This version of the page http://www.besthosting.com.ua/ua/domains.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-26. The original page over time could change.
Домени, все про домени
 
 
УкрРус
 
   
 
ПЕРЕВІРИТИ ДОМЕН
Введіть ім'я домена та
виберіть зону


розрахунковий центр

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

Написати службі підтримки через web

Тел. в Києві: 8 (044) 590 08 07
Тел. у Вінниці: 8 (0432) 65 66 44
          (цілодобово)
 

Технічна підтримка:



Фінансовий відділ:


Скарги та пропозиції
   

ДЛЯ КЛІЄНТІВ

Введіть логін та пароль для входу в біллінг-систему.
логін:
пароль:
В панель керування сайтом Ви можете потрапити через біллінг-систему.
   
Про домени      Доменне ім'я UA      Ціни      Замовити домен      

Домен - це своєрідне ім'я Вашого web-сайту. Набравши це ім'я в браузері, користувач буде попадати на Ваш web-сайт.

Доменне ім'я складається власне з імені і доменної зони:

В імені можна використовувати латинський алфавіт, цифри, дефіс. При створенні ім'я не можна використовувати нижнє п_дкреслення ( _ ), апостроф ('), службові слова (www, ping:). В багатьох зонах заборонені 2-буквені імена. Але хочу сказати, що в зонах, де вони дозволені, весь набір 2-буквених імен давно вичерпано:

Доменні зони мають свою ієрархію.

Зони бувають міжнародні і ті, котрі властиві певній країні (державні). Державні, в свою чергу, поділяються по регіональній приналежності і по сфері діяльності. Всі міжнародні доменні імена відносяться до імен I рівня (зона складається з одного слова, наприклад, imya.com, imya.org, imya.net). Державні доменні імена можуть бути як I рівня, так і II чи III. Прикладом державного доменного імені I рівня можуть бути імена: imya.ua, imya.ru, imya.de и т.д.

Доменні імена, що визначають орієнтування web-ресурсу на певну географічну зону в межах держави, прийнято називати регіональними. Наприклад, сайт компанії по виробництву вікон, з доменним ім'ям vikno.kiev.ua, красномовно говорить про те, що офіс вищезгаданої компанії розміщений на території Києва чи київскої області, а tusovka.vn.ua - це місце тусовки з переважною більшістю вінничан:

В залежності від тематики web-ресурсу і/або сфери зайнятості організації чи приватні особи можуть віддавати перевагу іменам в певних зонах. Наприклад, українська комерційна структура цілком логічно обере доменне імя в зоні *.com.ua, а університет, стіни якого розміщені в межах британських кордонів - *.gov.uk

Вся ця класифікація і поділ доменних зон виникли давно, однак, в наш час, час стрімкого розвитку web-технологій і зокрема інтернета, на логічну класифікацію практично не звертають увагу, а обирають ім'я в зоні, в якій воно ще не зайняте.

Більш детальну інформацію з цього питання можна отримати в разділі про домени.

Купуючи хостинг, Ви повинні визначитись з іменем Вашого сайту. Якщо домен підлягає реєстрації, його потрібно провірити на вільність. Для цього на нашому сайті передбачена спеціальнаі форма зліва вверху сторінки. Реєстрація одного домену при покупці хостингу здійснюється БЕЗКОШТОВНО.

Ми являємось офіційними реєстраторами доменів практично у всіх зонах, реєструємо їх уже більше 3-х років.

Якщо Ви хочете купити додатковий домен рекомендуємо скористатися нашим спеціальним сервісом по реєстрації доменів - Bestname.