This version of the page http://www.perehid.kiev.ua/start.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-23. The original page over time could change.
:: Запрошення до Великого Переходу! ::

                   Ви наш відвідувач

  
 

  

Управління станом підписки на наші новини

E-mail:

Дiя: 

 

Реклама

Рейтинг

Партнери

 

НОВИНИ ПЕРЕХОДУ-IV 

  

КОНЦЕПЦІЯ ПОЛІТОЛОГІЧНОЇ СЕКЦІЇ

“УКРАЇНСЬКИЙ ПРОЕКТ”:

СОЦІАЛЬНО-ПОЛІТИЧНІ МОДЕЛІ ВСЕСВІТНЬОЇ УКРАЇНСЬКОЇ СПІЛЬНОТИ, ЕФЕКТИВНОЇ У ГЛОБАЛІЗОВАНОМУ СВІТІ XXI СТОЛІТТЯ

 Ознайомитись >>>>

 

 

Інші публікації >

   

Інші публікації >

 

  • # 2 (2) 1999 р.

  • # 1 (3) 2000 р.

  • # 2 (4) 2000 р.

  • # 3 (5) 2000 р.

  • # 1 (6) 2001 р.

  • # 2 (7) 2001 р.

  • # 3 (8) 2001 р.

АРІЙСЬКА МЕТАЦИВІЛІЗАЦІЯ

Ігор КАГАНЕЦЬ
Головний редактор журналу “Перехід-IV”


   Свобода там, де є вибір. Хто не може наважитись на самостійний вибір — ризикує стати рабом, бо вибір за нього зроблять інші. Лише один раз поступившись правом вибирати, надзвичайно важко його собі повернути, щоб знову стати вільним.

    Десять років Україна перебуває в болоті невизначеності, десять років відбувається імітація розвитку, прогресу, реформ. За інерцією нам пропонують вибір між Сходом і Заходом, не усвідомлюючи, що це шлях назад, в минуле, тобто в нікуди. І зовнішньо блискучий західний лібералізм, і пихатий азіатський деспотизм — це вже цивілізаційна мертвечина, “поваплений труп”. Вибір між ними, який все настирніше нав’язується Україні, — це вибір між Содомом і Гоморою...

    


СТРАТЕГІЯ УКРАЇНИ

Ігор КАГАНЕЦЬ
Головний редактор журналу “Перехід-IV”


   Сакраментальне питання "Скажіть, яку державу будувати, і я буду будувати" досі лишилось без відповіді. Доводиться визнати, що теперішні спроби реформування України відбуваються майже в цілковитій темряві. Такий стан триватиме доти, доки не збагнемо, що ефективний розвиток системи "Україна" неможливий без врахування процесів у надсистемі. А ситуація в надсистемі, тобто у світі, далеко не ординарна. Більшість серйозних дослідників вважає, що людство переживає чергову кризу і вже протягом одного покоління стане зрозуміло, чим вона закінчиться - знищенням цивілізації чи її трансформацією у нову якість.

 

 


 

Народний оглядач

Всі огляди >>>>

 
 
 

Питання...

 
 

Школа кшатрія

 

 
  
  
 

Прискорений пошук на сайті

 Ключове слово (фраза)    Режим пошуку: "І" "АБО"