This version of the page http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/slavsko (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-12. The original page over time could change.
Карпати на Незабаром | Славсько: Відпочинок в Карпатах мiсто Славсько - гірські лижі, сноуборд, підйомники Готелі, санаторії, курорти, дома відпочинку та пансіонати, бронювання готелів Славського
Проекти Курорти України   Крим   Карпати   Погода   Афіша   Свята   Гороскопи   Відрядження   Конференц-сервіс   Робота   Відпочинок і бізнес   NezabaromCard   Цікаві місця України   Поїзди   Телепрограма   Зимний отдых в Крыму   Новый год в Карпатах
Портали Харкiв, Львів мапа сайту   у вибране   стартовою     укр рус
 
 

Відпочинок у Славсько

Незабаром /  Карпати /  Львівська область  /  Славсько
Возможно вы ищите:
Отели со скидками
VIP отели Карпат
Отдых с маленькими детьми
Экономный отдых
Зеленый туризм
Летний отдых
Отдых с лечением
Отели возле подъемников
Львівська область
Славсько
Орявчик
Тисовець
Сколе
Східниця
Трускавець
Моршин
Львів
Карпати
Львівська область
Івано-Франківська область
Закарпаття
Курортні зони
Крым
Карпаты
Азов
Черноморское побережье
Центральная Украина
Западная Украина
Восточная Украина
Для отдыха
По работе
Все для отдыха и развлечений

Славсько

Фотогалерея Славського (18)

Славсько: погода на 4 дня
Сегодня (12 лютий, Вт):
-2... 3   
Завтра:
-4... -2   

Инфраструктура:
Готелі, приватні пансіонати, бази відпочинку (68)
Кафе Бари Ресторани   Сауни Бані  Прокат спорядження  Більярдні   Цікаві місця  Конференц-зали   Клуби  Гірськолижні підйомники  Пропозиції турфірм 
Квартири, приватний сектор (безкоштовні оголошення)
 


У долині річок Опір і Славка на висоті 501м над рівнем моря розташувався центр гірськолижного спорту, туризму і відпочинку - відомий гірськолижний курорт України - селище Славсько, розташоване недалеко від Львова, з хорошим залізничним вокзалом, що відкриває шлях в найбільші міста України такі як Київ, Харків, Львів, Ужгород, цей куточок став "мекою" для гірськолижного спорту взимку і центром туризму літом.

До ваших послуг приблизно 25 баз відпочинку, приватні готелі і комплекси, а так само будиночки і котеджі в приватному секторі. У Славсько прокладено багато гірськолижних трас всеукраїнського значення. Візитною карткою Славсько безумовно є гора Тростян, де працює 1 крісельний, 7 бугельних і 1 дитячий (крючковий) підйомники. Тут часто проходять всеукраїнські змагання по гірськолижному спорту і тренування олімпійської збірної України. Окрім Тростяна до послуг відпочиваючих ще 9 підйомників на різних горах, що знаходяться як в самому селищі, так і біля нього. Всі разом вони за годину здатні прийняти до 7 тисяч гірськолижників. Різноманітність рельєфу і рівня складності трас дозволяють відмінно відпочити як початківцям і любителям, так і професійним спортсменам.

Якщо Ви приїхали в Славсько не на власному автомобілі - проблем як дістатися до того або іншого підйомника не виникне. Якщо Ви прибули в Славсько поїздом, то вже на вокзалі вас чекатимуть місцеві "хаммери" - ГАЗ 66. Від баз і приватних котеджів також організовується трансферт. Саме селище з кожним роком все більше оживає. Якщо ще кілька років тому при поїздці сюди потрібно було брати з собою абсолютно все - починаючи від лижного спорядження і закінчуючи ліками і елементарними продуктами харчування (у місцевому магазині можна було купити тільки хліб, масло і вафлі "Артек"), то зараз Славсько перетворюється на маленьке гірськолижне містечко. Навіть якщо Ви спонтанно на якійсь великій гулянці з друзями вирішили поїхати кататися на лижах і несподівано для себе з ранку раніше прокинулися в потягу під мелодію пісеньки “Залізниця, залізниця… наша Львівська залізниця…” і, виглянувши у вікно зрозуміли, що Ви не там де були ще вчора... Не проблема - в Славсько Ви знайдете все що побажаєте.

До ваших послуг - пункти прокату гірськолижного і сноубордного спорядження, а також магазини (можна купити як нові, так і б.у. за дуже доступними цінами лижні костюми, спорядження і аксесуари), продуктові магазини, аптека, переговорний пункт, медичний пункт, фото салон, сауни, більярдні, дискотеки, кафе, бари, ресторани, навіть боулінг будується..... Одним словом відчувайте себе як вдома! Тільки одна відмінність - навколо прекрасні засніжені гори підкорити які Вам просто необхідно.

Система подбора отелей
Только прямые телефоны и адреса