This version of the page http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/yasinya/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-12. The original page over time could change.
Карпати на Незабаром | Ясіня: Відпочинок в Карпатах мiсто Ясіня - гірські лижі, сноуборд, підйомники Готелі, санаторії, курорти, дома відпочинку та пансіонати, бронювання готелів Ясіні
Проекти Курорти України   Крим   Карпати   Погода   Афіша   Свята   Гороскопи   Відрядження   Конференц-сервіс   Робота   Відпочинок і бізнес   NezabaromCard   Цікаві місця України   Поїзди   Телепрограма   Зимний отдых в Крыму   Новый год в Карпатах
Портали Харкiв, Львів мапа сайту   у вибране   стартовою     укр рус
 
 

Відпочинок в Ясінях

Незабаром /  Карпати /  Закарпаття  /  Ясіня
Возможно вы ищите:
Отели со скидками
VIP отели Карпат
Отдых с маленькими детьми
Экономный отдых
Зеленый туризм
Летний отдых
Отдых с лечением
Отели возле подъемников
Закарпаття
Анталівці
Дубове
Ужгород
Мукачево
Драгобрат
Ясіня
Рахів
Красія
Воловець-Подобовець
Пилипець
Поляна
Солочин (Квітка Полонини)
Синяк
Синевир
Перечин
Жденієво
Шаян
Хуст
Чинадієво
Лумшори
Свалява
Міжгір'я
Чоп
Тячів
Іршава
Виноградів
Великий Березний
Берегове
Карпати
Львівська область
Івано-Франківська область
Закарпаття
Курортні зони
Крым
Карпаты
Азов
Черноморское побережье
Центральная Украина
Западная Украина
Восточная Украина
Для отдыха
По работе
Все для отдыха и развлечений

Ясіня

Фотогалерея Ясіні (4)


Инфраструктура:
Готелі, приватні пансіонати, бази відпочинку (11)
Кафе Бари Ресторани   Сауни Бані  Туристичні маршрути   Гірськолижні підйомники 
Квартири, приватний сектор (безкоштовні оголошення)
 


Селище Ясіня Закарпатської області заснований в 1553 р. Розташувалося воно в долині між Свидовецьким і Чорногірським хребтами, на берегах річок Лазещина і Чорна Тиса, біля гірської долини Драгобрат і урочища Казмещина. Відпочинок в Ясінях – це можливість помилуватися високими горами України: красунею Говерлою, гордим Петросом і легендарною Близницею, на якій росте красива квітка Карпат - едельвейс. Селище Ясіня знаходиться на відстані 45 км від географічного пункту "Центр Європи". Також в селищі Ясіня знаходиться пам’ятник архітектури Закарпаття - дерев’яна Струковськая церква (XVІІ ст). Через селище проходять міжнародна траса Ужгород-Рахів-І.Франківськ-Львів і залізнична колія Харків-Чернівці-Кишинів. Кататися на лижах Ви можете як в самому селищі (тут є два підйомники бугелів 500 м і 1000 м), так і на Драгобраті, який знаходиться на відстані 18 км від селища. Добратися туди Ви можете місцевими хаммерами - ГАЗ-66 або УАЗ.
Відпочинок в Ясинях набуде особливого колориту, якщо Ви спробуєте національне блюдо - банош. Нічого витіюватого, просто каша з кукурудзяної муки зварена на сметані з тертим сиром або бринзою, але дуже смачна і ситна, хоча вигляд не зовсім товарний.. У меню його може і не бути, але якщо ви попросите приготувати, персонал люб’язно і з радістю це зробить.
На сторінках нашого сайту Ви зможете підібрати для себе пансіонати, санаторії, бази відпочинку, готелі, приватний сектор не тільки в Ясінях, але й інших містах Карпат. Для полегшення організації відпочинку в Ясінях на сайті є прямі телефони і адреси розміщення.
Якщо Ви любитель зимових видів спорту, таких як гірські лижі або сноуборд, то інформацію про гірськолижні підйомники дивіться на сторінці Ясіні. Періодично на сторінці Ясіні поповнюватиметься інформація про гірськолижну інфраструктуру, середні ціни, фотографії і статті про Ясіню. Якщо у Вас є цікава інформація про Ясіня присилайте її на info@nezabarom.com.ua і ми з радістю все опублікуємо з вказівкою вашого імені. Створимо разом цікавий сайт про відпочинок і розваги в Україні.

Система подбора отелей
Только прямые телефоны и адреса