This version of the page http://lucl.lucl.kiev.ua/biblioteky/pl81.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-12. The original page over time could change.
Публічна бібліотека імені Лесі Українки

Назад

БІБЛІОТЕКА ІМЕНІ ВІКТОРА НЕКРАСОВА

04071, Київ, вул. Волоська, 33
Тел.: (044) 416-05-37

Площа приміщення бібліотеки - 250 м2, книжковий фонд - 23,7 тис. примірників. Щорічно обслуговує 3,2 тис. користувачів, кількість відвідувань за рік - 16,0 тис., книговидач - 65,0 тис. примірників.
Структура: абонемент і читальний зал.

Відкрита у вересні 1975 року. У 1997 році присвоєно ім'я письменника-правозахисника Віктора Платоновича Некрасова.

За досить короткий час з дня присвоєння бібліотеці імені Віктора Некрасова працівниками бібліотеки проведена копітка робота по виявленню й налагодженню зв'язків з друзями й знайомими письменника, зібрані і систематизовані матеріали про його життя й творчість, створена повна бібліографія, організована кімната-музей В.Некрасова. Тут систематично проводяться зустрічі з друзями та шанувальниками творчості письменника, презентації книг про Віктора Некрасова.

Ведеться картотека "В. Некрасов: портрет життя".

Бібліотека співпрацює з міським центром здоров'я. Для учнівської та студентської молоді організовуються та проводяться зустрічі з медичними працівниками.

На високому професійному рівні проводяться заходи по популяризації бібліотечно-бібліографічних знань.



© Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Вгору