This version of the page http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/kolomiya (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-12. The original page over time could change.
Карпати на Незабаром | Коломия: Відпочинок в Карпатах мiсто Коломия - туристичний центр Готелі, санаторії, курорти, дома відпочинку та пансіонати, бронювання готелів Коломиї
Проекти Курорти України   Крим   Карпати   Погода   Афіша   Свята   Гороскопи   Відрядження   Конференц-сервіс   Робота   Відпочинок і бізнес   NezabaromCard   Цікаві місця України   Поїзди   Телепрограма   Зимний отдых в Крыму   Новый год в Карпатах
Портали Харкiв, Львів мапа сайту   у вибране   стартовою     укр рус
 
 

Відпочинок в Коломиї

Незабаром /  Карпати /  Івано-Франківська область  /  Коломия
Возможно вы ищите:
Отели со скидками
VIP отели Карпат
Отдых с маленькими детьми
Экономный отдых
Зеленый туризм
Летний отдых
Отдых с лечением
Отели возле подъемников
Івано-Франківська область
Яремче
Буковель
Яблуниця
Ворохта
Верховина
Косів
Шешори
Коломия
Івано-Франківськ
Карпати
Львівська область
Івано-Франківська область
Закарпаття
Курортні зони
Крым
Карпаты
Азов
Черноморское побережье
Центральная Украина
Западная Украина
Восточная Украина
Для отдыха
По работе
Все для отдыха и развлечений

Коломия

Фотогалерея Коломиї (18)

Коломия: погода на 4 дня
Сегодня (12 лютий, Вт):
-1... 4   
Завтра:
-3... -1   

Инфраструктура:
Готелі, приватні пансіонати, бази відпочинку (7)
Музеї Виставки Галереї  
Квартири, приватний сектор (безкоштовні оголошення)
 


Коломия - чарівний куточок природного ландшафту Прикарпаття, важливий духовний, культурно-мистецький, торговий і господарський центр краю з багатою і славною історією, що і привертає дослідників і художників зі всієї України і зарубіжжя.
Цікавими для туристів зі всього світу є вже сьогодні унікальні за колекціями музей народного мистецтва Гуцульщини і Покуття, музей "Писанка", оновлений історико-культурний центр міста.

Коломия знаходиться в південно-східній частині Івано-Франківської області, на півдорозі між Івано-Франківськом і Чернівцями. Завдяки своєму вдалому розташуванню місто отримало у туристів дуже влучну назву "Ворота Карпат". Через Коломию проходить ділянка львівської залізниці. Крім того, всі основні туристичні маршрути із заходу на схід проходять через місто.

Відпочинок в Коломиї має свою особливу, нічим незрівнянну атмосферу: тут вирує життя, багато молоді, панує пожвавлення, але немає суєти; зустрічаються і статечні міщани, і достатньо дивні "майстри життя". Сядьте за столик якого-небудь з вуличних ресторанчиків і поспостерігайте за дефілюючою незважаючою на Вас публікою. До слова про пішохідну зону. Рекомендуємо Вам її не без гордості. Вона охоплює історичне ядро міста; тут пл. Відродження (колишня пл.Ринок), і головна вулиця - ім. Чорновола і багато чого ще. Це найзатишніший куточок міста: тут люди охоче гуляють, зустрічаються, жваво і приємно розмовляють, тут рай для любителів покупок, тут можна відпочити серед всієї штовханини.
Тут вже майже ніхто не обертається, почувши іноземну мову. Гості з далеких країн стали звичною картиною.

Коломия знаменита як туристичний центр - тут є куди піти і що подивитися. Саме це привертає сюди велику кількість туристів. З часом на сторінці Коломиї будуть розміщені визначні пам’ятки, туристичні маршрути, фотографії цікавих місць. Якщо у Вас є цікава інформація про визначні пам’ятки Коломиї присилайте її на info@nezabarom.com.ua і ми з радістю все опублікуємо з вказанням вашого імені. Створимо разом цікавий сайт про відпочинок і розваги в Україні.

За матеріалами сайту www.ko.if.ua

Система подбора отелей
Только прямые телефоны и адреса