This version of the page http://www.perehid.kiev.ua/editors/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-23. The original page over time could change.
:: Запрошення до Великого Переходу! ::

Недiля, 24 лютого 2008 року. В Києвi - 00:33

Головна сторінка   Форум   E-mail

Зачекайте завершення побудови навігаційної панелі

 

 АНОНС

Випуск 10 (#2-2002)

НОВА ГІПЕРБОРЕЯ

Вітер зі Сходу

Сонячний хрест

Структура наукових революцій

Солярні символи Донбасу

Трипільські традиції містобудування

Свято Духа

Права альтернатива

Залізна фрау Лені Ріфеншталь

Вашингтонський консенсус

Читацький клуб

До змiсту »

 

Управління станом підписки на наші новини

 

Партнери

Свiй до свого по своє

Рейтинг

Copyright

© 1999-2002. "Перехiд-IV"
ISBN 966-634-001-1
Реєстрацiйне свiдоцтво -
КВ №3972 вiд 26.01.2000
Всi права застереженi.
При повному або частковому використаннi матерiалiв сайту, посилання
на iнтернет-адреси (URL) www.perehid.org.ua або www.perehid.kiev.ua - обов'язкове.

   

Київський етнотворчий реактор

Ігор КАГАНЕЦЬ, головний редактор журналу нової еліти “Перехід-IV”

28.11.2004За колективним оргазмом на Майдані Насолодження спостерігає вся планета

Повний виклад »

Жнива Господні починаються в 2004 році

Ігор КАГАНЕЦЬ

31.12.2003Загострення ситуації в Україні та світі викликає передчуття близької розв’язки. Відомо, що час остаточного дозрівання “плодів” і рішучого розділення Божого та диявольського, “пшениці” та “куколю” Ісус Христос називав ЖНИВАМИ. Коли ж вони розпочнуться — Жнива Господні? Три незалежні підходи вказують на ту ж саму точку відліку — 2004-й рік.

Повний виклад »

Новий “Перехід-IV” — спецвипуск “Вишня Борія: Земля Вепра”

Ігор Каганець, головний редактор журналу

26.11.2003Побачив світ 11-й випуск нашого журналу. Тепер він називається “Журнал нової еліти ПЕРЕХІД-IV”, а його засновником є Міжнародний фонд імені Кирила Стеценка. Цей спецвипуск під назвою “Вишня Борія: Земля Вепра” започатковує другу фазу проекту Золота Стежка. Віднині регулярність виходу журналу залежатиме від його підтримки прихильниками і читачами. Це й буде головним критерієм потрібності та ефективності нашої праці. Саме час згадати давні українські принципи: “Опора на власні сили” і “Все залежить від нас”.

Повний виклад »

Мистецтво Золотої ери

Ігор КАГАНЕЦЬ

23.04.2003Що спільного між найшанованішим в Україні святом Воскресіння Христового і цивілізаційною трансформацією людства? Ідея ПЕРЕХОДУ від смерті до життя. Власне, саме слово “Паска”, що походить від арійського кореня “пас”, буквально означає “перехід”. Наприклад, в англійській мові, відомій своїми архаїзмами, слово “pass” має головні значення “рухатися вперед”, “переходити”, “перетворюватися”, “передавати”. В українській мові цей корінь зберігся у слові “пас” в значенні ременя для переходу-передачі від одного шківа до іншого. У єврейській мові від кореня “пас” походить слово “пассах” (перехід). Нинішня Україна знаходиться в ситуації Переходу, тому доцільно мати уявлення про його закономірності.

Повний виклад »

Держава Землі Білого Вепра

Ігор КАГАНЕЦЬ, головний редактор журналу “Перехід-IV”

7.04.2003Розвиток українського геосоціального організму відбувається у пульсуючому режимі: кожні 532 роки на Землі Білого Вепра (сакральна назва України) відбувається народження, становлення, руйнування і чергове народження нового українського етносу з новою формою державної організації.

Повний виклад »

З Новим роком!

Ігор Каганець

1.01.2003Дорогі наші читачі і прихильники Великого Переходу! Щиро вітаю Вас з Новим роком! Нехай він допоможе нам здійснити внутрішнє перетворення, усвідомити себе втіленими божественними істотами і знайти силу змінити навколишній світ! Нехай у новому році кожен отримає те, чого він заслужив своєю наполегливою працею! Нехай ті, хто вірили в Україну і докладали зусиль для її самоздійснення, отримають щедрий урожай! Хай буде мир з Вами!

Повний виклад »

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КИЇВСЬКИЙ ЧИТАЦЬКИЙ КЛУБ “ПЕРЕХІД-IV”

Ігор КАГАНЕЦЬ, головний редактор журналу “Перехід-IV”

16.12.2002Прийнято: Радою засновників Київського читацького клубу “Перехід-IV” протокол № 1 від 24 серпня 2002 р.

Повний виклад »

Фашизм чи солідаризм?

Ігор КАГАНЕЦЬ, головний редактор журналу "Перехід-IV"

10.08.2002Знання деяких принципів легко компенсує незнання деяких фактів (Гельвецій)

Повний виклад »

Випуск 9: Солідаризм

Ігор Каганець

25.05.2002Випуск 9 нашого журналу є підсумковим, оскільки фіксує завершення чергової фази розвитку ідеї Великого Переходу.

Повний виклад »

Уточнення термінів

25.05.2002Метою проекту СПІЛЬНА ДІЯ є об’єднання тієї частини світового українства, що ставить за мету цивілізаційний стрибок України і перетворення її на провідну світову потугу III-го тисячоліття. Сьогодні наш проект починає освоювати нішу практичної політики, тому є сенс уточнити деякі поняття.

Повний виклад »

ЛІДЕРА НЕ ЧЕКАЮТЬ

9.01.2002Існуюча політична еліта добре чи погано виконала свою роль, і її подальше перебування при владі буде тільки погіршувати становище. Відчуваючи власну слабкість, бутафорні політичні партії об’єднуються довкола сили, якою є нинішня Адміністрація і тим самим готують собі пастку — надію на адмінресурс, який в черговий раз не спрацює і тим самим вивільнить політичне поле для приходу нових лідерів. Хоч-не-хоч Президент сприяє цьому процесу, оскільки наступні три роки вимагатимуть від нього нових неординарних кроків, а отже, і нових людей, нових професіоналів, нових лідерів. Парадокс полягає в іншому: відсутність глобальної національної доктрини, відсутність генерації, здатної перетворити населення України на Українську націю — молоду і сильну — призведе до того, що на зміну одним посередностям прийдуть інші посередності, можливо, навіть гірші.

Повний виклад »

ПОЛІТИЧНА АНТРОПОЛОГІЯ

Ігор Каганець

23.08.2001Жалюгідний стан, в якому нині перебуває Україна, незаперечно свідчить про некомпетентність правлячої верстви. Оскільки значна її частина сформована внаслідок більш чи менш демократичних виборів, то виходить, що її обирали за абсолютно хибними критеріями. Пропонована праця має на меті показати, що критерії добору компетентної правлячої верстви (еліти) треба шукати не в політичній площині (“ліві-праві”, “олігархи-патріоти” тощо), а в площині антропологічній. Говорячи простіше, ПАРТІЯ — НІЩО, ПОРОДА — ВСЕ!

Повний виклад »

СПІЛЬНА ДІЯ

19.08.2001Шановні друзі!

Будь-який народ подібний до Великої людини, яка має розум і тіло. Коли людина розумно керує своїм тілом, тоді ми кажемо, що вона має голову. Коли народом керує еліта, тоді ми кажемо, що народ має державу. Тобто держава — це стан, при якому народним тілом керує правляча верства з якостями голови. Коли ж народом керує псевдоеліта, тоді маємо псевдодержаву, псевдонезалежність, імітацію прогресу і пародію на державне будівництво.

Належність людей до правлячої верстви визначається соціологами за допомогою рейтингів впливовості. А чи є об’єктивний критерій для визначення того, ким є правляча верства — елітою чи псевдоелітою?

Повний виклад »

Журнал нової еліти

11.08.2001Шановні друзі! Ви вже, мабуть, звернули увагу на зміну у назві нашого журналу. П’ять попередніх чисел “Переходу-IV” вийшли з підзаголовком “журнал духовної, владної, бізнесової і професійної еліти”. Така довга назва потрібна була для акцентування уваги на тому факті, що людське суспільство має певну структуру.

Повний виклад »



« Повернутися...

  Designed © 2002 by
  Harmony Studio

 

вгору