This version of the page http://uanime.org.ua/article/wonddays.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-13. The original page over time could change.
Чудові дні - Статті, огляди аніме, манґа - Аніме та манґа українською
Головна Новини Аніме Манґа Статті Кузня Шрифти Форум Лінки

 
Новини сайту у форматі
 
IRC канал

#uanime

Сервери:
irc.lucky.net
irc.run.net

Порт: 6669

 
 
Сайт найкраще виглядає при 1280×1024
 

Чудові дні – огляд аніме

Японська назва аніме: Wonderful Days
Англійська назва аніме: Sky Blue
Формат аніме: movie
Рік: 2003
Жанр: драма, фантастика

Аніме з дуже привабливою назвою потрапило в поле зору...

Отож, дозвольте представити 3D простір. Про відео зроблене в 3D всі чули, та навіть може й бачили, мабуть усі. Але з одним зауваженням – аніме, імплантоване в 3D-відео річ доволі специфічна.

Хоча б у тому, що процес інтеграції, промальовування, стає дуже кропітким та складним. Але годі про техніку, хочу лише зауважити, що виконано воно в доволі темних тонах. Хоча інших варіантів передачі настрою, підходящого до змісту, я не бачу. Це аніме зроблене в Південній Кореї за участі інших країн, що, можливо, є однією з причин його незвичайності.

Фантастичне майбутнє, високий рівень забруднення, й загрозлива екологічна ситуація загалом планети призвели до того, що на планеті було сформовано місце для обраних з нормальним екологічним становищем. Так званий Екобан (центр Делос), який функціонував за умов подальшого забруднення території. Дуже цікавий підхід до сюжету. Головні герої є як серед тих, кому довелося попасти у коло обраних Екобану, так і серед тих, хто мешкає за його межами.

Суа (Shua), парубок що жив за межами Делосу, мріє: побудувати власноруч планер та побачити блакитне небо. Суа, який досконало знає систему безпеки Делосу як колишній співпрацівник, двічі проник до головного комп'ютеру, першого разу зумів імітувати свою смерть при відході, ще й зкопіював дані. Інший бік представляє працівник охорони Делосу – Джей (Jay), близька подруга дитинства Суа. Якось він їй показав ранок, коли розійшлись хмари і серед маленької цяточки блакитного неба з'явилось жовтогаряче сонце, картину, заради якої ллється кров людей, і за яку б, мабуть, боролись і ви.

Сюжетна лінія доволі цікава, і ніхто не зможе сказати наперед, що трапиться в наступну мить, але все, що робиться, робиться заради кращого. Отож дивіться та насолоджуйтесь гарним музикальним супроводом... Я отримав дуже багато задоволення, вдруге передивляючись цю стрічку, чого і вам бажаю...

Опубліковано: 06.05.2006
Автор: Fox Mulder
Джерело: УРАН
Нове
Манґа
Хлопці 20го століття
том 5, част. 5
 
Субтитри
Мононоке
готові 7 еп.
 
Аніме
Бамбуковий Клинок
готові 7 еп.
 
Субтитри
Зомбі під заставу
готовий 1 еп.
 
Аніме
Нова ера – Євангеліон
готові 4 еп.
 
Манґа
Хеллсінг
том 3, част. 13
 
Субтитри
Токійський мармуровий шоколад
повні
 
Аніме
Мононоке
готові 6 еп.
 
Манґа
Історії богині снігу
повна
 
Манґа
Нова легенда про Чу Ніян
повна
 
Субтитри
Nodame Cantabile
готові 16 еп.
 
© Mirra
Використання матеріалів з даного сайту можливе лише за умови обов'язкового погодження з усіма їхніми авторами та співавторами або з адміністрацією сайту, якщо інші автори або їхня контактна інформація не зазначені.