТІ виклались наповну та змогли розворушити натовп. То ж щиро привітаємо хлопців із вдалим дебютом...
Наступним виступав львівський REQUIEM. Гурт хоч і молодий, та певні здобутки вже має. Ох, і дали ж вони жару у стилі олд-скул-тру-хеві-метал! Хлопці грали драйвову музику. Басист начепив на себе червоно-чорну перуку з рогами і ковбасився разом з Mr. Мартічем. Приємно було дивитись на те, як працює вокаліст. Він ефектно рухався, пускав у зал скажені погляди та дивився на світ через «окуляри Оззі Озборна», соло-гітарист залицявся до фанаток та по можливості позував на камери. Треба відмітити сесійного драмера гурту. Хоча чувак із дредами на сейшені для фанатів хеві та трешу виглядав дико, та все ж грав він дивовижно, хоча і був відсутній на генеральній репетиції. REQUIEM видавали з кожною піснею більше і більше драйву, то ж по закінченню їх виступу натовп був заведений на повну. Не встигли хлопці збагнути що й до чого, а ціла армія новоспечених фанатів дружно скандувала: «На біс! На біс! На біс!». І REQUIEM грали на біс, чого вони, мабуть, самі й не очікували. Після виступу REQUIEM Мастєр розповів кілька анекдотів, зал погігікав і на сцену виповзло п’яне тіло, що намагалось теж затравити анєкдотік про прославлену на всю Україну київську троєщинську гопоту. Та нічо в нього не вийшло, бо довго збирався з думками. Як то кажуть в Києві: Ех, жизнь дала трєщіну – єдім на Траєщіну. Після другого відбирання мікрофона невдалий комік був знятий зі сцени на яку вже вийшли DISARM.
DISARM – також львівський гурт з великим стажем, що грає у стилі треш. Свій виступ вони почали ефектно, з мелодійної фанери, по закінченні якої видали максимальний драйв. У залі почалось щось схоже на слем або мош. Хочеться відмітити гру драмера. Хлопець з гуртом грає не дуже давно, але дуже професійно. Посеред виступу гурт та глядачі привітали вокаліста DISARM - Джорджа з днем народження. Він отримав від колег по цеху в подарунок ексклюзивну майку з написом «DISARM», в якій і продовжував далі виступ. Коли гурт долабав заготовлену програму, зал вимагав продовження покладеної REQUIEM традиції. Тобто DISARM теж грали на біс, а натовп дурів!!!
Останніми виступали Івано-Франківській ЛИСТОПАД. Гурт, зібраний із справжніх професіоналів з багаторічним стажем. Можливо, треба одразу відмітити що гурт явно націлений завоювати максимальну кількість прихильників не лише по Україні. Свій виступ вони почали із каверу на Deep Purple «Smoke On The Water». Потім вони грали свої пісні, серед яких майбутні хіти «Ніжний Подих» та зовсім нова пісня «Листопад». Свій виступ гурт хотів завершити піснею AC/DC «Highway To Hell» та кавером на Black Sabbath. Але не вийшло. Народ вимагав ЛИСТОПАД знов і знов. На біс було зіграно ще раз «Smoke On The Water», за особистим проханням Іммортала - «Ніжний Подих», ще кавер на AC/DC… Коли концерт вважався офіційно завершеним на сцену піднялись організатори Віка та Василь, одна дівчинка запропонували хвилиною мовчання вшанувати пам’ять відомого басиста Львова Цвіркуна, звісно що вся «Лялька» затихла. Швидко зорієнтувавшись, ЛИСТОПАД знов підключили гітари і відіграли пісню, присвячену їх померлому другові. Здається, після того був знову «Ніжний Подих» та AC/DC «Highway To Hell». Народ як умів витанцьовував рок’н’ролл, в залі панувала скажена атмосфера. ЛИСТОПАД відіграв на біс більше часу, ніж тривав сам їх виступ. На тому була поставлена крапка у святкуванні річниці сайту VASYAIMMORTAL.HO.COM.UA.
Всі лишились щасливими та задоволеними. Глядачі отримали величезну порцію драйву, музиканти отримали заряд творчої енергії, а Вася та Віка були дуже щасливі і п’яні. Тож в неділю був започаткований новий львівський фестиваль олдскульної музики METAL ETERNITY і METAL ETERNITY pt.2 – вже не загорами, всі разом дружно чекаємо наступного року, так як наступне день народження сайту має в планах забабахати Городок Рок Фест.

Дякую за увагу. Ваша Lebedevа.



Відлабали, от і добре... цього разу вирішив, шо статті від мого імені не буде, тому шо, як на мене, - то я людина з упередженим ставленням, а ще, як виявилося, не знаю на скільки ват в ляльці комбіки, коли треба починати чекатися групам, шо чи Ширемета почне свою робою в 16:00 чи в 19:00, чи не почне, - всьо одно концерт почнеться традиційно в 21:00 і шо на халяву в ляльку проходить стільки людей...
Всі кажуть шо гарний концерт, всі чудово відлабали і я вірю і погоджуюсь... ТАК, це було дійсно круто, вдалий організаторський дебют VASYAIMMORTAL & MISERY, МІсері і ВасяІммортал, першокласно підібрані групи по духу і настрою, публіка, - в основному фанати олд скулу, шо і хотілося бачити), атмосфера унікально позитивна... Насправді, ніколи не бачив стільки друзів на квадратному метрі, це не можна описати, просто дякую шо прийшли... Листопад: напрошується класична фраза, коли вітали Папу Римського у Львові, але модернізована: "Листопал любить Львів, Львів любить Листопад, гиг) але Городок любить Листопад більше від Львова :-Р"... як я люблю казати, - "жизнь удалась, - можна умірать..."
Подяка(не буду обгунтовувати, просто імена): Місері, Янтарям, Реквієму, Дізармам, Дімічу і Вовчику, Джорджу окрема подяка за співпадіння дати його народження), Листопаду, GYG, Гону, Мастеру, Арсену, Кішаку, Дюха без тебе нізя), моєму ст. бр. Львівської Політехніки, Городоцькій районній ВО СВОБОДІ, всім фотографам ;-), натовпу, оддільна подяка всім городоцьким металюгам, які приперлися, це свято було для вас! Не забувайте заходити на Городоцький Метал Сайт і на нововідкриту галерею, яка з кожним днем буте наповнюватись, наповнюватись і наповнюватись...
VASYAIMMORTAL

Ну що ж прийшла черга мені висловити свою власну скромну думку про те що відбулося… Цей вечір був на стільки позитивним, що я не можу аж до сих пір натішитись) Було дуже приємно побачити стільки народу на нашому дебютному концерті, дуже приємно було побачити всіх справжніх фанатів такої музики, було приємно бачити на тому концерті не тільки людей зі Львова і Городка, а й зі всього Заходу України, Києва, Росії і БілорусіїJ Було дуже приємно бачити всіх старих добрих знайомих, які не полінилися прийти на концерт в ляльку і подивитися шо ж там таке відбудеться, було дуже приємно побачити їхні давольні посмішки від вуха до вуха і подяку після концерту) Взагалі було приємно під час концерту іти по ляльці і бачити як всіх переповнює радість, як всім добре, як всі дійсно нормально активно відпочивають, як відривається арава перед сценою; як дівчатка танцюють прямо на сцені з мікрофонними стійками); як народ бєшано слемиться під хеві); як фотографи повилізали куди тільки можна (на гардеробну, на стільчики, на колонки)) щоб зробити кращі фотографії того вечора; як ценітєлі музики не сидять за своїми столиками з розумним виразом лиця і повільно курять сигару, а те як вони п’янствують зі своїми друзями, як їхні столики заставлені пивом та іншим, їхні веселі лиця і їхні хитающі в такт під музику голови =); як люди за більярдом не істєрічно кожні п’ять секунд закривають двері, щоб не шуміло, а те як вони з пивом, з посмішкою на лиці і танцюючи з кийом поєднували гру в більярд і прослуховування музики; приємно було бачити, що всі столики заняті і крім того дофіга людей перед сценою; приємно було бачити ті черги за пивом, які прямо там собі відривалися, було приємно коли виходиш на верх і бачиш як люди спотівши до нєрєального стоять біля входу розмовляють по телефону і кричать: «Я щас в ляльці, тут ахуєнний концерт ти далбайоб шо не прийшов, давай па шуріку приходь ше маєш час!!!»; ну карочє пазітііііііііііііііііііііііііііііф!!! J)))) Вот!
Значить, а тепер хочу подякувати від себе Васю мені сподобалося з тобою співпрацювати), Олега за те що підірвав в останній момент всіх своїх «янтарів», самих Янтар Сіті за заміну, за шоу і я за яблука), і за те що пазітівно підірвали народ); «реквіємам» за те що продовжили пазітів і за народ який порвали і довели до поги); окремо дуже дякую Вовчику, який теж допоміг, з мене пиво); Дімичу за те що не пожалів своєї рідної ударки, дуже дякую на днях полюбе будем відмічати)); Дізармам за те шо ахуєнно виступили і за те що підірвали навіть тих хто вперто сидів за столиками; окрема подяка пану Юрію GYGу і «листопадам» за те що не відмовили моїй скромній персоні і радо приїхали на наш концерт, де порвали народ в дрєбєзгі, зіграли таку музику і такі кавери, що навіть ті люди які були зверху які зовсім випадково почули ідеально зіграні знайомі акорди, позабігали на концерт всередину), і окреме дякую «листопадам» за те що на останніх силах грали «на біс» стільки скільки публіка того хотіла!) Окрема подяка Артьомчіку за те що прикрасив сцену баннером, Гону, Дяді Віті (той що Шеремета), Мастеру, Арсену, Гріші, «ВО СВОБОДІ», Васіному студентському братстві) (те що братство Львівської Політехніки), і всім десятьом сайтам, які розмістили нашу афішку. Ще раз мої вітання Джорджику, було приємно те що свій день народження провів в мене на концерті) Ну і звичайно дуже дякую всім гостям цього вечора, дякую що ви зробили таку пазітівну олдскульну атмосферу, дякую всім своїм друзям які прийшли і підтримали і які організували мені афтерпаті)
Ну що ж на цьому я думаю і закінчу, це був напевно найкращий вечір для мене в цьому році, ще раз всім величезне ДЯКУЮ і бувайте!
Misery

Фото

Фото зроблені фотоапаратом Листопада ( екслузивне право від шановного пана GYG'a на розміщення)




Фото зроблені фотоапаратом Олі , вона ж автор статті...
14:00 репетеційна Реквієму, остання кров...


15:00 Втикаєм...


Хто це?! клон Озіка чи кіт Базіліо?!


Мініатюра "Новіцький завтикав..."


Останні приготування, мініатюка "Джордж-бригадир"


Чеки груп...


Янтар Сіті. дебут...


Реквієм. тру хеві метал)...


Дізарм. МЯСО


Листопад. Metal Eternity


Віталік, VIP гість з Ковеля, врівноважений басіст і шкілький звукач...


Олег, він же Kartman, врівноважений парубок, фанат Саус Парку, Металіки, Львівських Карпат і КНЕУ...


Друзі білоруси, вони ж Андрій, Женя і Натаха... вони ж тру опозиціонери з Мінська, подарували мені футболочку ДАЛУЧАЙСЯ)


Lebedevа, Іммортал, Андрій і Женя...


VASYAIMMORTAL & Місетр Мартич, вічні друзі і все таке...


Ігорко, Побратим, Іммортал, Натаха, Мастер, Сейтан... класна компанія)


Мастер, він же просто Вова, він же народний ведучий, ідіолог з теорії городоцьких металів, дезозаврів, автора безцелера, мега статті "Історія Городоцького Металу" та просто файний хлоп... на задньому плані друг Сейтан, притарабанив сюда з далекої Росії))


Satyr здурів...


Мастер і горе-Петросян


І нехай весь світ зачекає...


Натовп знайди себе...



фото зроблені фотоапаратом Білорусів:

Остання кров)


19:00 гиг)


Янтар Сіті


РеквієМ


Не зміні персонажі свята - друзі-білоруси... Живя Бєларусь і бацька капут...


Натовп





Заварушка в кінці концерту...


Ніч була довгою... Готель ГЛИБОКА



фото зроблені фотоапаратом Misery

Шановні організатори, після) концерту...


Янтар Сіті


Листопад



P.S. хто був на концерті прохання залишити комент... як каже Мастер, - дякую за увагу і гнилі помідори...

*Ваш нік:
e-mail:
Що на колонках:
Місце дислокації:
*Повідомлення:













Неділя, 28 жовтня 2007 | 00:20:43 -> VASYAIMMORTAL
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
http://www.listopad.if.ua/component/option,com_rsgallery2/Itemid,7/catid,11/lang,uk/ - Листопад нарешті виложив фотки з концерту... як не дивно там багато знайомих городоцьких морд...

Вівторок, 28 серпня 2007 | 21:39:02 -> zxcvb
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
ну не люблю я ляльки.. хоч вбийте мене, але мені ще жоден концерт там не сподобався... Вася і Віка дійсно молодці.. стільки людей заманили в ту "ляльку".. p.s. в "ляльці" мабуть варто змінити ту штуку, що висилить ззаді сцени, де купа облич.. бо інколи важко розібрати де намалювані, а де живі люди.. )

Вівторок, 28 серпня 2007 | 21:01:22 -> Hulk(Gorodok)
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
Атмосфера+5
Друзі+5
Пиво+2
Є в кого взяти Халявного пива+3
Кусочок яблука+1
Шия 3 дні боліла+4-3
Вхід 20 грн.-5
По десятибальній шкалі виходить+12 балів

Неділя, 26 серпня 2007 | 23:49:25 -> VASYAIMMORTAL(УКРАЇНА)
e-mail: нема Що на колонках: Тарасова Ніч - Заповіт
Повідомлення:
Палюбе
Живя Бєларусь і бацька капут...

Неділя, 26 серпня 2007 | 22:07:54 -> Lebedeva(Київ)
e-mail: olka_lebedevukr.net Що на колонках: Steve Vai Bad Horse
Повідомлення:
Ага, і бацька капут!

Неділя, 26 серпня 2007 | 21:11:38 -> Фагот(Минск)
e-mail: fagotmail.by Що на колонках: Садъ - НЛО
Повідомлення:
Ага, Васин канцик был далеко не маловажным фактором, повлиявшим на выбор Львова против Мурманска)
Давно слышал много восторженных отзывов о Ляльке, и 19 числа они полностью подтвердились. Спасибо за суперскую атмосферу!
Кстати, если кому интересно почитать отчет волосатого дебила, носившегося в майке ДАЛУЧАЙСЯ (т.е. меня) о поездке на Западную Украину, милости просим - http://spadar-tutejshy.livejournal.com/20209.html
Жыве Беларусь! Слава Україні!

Неділя, 26 серпня 2007 | 00:37:55 -> Lebedeva(Україна, Київ)
e-mail: olka_lebedevukr.net Що на колонках: ERA - After Time
Повідомлення:
Etrangere ->

Субота, 25 серпня 2007 | 00:54:43 -> Etrangere
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
To Lebedeva: а ты гэта пра якія фоткі?..

Пятница, 24 серпня 2007 | 12:19:48 -> GreProtection
e-mail: greyprotectionmeta.ua Що на колонках: 8mm_-_Nobody_Does_It_Better
Повідомлення:
Thank you Vasya for evrething... а включно:
Дякую тобі за чудесно організований концерт. В Лялці все починається вчасно, на 21*00 Ми так і прийшли.
Тільки заради великої любові до всього невідомого, я приїхав на рок концерт. Привіз з собою ще двох людей, а потім знайшов мене ще знайшли семеро в одних трусах, об’єднанні спільної ідеєю того що рок це рулз.
Перед початком концерту мене мучив один страшний квест чи вийду я живим із стін Ляльки. Відповідь вже знаю. Трошки поламаний, але відчуття класні. Дякую за звук, дякую за гурти, дякую за запрошення, дякую за ідею, дякую за схід сонця на високому замку...
З любовю, ГреЙ

Пятница, 24 серпня 2007 | 02:27:18 -> Lebedeva(Київ)
e-mail: olka_lebedevukr.net Що на колонках: Dream Theatre "Answer Lies Within"
Повідомлення:
То не фотки, то - провокація якась!!! То - фотоЖоп =)))

Четвер, 23 серпня 2007 | 23:59:20 -> Etrangere(Менск)
e-mail: _etrangere_tut.by Що на колонках: Кальян - Беларуская нацыя
Повідомлення:
Файны канцык!!! Вялікі дзякуй! Асабліва ўразілі Disarm. Раскалбасіла афігенна! Яшчэ 2 дні шыя балела...
Асобная падзяка Васе і Студэнцкаму Брацтву ;)

Четвер, 23 серпня 2007 | 23:14:48 -> Etrangere(Менск)
e-mail: _etrangere_tut.by Що на колонках: Кальян - Беларуская нацыя
Повідомлення:
Файны канцык!!! Вялікі дзякуй! Асабліва ўразілі Disarm. Раскалбасіла афігенна! Яшчэ 2 дні шыя балела...
Асобная падзяка Васе і Студэнцкаму Брацтву ;)

Четвер, 23 серпня 2007 | 15:28:49 -> Misery
e-mail: Misery0yandex.ru Що на колонках: нема
Повідомлення:
Йоп*****от живьом сцуко)) Треба срочно мутити ше шось в тому дусі

Четвер, 23 серпня 2007 | 15:23:12 -> VASYAIMMORTAL
e-mail: нема Що на колонках: ніц
Повідомлення:
http://www.rock.lviv.ua/?category=&article=547 - хто не бачив, - тут статтєйку накатали про концерт...

+ Сьогодні має явитися друга партія фоток:)

Четвер, 23 серпня 2007 | 10:50:25 -> Iruha
e-mail: Iruha86i.ua Що на колонках: нема колонок :)
Повідомлення:
Якщо на слідуючий день було херово,... значет вечер удался....гигигигигигиг.....а мені було дуже херово.....концерт був супер :)) тре повторити:))

Середа, 22 серпня 2007 | 23:24:59 -> edik
e-mail: нема Що на колонках: Aria!!-Ангельская пыль
Повідомлення:
Якщо рівняти цей концерт і концерт арії по драйву то без сумніву я більше відірвався в рідній ляльці чим в львівському цирку!!Ще раз дякую за концерт друже))

Середа, 22 серпня 2007 | 21:08:09 -> Мальва
e-mail: нема Що на колонках: Нірвана - Скул
Повідомлення:
не помню чи писала, але то був - ЖИР!!!

Середа, 22 серпня 2007 | 15:28:26 -> Lebedeva(Київ)
e-mail: olka_lebedevukr.net Що на колонках: Не Вмирай ТС
Повідомлення:
Доречі, фотографувати з гардеробної було доволі зручно! =)))

Середа, 22 серпня 2007 | 14:05:32 -> Master(ГОРОДОК)
e-mail: нема Що на колонках: Entomded
Повідомлення:
Прєлєстно!!!

Середа, 22 серпня 2007 | 01:23:57 -> Matvik(Львів)
e-mail: mshkotnyaryandex.ru Що на колонках: Пирдіння
Повідомлення:
- це в позитивному значенні, як в Металліки!

Середа, 22 серпня 2007 | 01:09:07 -> Matvik(Львів)
e-mail: mshkotnyaryandex.ru Що на колонках: Пирдіння
Повідомлення:
Короче, той, пишу з запізненням, але все ж ))) Арганізаторам веееееликий ріспект за те, що спромоглися організувати дуже навіть пристойне дійство, давненько такого не було...
Шия болить ще досі, хоч то вже 2 дні пройшло, всі банди, крім першої дали жару такого, що я навіть не сподівався, Джоржику всіх благ, так тримати!
Ок, Хеві Метал вашій хаті, панове!

Вівторок, 21 серпня 2007 | 23:55:29 -> Luna
e-mail: ninawishukr.net Що на колонках: OE
Повідомлення:
Сонце! Все було мега файно і потужно!І велике спасибі,що замутив такий файний концерт)))ВІдірвалася на славу)))

Вівторок, 21 серпня 2007 | 23:51:49 -> Samowar(Городок)
e-mail: slayerisedukr.net Що на колонках: Black Sabbath - Paranoid
Повідомлення:
Всьо було просто за...сь!!! Давненько я так не віцдривався.
Один з самих чьоткіх моїх візитів в Ляльку.
Heavy Metal - respect, сподіваюсь скоро шось подібне повториться.
P.S. Листопад - просто заєбатєльські відхуярили, особливо кавер на Black Sabbath

Вівторок, 21 серпня 2007 | 23:28:14 -> Lebedeva
e-mail: olka_lebedevukr.net Що на колонках: нема
Повідомлення:
Дякую, Дез. Взагалі Дез, то така людина, шо завжди на мене виливає стільки позитиву! Я зазнаюсь скоро! Чмок!

Вівторок, 21 серпня 2007 | 23:25:39 -> Lebedeva
e-mail: olka_lebedevukr.net Що на колонках: нема
Повідомлення:
Скромне фото?! Та ти ж тоді мене мало не задушив?! У мене все життя перед очами пролетыло! Ще й на камеру позував.

Вівторок, 21 серпня 2007 | 23:25:33 -> Death(northern caucas)
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
Hi! Excellent article!!! beauty photo!!! Very good sayshen!

p.s.
Lebedevа -you the best!

Вівторок, 21 серпня 2007 | 23:06:56 -> SATYR
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
Дякую, що вставили, моє скромне фото!

Вівторок, 21 серпня 2007 | 21:51:48 -> Банзай
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
фест був дуже крутим
я ніколи не бачив, щоб в ляльці публіка до останнього трималась, і взагалі було під що поковбаситись.
Мартичу привіт

Вівторок, 21 серпня 2007 | 21:20:41 -> Lebedeva
e-mail: olka_lebedevukr.net Що на колонках: нема
Повідомлення:
Я буду не я, як наступного року не приїду!

Вівторок, 21 серпня 2007 | 21:16:56 -> Lebedeva
e-mail: olka_lebedevukr.net Що на колонках: нема
Повідомлення:
А Васі ВЕЛИЧЕЕЕЕЕЕЗНЕ ДЯ-КУ-Ю!
Дякую, за те, що зустрів пів на сьому на вокзалі окремо. Бо то героїчний вчинок!

Вівторок, 21 серпня 2007 | 21:15:20 -> Lebedeva
e-mail: olka_lebedevukr.net Що на колонках: нема
Повідомлення:
Не думаю, що хоч хтось, з присутніх на концерті лишився байдужим. ТО БУЛО КЛЬОВО!!! Чесно кажучи, не очікувала. Я в захваті. Чекаю на Городок Рок Фест з великим нетерпінням.

Вівторок, 21 серпня 2007 | 21:08:42 -> Слім(Км)
e-mail: нема Що на колонках: Квадраджессіма
Повідомлення:
Маладци арганізатари) Народу ріально купа... От ссуко шо я не був)

Вівторок, 21 серпня 2007 | 20:00:50 -> Misery
e-mail: Misery0yandex.ru Що на колонках: нема
Повідомлення:
Відео буде, от зараз сижу і любуюся "Ніжним подихом" :) от)) З часом появиться...

Вівторок, 21 серпня 2007 | 18:09:16 -> Kishak
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
А якісь відео будуть?

Вівторок, 21 серпня 2007 | 16:12:35 -> Іммортал
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
http://www.rock.lviv.ua/?category=7&article=7215

http://www.rock.lviv.ua/?category=7&article=6874

тут прікльно написали...

Вівторок, 21 серпня 2007 | 13:57:37 -> VASYAIMMORTAL
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
по перше, це явно не всі фотки, їх ше буде і буде... до кінця тижня всі тут буде... по друге нема:)

Вівторок, 21 серпня 2007 | 13:14:22 -> Iryska(Львів)
e-mail: frogseukr.net Що на колонках: Nirvana)
Повідомлення:
і мене немає на хфотках, хоча якийсь підступний фотограф хфоткав!
Васильчику, вдалого проходження комісії!!!

Вівторок, 21 серпня 2007 | 09:33:13 -> SATYR
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
А чо мене нема на фотках?

Вівторок, 21 серпня 2007 | 09:00:50 -> Слоник
e-mail: petro.borysgmail.com Що на колонках: нема
Повідомлення:
Мене не було (-1).
Багато років твоєму сайту і без тупих листів від ho.com.ua
Все інше було сказано в асі

Вівторок, 21 серпня 2007 | 04:18:35 -> VASYAIMMORTAL
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
гиг) я був
+1

Вівторок, 21 серпня 2007 | 03:01:39 -> VASYAIMMOL(дома) ГОРОДОК)
e-mail: нема Що на колонках: KISS - we are one
Повідомлення:
Так, панєсась...
З часом, на протязі тижня будуть добавлятись фоткі, нині в обід зявиться стаття, і взагалі всьо класно, невраховуючи то шо в мене 27 Серпня комісія з фізики і в мене ніхріна нема часу, бо треба вчитись)) так шо зрозумійте, відгуляли концерт, а фоткі будуть, пізніше...

:афіша:



:наша кнопка:




:контакти:
e-mail vasyaimmortal@gmail.com
icq# 293463844
моб. 80685107413


:обмін банерами в асю:


скачати лого для афіш



:наші друзі та партнери:




















:Рекомендуємо:


"Стильний Львів"- андеграунд взуття, одяг, аксесуари м.Львів, вул.Вагова, 15



Хост на халяву




<<<© VASYAIMMORTAL.HO.COM.UA 2006-2008>>>