This version of the page http://7chudes.in.ua/info/204.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-03. The original page over time could change.
7 Чудес України
  
новини    змі про нас    фото    маршрути    7 чудес світу
Пошук:

   Сім чудес України
 

 

Заповідник «ÐšÐ°Ð¼’янець»

 
Києво-Печерська Лавра
 
Софіївка
 
Софія Київська
 
Херсонес Таврійський
 
Хортиця
 
Хотинська фортеця
   Спецномінації
 
Визначна пам'ятка сучасної України
 
Визначна пам'ятка духовної України
 
Визначна пам'ятка новітньої історії


17-10-2007 | 16-38

Дізнавайтеся про можливі маршрути чудесами України


Якщо ви втомилися від вихідних перед телевізором та бажаєте відволіктися від проблем, отримавши нові яскраві враження, - пропонуємо влаштувати собі тур вихідного дня, мандруючи мальовничими куточками України...

Щоб допомогти вам у цьому, ми вирішили започаткувати на нашому сайті рубрику „Маршрути” (http://7chudes.in.ua/selection_10.htm), у якій намагатимемося розповісти про найцікавіші місця, які обов’язково варто відвідати для того, щоб хоча би уявити собі природне, історичне, культурне та архітектурне розмаїття нашої країни!
 
Наповнення рубрики „Маршрути” започаткують матеріали за результатами подорожей під час прес-турів, організованих Фондом Миколи Томенка, у рамках проекту „Маршрутами 7 чудес України”.
 
У цій рубриці вже сьогодні ви можете знайти цікаву для туристів інформацію про 2 чуда України - заповідник „Кам’янець” та Хотинську фортецю.
 
Далі буде... Слідкуйте за рубрикою!


© 7 ЧУДЕС УКРАЇНИ. E-mail: info@7chudes.in.ua