This version of the page http://uzhgorod.net.ua/news/27813 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-21. The original page over time could change.
УЖГОРОД.net.ua - Інформація про бійку міліціонерів у ресторані "Деца у нотаря", розповсюджена вчора в Києві Сергієм Ратушняком, не відповідає дійсності
Сьогодні, 21 лютого 2008, четвер (13:23)

ГОЛОВНА СТОРІНКА

ПОЛІТИКА
СОЦІУМ
ЕКОНОМІКА
КРИМІНАЛ
СПОРТ
КУЛЬТУРА
Н. СИТУАЦІЇ
LIFE
ТЕМИ ТИЖНЯ
УжНУ
Ужміськрада
Е.ОЦІНКА
КІА

ЗНАЙОМСТВА


Переглянути новини за

Лютий 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829

Cічень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
рікмісяцьдень


Логін:   

Пароль:


Зареєструватись




Етно-велнес готель "УнгварЪскій"
Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...

 
--> СОЦІУМ від 15.02.08 (14:43)

Інформація про бійку міліціонерів у ресторані "Деца у нотаря", розповсюджена вчора в Києві Сергієм Ратушняком, не відповідає дійсності

ПРЕС-РЕЛІЗ СТОСОВНО ПОДІЙ В РЕСТОРАНІ “ДЕЦА У НОТАРЯ” 15 лютого 2008 р., Закарпаття


Окремі ЗМІ, в основному Інтернет-сайти, розповсюдили на всю Україну “сенсаційну” інформацію під гучною назвою “Скандал на Закарпатті”, в якій йдеться про те, як 6 лютого працівники міліції влаштували масову п”яну бійку у відомому ужгородському ресторані “Деца в нотаря”. Зокрема, анонімний автор публікації стверджує, що билися між собою більше сотні працівників ДАІ та спецпідрозділу “Беркут”.

Дана публікація абсолютно не відповідає дійсності і носить наклепницький характер по відношенню до працівників закарпатської міліції. Як же все відбувалося насправді?

Як встановлено службовим розслідуванням Інспекції з особового складу УМВСУ в Закарпатській області, ввечері 6 лютого у ресторані “Деца в нотаря”, який знаходиться в мікрорайоні Дравці Ужгорода, справді відпочивало 4 співробітники РМОП “Беркут” УМВСУ в Закарпатській області, які перебували там у цивільному, поза службою. В ресторані також знаходилися на відпочинку працівники УДАІ УМВСУ в Кіровоградській області, які місяць перебували на Закарпатті у службовому відрядженні, а на той час уже збиралися додому, влаштувавши своєрідний прощальний вечір. Усі працівники міліції були у цивільному та без табельної зброї.

Близько 21-ї години між міліціонерами та групою осіб, які відпочивали за сусіднім столиком, виникла суперечка, яку спровокував ужгородець Л. Останній, перебуваючи в нетверезому стані, став чіплятися до працівників ДАІ та “Беркута”, ображати їх нецензурними словами. Далі Л. викликав на підмогу по мобільному телефону своїх товаришів. Невдовзі до ресторану прибули на двох іномарках молодики “характерної зовнішності”, які почали викликати міліціонерів на “розборку”. На щастя, на той час у ресторан підоспіли наряди патрульної служби Ужгородського міськвідділу та “Беркута”, яких викликали самі співробітники, учасники інциденту. Це дозволило уникнути бійки, масових безчинств на території ресторану. Ніяких біт та іншої зброї під час інциденту не застосовувалося.

Громадянин Л. був затриманий та доставлений в Ужгородський МВ УМВС для дачі пояснень. Наразі вирішується питання про порушення
кримінальної справи за ст.296 КК України (хуліганство). Рослідування справи триває, як і службове розстеження стосовно правомірності дій працівників міліції.

ВЗГ УМВСУ в Закарпатській області


Також про це Ви можете прочитати тут:

Коментарі мера Ужгорода щодо подій в "Деці у нотаря"

Більше 100 працівників ДАІ та "Беркута" влаштували бійку в ужгородському ресторані

Ужгородський прорив





ОБГОВОРИТИ:  Коментарів 0, стор.



Ім'я: Е-mail:
Коментарій:

Загрузка...

Загрузка....


 


Закарпаття повинно бути:
Областю у складі України
Автономією у складі України
Незалежною державою
Увійти до складу Угорщини чи Словаччини
Як начальство скаже так і буде

РЕЗУЛЬТАТИ


завантаження...

Загрузка...


Використання матеріалів УЖГОРОД.net.ua дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань — гіперпосилання) на uzhgorod.net.ua. Передрук, копіювання чи відтворення інформації, що містить посилання на інші джерела в будь-якому вигляді заборонено.
 
Сайт є щоденною інтернет-газетою КАРПАТСЬКОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО АГЕНТСТВА (директор - канд.соціолог.наук Шандор Ф.Ф.). Зв’язок: редактор editor@uzhgorod.net.ua, реклама reklama@uzhgorod.net.ua, технічні питання root@uzhgorod.net.ua Запрошуємо авторів до співпраці, якщо у Вас є цікаві новини, то надсилайте їх за адресою editor@uzhgorod.net.ua, найкращі з них будуть винагороджені. Редакція не відповідає за зміст рекламних оголошень, може не поділяти точку зору автора, може відмовити автору публікації, якщо текст не відповідає політиці ресурсу без попереднього узгодження. Дизайн: YOUR.UZHGOROD.NAME. Розробка: ЗІС.
Теми тижня Life Надзвичайні ситуації Культура Спорт Кримінал Економіка Соціум Політика Головна