This version of the page http://www.perehid.kiev.ua/gbook.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-23. The original page over time could change.
:: Запрошення до Великого Переходу! ::

                   Ви наш відвідувач

Головна сторінка

Свіжий номер

Сакральнi тексти

Попередні числа

Редакцiйна колонка

Народний оглядач

Серіал

Пошта on-line

Конкурс

Гостьова книга
Форум
Лiнки
Контакти
 

  

Управління станом підписки на наші новини

E-mail:

Дiя: 

 

Реклама

Рейтинг

Партнери

 

 

Інформує

Повідомлення

Dzhmil
04/10/03 17:16:09
Sicheslav, Ukraine
Howdy
Brothers Ukrainians.
I glad to invite you to the very interesting web-page http://sicheslav.50g.com
This page is one for all big area Eastern Ukraine located in Dnipropetrovsk City (Sicheslav) to provide patriotic Ukrainian deals. Eastern Ukraine Is Ukraine Too!

Best vishes
Dzhmil

Олег Верник "РС"
03/02/03 13:18:47
Запрошуються радикальні дівчата на 8 березня...
http://www.antiglobalizm.net.ua/gender.html


8 БЕЗЕЗНЯ - НАШЕ СВЯТО!

Дівчата! Досить нам терпіти та ніяково відмовчуватись. 8 березня - це свято яке ми придумали не для того щоб нам дарували раз на рік квіточки та цукерочки, а інші 364 дні ми "знали своє місце коло дітей та кухні". Краще виходьте з нами на вулицю робити своє свято, бо якщо ми самі не доб'ємося рівності, патріархальне брідо так з нас до смерті і не злізе.

З 12-00 до 16-00 на Андріївському узвозі біля перехрестя з Боричевим током відбдуться виставка радикального гендерного плакату та хеппенінг.

Запрошуємо всіх. Хлопці - як хочете поздоровити нас з "8 брезня", то приходьте на НАШЕ свято!


Максим
01/22/03 12:14:11
Ізборник- 2002. http://litopys.kiev.ua/

Запрошую відвідати найбільшу в інтернеті бібліотеку давньої української літератури.

http://litopys.kiev.ua/

Історія України IX-XVIII ст. у першоджерелах та інтерпретаціях. Літописи, хроніки, свідчення іноземних очевидців. Добірка історичної літератури доповнена історико-політологічними працями (розділ "Бібліотека").

http://litopys.kiev.ua/




Bundes
01/16/03 12:06:31
Ваши бабы на Тверской!!ОЙ-ОЙ!!!

Олександр
12/25/02 11:11:53
zamov cd

Пропоную Вам придбати колекцію компакт-дисків популярних Українських виконавців,
колекція складається з п'яти CD,вартість з доставкою -$50.
Завітайте на веб-сторінку там Ви можете детальніше ознайомитись,прослухати деякі композиції,замовити CD.




Зараз сайт знаходиться на
http://stesh.narod.ru

Свої хлопці
12/06/02 21:28:38
А давайте поміркуємо!
Перехід - журнал непересічний. Це факт, але:
1.Чому у журнала суто масонська символіка? (до шестерні лише не вистачає кельми)
2.Видає журнал жид (істинний арієць - Ю.Збітнєв)! Доречі, Френк Герберт теж масон високої посвяти.
3.Де поділась Нова Сила із її всесвітнім слов`янським братством?
4.Основна маса ідей взагалі не нова. Зокрема - Ісус Галілеянин (див. "Віхи священної історії Руси-України" Ю.Канигіна), материнська домінанта українського народу тощо. А запліднювати будуть "українці з заходу" - Кацмани, Рабіновічі та ін., які вже штурмують Бориспіль повертаючись назад на "святу Батьківщину"?!
5.Як взагалі журнал такого штибу не заборонила видавати сучасна влада? (масон масону ока не виклює).
6.Як можливо поєднувати солідаризм, варновий устрій та Христа?
7.Мадонна з дитям вже є, коли буде проголошено пришестя пророка Каганця-Миро Продума?
Продовжувати можна ще багато, але то вже за ваші гроші на Інтернет! Шолом, браття!

Олег Верник
11/17/02 23:09:36
Треба терміново сходити до кіна к комунякам!!!
www.workres.kiev.ua
Шановні добродії! В рамках Лівого кіноклубу "Робітничого спротиву" у понеділок 18 листопада 2002 року у приміщенні Міському КПУ за адресою вул. Ванди Василевської 7 відбудеться просмотр-дискусія кінострічки Боба Фосса "Кабаре". Запрошуються всі зацікавлені лівим та протестним кінематографом.

Яків
10/09/02 14:39:20
Подяка
Добридень, шановні "Перехідчани"!
Нещодавно з Вами познайомився. Дякую, за те що ви є. Бажаю всіляких успіхів у Вашій справі! Слава УКРАЇНІ!

Мирослав Ch
10/05/02 22:31:48
Язичник - fuck off!
Не мели дурниць. Язичництво э добрим як самодостатнє, а не таке, що живе лише за рахунок протиставлення християнству.
Я ж тебе не агітую, відповідно і ти вір, а не реклямуй, мов навіжений ієговіст. Йо?

Свої хлопці
09/30/02 22:19:10
А ви як думали, раби!
У християнства майбутнього немає! Як його не пхай у варнову систему хоч з солідаризмом, хоч без нього, а от без Рідної віри ПЕРЕХІД неможливий! У кожного народу свої архетипи. А четверта квадра взагалі шудри. Ніколи не можуть придумати нічого нового! Тільки підмінюють поняття і заводять святу справу в глухий кут. Додумались піднімати рабів з колін з допомогою обрізаного раба Божого! Езотерика віри раціоналам просто незрозуміла! Під час переходу християни будуть вмирати першими!!! Врятується лише той, хто з`єднається з Природою!

Jurij
09/04/02 21:07:50
Ukrajinci na Pidlsahshi (zaraz w Polshchi)
Шановні земляки!
Запрошуємо Вас відвідати сайт українського часопису “Над Бугом і Нарвою”, який з 1991 року видається в місті Більськ-Підляський (Підляське воєводство, Польща).
http://free.ngo.pl/nadbuhom
Знайдете тут інформації про сучасне життя підляських українців, історію регіону, його культуру та зв’язки з всеукраїнським материком.
В останньому часі ввели ми рубрику “Погляд з України”. Отже, якщо зацікавили Вас справи порушувані в статтях нашого сайту, якщо вважаєте, що й Ви хотіли б щось переказати нашим читачам, розповісти їм про Україну і підтримати в них український дух – пишіть!
Ваші дописи будуть публіковані як на сайті так в друкованій версії часопису.
З повагою
Юрій Гаврилюк
Головний редактор
Член Національної спілки письменників України
http://www.geocities.com/dnistrove/havryluk.html

Sergiy
08/20/02 17:26:12
Очепатка
Треба читати не Мавський, а Маєвський.

Можливі інші помилки.

Сергій
08/20/02 17:15:01
Між іншим... (А ЧАС, ВІН МУДРИЙ - ФІКЦІЇ СКАСУЄ )-2
Вибачте, випадково натиснув "відправити". Так от, іду якось Майданом. Підходжу до розкладки з книжками й питаю "Дозвольте будь ласка, паодивитися книжку?" "Будь ласка, синку" - відповідає літня жінка. Беру книжку Шилова, читаю: "етруски - русь - Україна" чи щось дуже схоже. Й кажу "ви знаєте, я трохи тут не згоден." Ви би бачили як ця похилого віку жінка змінилася. Закричала, що я читаю "жидівських вчених, які позасовували свої язики в сідницю (я замінив її слово), а Шилов - це єдиний, хто рятує українську культуру" (такий собі Мессія, розумієте). Потім приєдналася ще одна жінка й теж закрчала трохи не на весь Майдан, що у мене "на морді написано, що я - єврей".
А, ну як вам, дорогі співвітчизники така дискусія й винятково наукові аргументи????Взнаю потім від дядька, що торгує сопілками (мій колишній вчитель), що ті жінки ходять на лекції Юрія Шилова (тепер, я думаю всі зроблять належний висновок про рівень науковості його лекцій). А Вам, співробітники журналу Перехід-4, доцільніше було б народитися в Радянському Союзі в 30-х роках. Тоді теж люди доводили (захищали навіть дисертації) про те, що чило Маха - це, насправді, число Мавського і т.д. (Ви як представники "якісно нової раси", я думаю, вже телепатично просканували мій мозок й знаєте, що таке число Маха й хто такий Мавський).

І моє до ВАС прохання - БУДЬ ЛАСКА НЕ ГАНЬБІТЬ УКРАЇНУ СВОЇМИ КАЛЯКАННЯМИ, от ви краще замість того, щоб кричати як недорікуваті про те що євреї та москалі - нелюди, а українцями були Адам і Єва (адже вони понадкушували яблука ,чи не так???) помістили б на своєму сайті декілька одних з найкращих у світі українських народних пісень (як мені сказали іноземці, після того як мої твариші проспівали "Щедрик" та інші колядки - що я щаслива людина, бо в мене такі товариші, які так гарно співають, а потім говорили, що вони закохалися в Україну). Або розказали б краще людям, що на світовій олімпіаді з математики 4 з 5 призових місць зайеняли студенти з України.

Так от, я звертаюся до людей, які як і я купилися на цю навколонаукову маячню людей більшість з яких зробили кар"єру за часів Совєтів на боротьбі з українським націоналізмом, а побільше вдумливо читати серйозних науковців.

Сергій
08/20/02 16:40:52
Між іншим... (А ЧАС, ВІН МУДРИЙ - ФІКЦІЇ СКАСУЄ )
Моє враження таке: посеред цікавої інформації про Україну та про соціоніку. На Вашому сайті й у журналі присутній ДУЖЕ СИЛЬНИЙ ПОДИХ ВІДВЕРТОГО ШОВІНІЗМУ та ТУПОЧОЛОЇ ВІРИ У ВЛАСНУ ВИНЯТКОВІСТЬ.

Ваша теорія про "якісно нову расу" нічого не нагадує???. Німеччину 30-х. Японію до Хіросіми та Нагасакі. Вони теж з піною біля роту доводили свою найдавнішу давність. й найдосконалість.
А щодо науковості Ваших публікацій, то це не що інше як НАВКОЛОНАУКОВА МАЯЧНЯ. Чесно кажучи, я теж свого часу купився був на казочки про "найдосконалішу цивілізацію у (Все)світі - трипілля", про те, що українці - предки всіх народі у (ВСЕ)світі і т.д. Соромно признатися, але що поробоиш. Краще гріка правда, ніж солодка брехня.
А потім почав цікавитися справжньою наукою. (Ю. Шерех, Ф. Соссюр, Г. Півторак, О.Лосєв, ) і зрозумів, що всякі там Шилови, Братки-Кутинські Паїки та ін. просто-напросто сстраждають на комплекс меншовартості. От і пишуть про всяких там "аріїв-оріїв" і виставляють на посміховисько Українську науку. Слава Богу, що на них мало хто звертає на цю дурню увагу. Якби це була просто навколонаукова маячня - так ні, цього мало.

Якось проходив я майданом Незалежності

Vitaliy
07/23/02 09:54:06
http://www.antiglobalizm.net.ua
http://www.antiglobalizm.net.uaСайт українських супротивників неоліберального капіталізму.
Тексти і фото, аналіз і нове мистецтво.



Віктор
07/11/02 05:45:07
Шалом Ізя!
Так званий Вами "деревенский" фашизм робить зовсім не "деревенскую" історію.Піднімить підручники і Ви переконаєтесь в цьому.А з приводу "морд",так треба частіще заглядати в своє дзеркало не підглядати в чуже.

Изя
07/10/02 18:34:27
Деревенский фашизм, фюреры районного маштаба, какая на хрен эзотерика. Если правыми себя счтаете почитали бы хоть корифеев. А так вижу кроме голимого фантаста Герберта и в руках то ничего не держали.
Особенно понравилась ваша страничка с фотками лидеров партии, да видно куда делись закрома Родины, щекастенькие - то какие, не верится, что эти забуревшие морды способны родить хотя бы одну нетривиальную идею.

Віктор
05/20/02 15:07:32
Мои враження
Вітаю ВАС шановне Пансьтво!
Хотів би поділитися своїми враженнями з того що побачив прочитав і т.д.
Сумно,шановні але все що опубліковано на цьому сайті,так певно і залишиться віртуальним проектом як і все що стосується нашої держави.Не почув,не прочитав жодного слова про реальні дії,крім проведення якіхось конференцій та семінарів.Вражає,покі ми тут займаємось розумовою гімнастикою за клавіатурою на вулицях,в миру поступово розсмоктується наша держава.Невже Україна так і залишиться віртуальним проектом.Я за фашизм,миттєвий,короткостроковий,але за нього.Треба вже перерізати пуповину отруйного минулого,інакше плод загине,а це ми з вами.Реалізуемо проект в реальному,а не в віртуальному просторі!

Святослав
04/14/02 15:13:11
Девиртуализация
Интересно. Нолюбыевиды патриотическоговоспитания и,вообще, рассужденийнатемупоравыводить
из
копьютера
в живой
мир.

Ростислав
04/01/02 17:18:07
Патріотизм
Патриотические настроения улучшают сперму
1.04.2002 11:12 | lenta.ru


Размножение сперматозоидов невозможно в отсутствие патриотизма. Как установили ученые из Государственного научного центра профилактической медицины, игнорирование проблемы патриотического воспитания молодежи уже успело пагубно отразиться на сперматогенезе мужчин московской области. Об этом в четверг рассказали на Щкруглом столеЩ, организованном Мособлдумой.
Темой обсуждений на заседании, на котором, по словам журналиста "Известий", собравшиеся откровенно скучали, стало "патриотическое воспитание граждан области в возрасте до 30 лет". Одним из наиболее любопытных выступлений стал доклад доктора медицинских наук и кандидата философских Игоря Гундарова, который постарался убедить всех в наличии прямой связи между патриотизмом и функцией яичек.

"Население области уменьшается на один процент в год. Отсутствие патриотизма ведет к тому, что подмосковный житель не понимает, зачем живет. Дальше - стресс и потеря правды. А стресс ведет к катастрофе с мужским семенным материалом", - заявил он. "Психические состояния через психосоматику влияют на сперматогенез. Это установил наш научный центр", - пояснил он "Известиям".

По его словам, в 1996 году в одном миллилитре спермы мужчины из Подмосковья было 80 миллионов сперматозоидов, теперь их осталось всего 10 миллионов. "Программа патриотического воспитания приведет к тому, что появится смысл жизни. Мы будем любить гимн, флаг, военные игры - и концентрация сперматозоидов поползет вверх. А с ней и рождаемость", - добавил ученый.

Эта программа уже есть, на нее выделено 117 миллионов 600 тысяч рублей из бюджета Мособласти. Она будет проводиться в жизнь до 2005 года.





Володимир
03/26/02 09:17:03
Матеріали цікаві та актуальні, проте немає інформації про праву субкультуру - скінхедів, футбольних ультрас - в якій виховуються кадри для альтернативних патріотичних структур. Одна лише тема правого мистецтва чого варта! (Лені Ріфеншталь, Skrewdriver, Romper Stomper тощо).

Мікола
03/23/02 20:55:45
Супрацоўніцтва
Запрашаем наведаць наш сайт: www.gaspadar.com
Суполка “Гаспадар” праводзіць эканамічныя даследванні, аказвае паслугі па бізнэс кансалтынгу, інфармацыйныя, юрыдычныя, маркетынгавыя, паслугі па перакладах з і на замежныя мовы , па вэб-дызайне.
Gaspadar group does economic investigations, renders services on consulting, information, legal advising, translation, Web-design
З павагай,
Мікола Люцко


gega
03/20/02 07:31:32
Сайт беларусікх Новых Правых
Паважанае спадарства. У беларускім сеціве адкрыўся новы сайт беларускіх нацыяналістаў. На сайце Вы знойдзеце багатую бiблiятэку па Традыцыi, Крыyскай iдэi, Балтыцкасцi, Культуралёгii, Этнагенэзе, а таксама шмат чаго iншага, што можа Вас сур'ёзна зацiкавiць (першы архіў беларускіх народных свастык і шмат што іншае) - http://gegaruch.org
Хацелі б пачуць украінскае меркаванне наконт сайту на гэтым форуме.

Norman
02/24/02 07:53:11
Kyjiv - Dnaparstad
Bulo by duzhe tsikavo jaksho by vy zatorknulysja temy pro Ostrogotske pohodzhennia Kyjeva. Vzhe za chasiv kor. Germanariha isnuvalo misto Dnaparstad.


Ростислав
02/22/02 13:07:07
про походження слова "Русь".
Можна звернути увагу, що деякі народи не називають ведмедя окремою назвою. Українці кажуть "той що знає де мід", німці іанглійці -- "сірий" . Тобто він для них був тотемом і говорити його ім`я заборонялось. Але були народи для яких він не був "святим",тому вони його називати. Наприклад по латині медвідь "ursus" ,подібне звучання в Індії і в арабів.
В цих словах спостерігається сполучення "рс", яке й наявне в народу, що носив тотем медведя. А річка з відповідною назвою просто "ведмежа".

Богдан
02/22/02 10:31:30
!
Мушу визнати,що мої багаторічні "богопошуки" привели мене...на сторінки вашого журналу!На мій субєктивний погляд "Перехід-IV"особисто для мене є п е р е х о д о м на якісно вищий рівень найкращих "пізнань" ...езотеричного християнства,чи що?Це без лишнього фанатизму,так би мовити - "невимушено"
Тільки панове!Я оце намагаюсь підписатись на мейл-підписку Вашого видання,а мені мені натомість у відповідь приходить каламбур кирилицею.Може це проблеми мого компа,однак при нагоді - якось посприяйте!
Хоча б заради винятку!
З найкращими побажаннями!
Я з вами!

олег
02/18/02 11:29:50
Досі під враженням від Вашої презентації в Івано-Франківську!

Юлій Татарченко
02/04/02 21:29:53
Дякую за Журнал нашої надії
Ваша праця варта цілого великого НДІ.
Зараз готую лекції з історії України, використовуючи роботи І.Каганця, Ю.Шилова, Ю.Петухова... для студентів університету м.Іраті, Бразилія.
Ведемо роботу для створення тут Південно-Американського філіалу Інституту Українознавства /директор Петро Кононенко/
Сил Вам усім і наснаги
Шануймося.

Jurij Hawryluk
02/01/02 19:14:55
http://free.ngo.pl/nadbuhom
Chytajte nash ukrajins'kyj zhurnal z Pidlashsha!

Valery
01/29/02 15:57:13
До Лінко-мана :)
Старий розділ з лінками потрібно шукати в "Попередніх числах".

Новий - власне в "Лінках". Наповнювати його можуть всі бажаючі.

Gajdalager
01/25/02 23:04:03
Дякую, що ви є.
Від першого номеру вашого журналу я отримав незабутнє враження. Приємно знати, що є такі люди (крім мене), яким ще не байдужий свій народ своя нація, своє Я.
Я вже майже зневірився у всьому. Я бачив, як мої друзі з Пласту ходили туди, щоб просто поїздити на табори або знайти нову "тусовку" друзів. Я бачив як по телевізору сотні людей клялися в тому, що вони за народ, щоб здобути своє місце в везикій залі з українським прапором угорі. Я бачив суспільство, що прогнило наскрізь, для якого, здавалось нема порятунку.
Те як нація проснеться, я бачив тільки в уяві.
Ваш журнал став мені бальзамом на душу. Проте... Чи тече в жилах теперішніх українців кров Святослава, Мазепи та Аскольда? Справжні українці - непереможні. Чи є в нас такі? Ми повинні виховати в собі силу, знайти стержень, котрий не дасть зламатись душі.
Друже Ярослав Бабич. Чому так погано? І чому тільки язицькі сайти? Так, це наше минуле, проте... минуле. Уяви собі, якби ти народився німцем - ти вірив би у Тора та інших німецьких богів? Або в африканськи, якби тобі "пощастило" нарожитись негром? Релігію не вибирають так - це мені подобається, я в це буду вірити. Правда є така, що тільки одна релігія є правдивою. Як на мене - це християнство

Нігілістична потвора
01/25/02 17:09:28
Два українці, три гетьмани
Не великий я знавець української історії, щоб сперечатися, але вважаю, що така теорія щодо аріїв має підстави на існування. Вважаю, що "Ваше діло праве", бо насправді національна свідомість у пересічного (в поганому розумінні цього слова) українця майже відсутня.

Андрій
01/20/02 18:38:06
Рецензія
Що ж можна сказати про журнал! З першого погляду - цікавий і відкриває щось нове, але !!! так можуть подумати тільки люди з обмеженими знаннями нашої рідної історії, культури, філософії. Адже вже кілька десятиліть і навіть століття тому науковцям було відомо про справжнє (не з колиски трьох братніх народів) походження та розвиток українців як нації! Цікавим і водночас підозрілим видається відсутність у проекті (видання журналу) істориків і науковців! Чому ж Ви (видавці та автори журналу) знаючи про справжню історію творення культури та держави на наших територіях, стараєтеся "приліпити до неї" ідею про провідну роль якщо не самої церкви, то біблійних персонажів, адже саме юдейська культура, прищеплена нашим людям грецькими монахами (завдяки Володимиру) стала причиною знищення релігії, культури а від так і незалежності держави. Напрошується один висновок - журнал видається з метою згладження "гострих кутів! історії які з кожним роком все більше і більше стають зявлятися в результаті свобди думки і слова. З найкращими побажаннями Андрій М.

Володимир Щербина
01/19/02 09:01:23
Ось наш набір цікавих лінків
Щоб потрапити на ці цікаві лінки, треба натиснути курсором на напис "Народний оглядач" (праворуч) і на тій сторінці натиснути курсором на напис "Інтернет-адреси". Оь там і є так потрібний вам наш набір цікавих лінків

Лінко_ман, себто лінко_холєрик
01/19/02 03:09:43
Де Ваш набір цікавих лінків?
Е, колись, пам ятаю тут була ціла низка цікавих лінків - тепер кат-ма, ну тобто, - нема. Це значить зайшов я сюди, фактично, дарма.

Ваня
01/14/02 15:54:36
Слова вдячності
Журнал дуже сподобався.

олег
01/10/02 08:58:26
Допоможіть
Супер-журнал.Я живу в маленькому містечку.Хотілось би потримати в руках примірник погортати дати почитати друзям.

Справжній арієць
01/08/02 18:26:00
Ваш журнал відкриває надзвичайно великі перспективи для нашої бідної і багатостраждальної країни. Я дуже вдячний вам за підтримку нашої нації.

Ярослав Бабич
01/04/02 18:07:06
Ваш журнал - пародія і дискредитація ідеї відродження Орійської духовної і матеріальної культури. Про поную читатчам звернутися, приміром, до часопису "Сварог", до українських, російських, інших язичницьких сайтів - там дійсно є, що почитати.
Вітання Ігорю Каганцю

Jura
12/23/01 21:12:18
Remarka
Choroschi ideji chasto papljujat1.Vyjyvut1 ideji spryjnjati sercem,sercjamy tych chto sche vidchuvaje sebe Ukrajincem.

Sergij Zdioruk
12/23/01 14:32:01
Подяка і підтримка!
Ваша справа важлива, справа добра, справа необхідна.
Таких українців є багато, їхнє гуртування відбудеться в близькому майбутньому майбутньому. Перспективи для України захоплюючі.
Ми також маємо певний потенціал. Раді будемо допомогти.
З повагою Сергій Здіорук
23.12.2001 р.

Ganna
12/15/01 00:23:22
Gross!
I`ve just read "ПОРТРЕТ ГРЯДУЩОГО ЦЕЗАРЯ" by
Густав ВОДІЧКА . That is sick and gross! Don`t you people value you freedom? Are you out of your mind? How can you say you need a dictator?! Are you helpless sheep or a nation?! Or may be you just occupy the territory? Value your freedom and believe in your strenth! You have everything to loose! Understand that...


--------------------------------------------------------------------------------


Ganna
12/15/01 00:08:31
Thank you
I`ve been on your site for the first time, and I`m happy to know that there are still people willing to give up everything to build a proud Ukraine and to clean all the slave trash left in young ukrainian minds. Never give up, though I don`t think you will. Good luck on the elections.


Микола Гунда
12/11/01 13:34:31
Час не пробачає перекручувань історичної дійсності.
Ваш журнал є добрим джерелом національної історії, традицій, що були витерті, перекручені різними зацікавленинми особоми. На цей час ми залишились біля розбитого корита, яке стараємось не замічати. Погано що люди котрі стараються керувати супер державою неусвідомлюють, що без мови, культури, традицій, обрядів немає народу, якщо немає народу немає держави. Потрібно відновлювати на підсвідомому рівні зацікавленість простого народу, а особливо інтелігенції до рідної мови, культури, традицій, обрядів - щоб духовно, національно свідомо зростав народ і шанував свою державу.

Kollega
12/08/01 15:13:13
Шрифты отображаются неправильно
Помоги у меня не весь текст Вашего журнала отображается правильно.

Kollega
12/07/01 19:27:02
Спасибо
Спасибо, что пригласили почитать Ваш журнал.
Журнал понравился.
Так держать !

Kollega
12/07/01 19:23:43
Спасибо
Спасибо, что пригласили почитать Ваш журнал.
Журнал понравился.
Так держать !

argoni@rambler.ru
11/26/01 02:50:26
Дякую

Володимир Федько
10/12/01 10:20:03
Чудовий журнал
Як завжди з задоволенням прочитав матеріали журналу. Так тримати!

Ігор Вишневський
10/07/01 13:46:30
feedback
Вперше за кілька років натрапив на журнал здатний мене привабити. Переживаю, за Вас; є небезпека виснажитись тематично. Чим можу допомогти?

vovo
09/08/01 23:01:04
Zi swiatom!

albina
09/08/01 22:10:58
фінансове та духовне відродження України
Враження від журналу сильне, але є спірні питання. Можна обсудити

УКРАЇНСЬКА СПІЛКА
06/18/01 22:53:26
УВАГА: http://spilka.cjb.net
ТИ КАЖЕШ, ЩО ТИ ВІЛЬНИЙ? Я ХОЧУ ПОЧУТИ ТВОЮ ВИРАЗНУ ВОЛЮ, А НЕ ТЕ ЩО ТИ СКИНУВ ЯРМО

Запрошуємо відвідати новий сайт за адресою http://spilka.cjb.net

Українська Історія, Етнографія, Публіцистика, довідкові матеріали і модерований україномовний форум, вільний від випадкових відвідувачів. Історія і сучасність, розвиток нації від прадавньої доби до нашого часу, зміни поколінь і еволюція національної ідеї, актуальні проблеми України та Українства сьогодні. Частина пропонованих до вашої уваги публікацій вперше з`явилася у електронному вигляді.

Перша сторінка сайту містить низку посилань на найкращі ресурси україномовного інтернету, а також на їхні форуми та гостьові. Все для контактів, зручної навіґації, обміну ідеями і єднання.

Спілка не є комерційним проектом, ми не запрошуємо всіх, - ми чекаємо на тих, хто давно мріяв про подібний сайт, гостинний притулок всіх українців у безмежному віртуальному просторі.

Наша адреса http://spilka.cjb.net

Тор Варра
06/15/01 23:27:26
Багата держава, міцний народ
Нам потрібна багата держава, міцний народ. І досягати мету має кожен з нас у своєму локальному середовищі: на роботі, у сім'ї, на вулиці; щоденно і щоночно, керуючись глобальними тенденціями Великого Переходу. Той хто стає на заваді, має бути знищений. Наша місія буде виконана: багата держава, міцний народ, бо справжні українці - непереможні і великі!

Контактна інформація -

 

Ваше ім'я : 

E-mail : 

Тема повідомлення : 

Ваше враження :