This version of the page http://ukrchess.org.ua/docs/rishenz2006.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-25. The original page over time could change.
Рішення

 

Рішення

V  Звітно – виборного  З’їзду

Федерації  шахів  України

м.Київ                                                                         16 вересня 2006 р.

               

        1.Затвердити звіт президента Федерації шахів України Петрова В.М. про роботу ФШУ за період з червня 2002 р. по вересень 2006р. і визнати її задовільною.

        2. Відзначити успішні результати виступів українських шахістів в найпрестижніших офіційних міжнародних змаганнях: Всесвітніх шахових Олімпіадах, чемпіонатах світу і Європи, Всесвітніх дитячих шахових Олімпіадах.

         3. Відзначити проведення в Україні міжнародного супертурніру 18–ої категорії “Аеросвіт” та суттєве підвищення рівня організації і фінансового забезпечення чемпіонатів України.

         4. Виконкому ФШУ остаточно затвердити на своєму найближчому засіданні персоналії голів та склади постійних комісій ФШУ, плани їх роботи.

         5. Виконкому ФШУ відстоювати інтереси українських шахів у відносинах з ФІДЕ, ЄШС, Мінсім’ямолодьспортом України, іншими міжнародними й українськими державними і громадськими організаціями.

         6.Виконкому ФШУ разом з Виконавчою дирекцією продовжити роботу щодо пошуку спонсорів Федерації шахів України, підвищення рівня її фінансового та матеріально – технічного забезпечення, організації та проведення в Україні міжнародних турнірів.

         7. Виконкому ФШУ разом з Виконавчою дирекцією активізувати роботу щодо висвітлення шахової тематики у засобах масової інформації.

         8. Виконкому ФШУ разом з Федерацією шахів м. Києва активізувати роботу щодо відкриття у столиці України шахового клуба.

         9. Комісії ФШУ з дитячо–юнацьких шахів розробити заходи щодо подальшого розвитку дитячих і юнацьких шахів та внести їх на затвердження Виконкому. Разом з Мінсім’ямолодьспортом України підготувати нову програму для ДЮСШ. Разом з Виконавчою дирекцією ФШУ налагодити підготовку та видання методичних матеріалів для дитячих тренерів, забезпечити організацію та проведення Всеукраїнських тренерських семінарів, вжити заходів щодо відновлення діяльності Центру “Гросмейстер”, розглянути можливість створення в Україні міжнародної шахової школи, підготувати угоду з Міністерством освіти і науки України щодо розвитку шахів у школі, активізувати діяльність щодо залучення спонсорів до розвитку дитячих шахів.

        10. Колегії суддів України забезпечити регулярне проведення Всеукраїнських суддівських семінарів, разом з Виконавчою дирекцією забезпечити переклад та розміщення на сайті ФШУ Правил ФІДЕ, відкрити на сайті ФШУ сторінку колегії суддів.

        11. Кваліфікаційній комісії разом з колегією суддів та спортивно -технічною комісією продовжити роботу щодо недопущення проведення в Україні фальсифікованих змагань.

        12. Місцевим федераціям шахів активізувати діяльність щодо завершення легалізації в регіональних відділеннях Міністерства юстиції України та укладення договорів з місцевими органами виконавчої влади у сфері фізичної культури та спорту.

        13. Виконавчій дирекції ФШУ продовжити роботу щодо створення бази даних шахових тренерів України.

        14. Виконавчій дирекції ФШУ вирішити питання щодо виготовлення членських квитків та суддівських посвідчень.

 

 

                          ПРЕЗИДЕНТ  ФШУ                  В.М. ПЕТРОВ