This version of the page http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/dragobrat/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-12. The original page over time could change.
Карпати на Незабаром | Драгобрат: Відпочинок в Карпатах мiсто Драгобрат - гірські лижі, сноуборд, підйомники Готелі, санаторії, курорти, дома відпочинку та пансіонати, бронювання готелів Драгобрату
Проекти Курорти України   Крим   Карпати   Погода   Афіша   Свята   Гороскопи   Відрядження   Конференц-сервіс   Робота   Відпочинок і бізнес   NezabaromCard   Цікаві місця України   Поїзди   Телепрограма   Зимний отдых в Крыму   Новый год в Карпатах
Портали Харкiв, Львів мапа сайту   у вибране   стартовою     укр рус
 
 

Відпочинок на Драгобраті

Незабаром /  Карпати /  Закарпаття  /  Драгобрат
Возможно вы ищите:
Отели со скидками
VIP отели Карпат
Отдых с маленькими детьми
Экономный отдых
Зеленый туризм
Летний отдых
Отдых с лечением
Отели возле подъемников
Закарпаття
Анталівці
Дубове
Ужгород
Мукачево
Драгобрат
Ясіня
Рахів
Красія
Воловець-Подобовець
Пилипець
Поляна
Солочин (Квітка Полонини)
Синяк
Синевир
Перечин
Жденієво
Шаян
Хуст
Чинадієво
Лумшори
Свалява
Міжгір'я
Чоп
Тячів
Іршава
Виноградів
Великий Березний
Берегове
Карпати
Львівська область
Івано-Франківська область
Закарпаття
Курортні зони
Крым
Карпаты
Азов
Черноморское побережье
Центральная Украина
Западная Украина
Восточная Украина
Для отдыха
По работе
Все для отдыха и развлечений

Драгобрат

Фотогалерея Драгобрату (6)


Инфраструктура:
Готелі, приватні пансіонати, бази відпочинку (22)
Кафе Бари Ресторани   Сауни Бані  Прокат спорядження  Більярдні   Гірськолижні підйомники 


"Драгобрат" – сама високогірна лижна база України, розташована на висоті 1400м над рівнем моря, на стику хвойних лісів і альпійської зони, біля підніжжя гори Стіг (1707 м над рівнем моря) і гірського масиву Близнюка (1883м над рівнем моря). Підковоподібне розташування гір Свидівецького Хребта створює унікальний природний феномен садиби "Драгобрат" - наявність стабільного сніжного покриву з листопада по травень місяць. Впродовж останніх 30 років відсутність снігу, навіть теплими малосніжними зимими, в садибі Драгобрат не спостерігалася. Відпочинок на Драгобраті – це сучасний готель і два котеджі прямо на схилі, поряд з якими знаходяться два ресторани, фінська сауна, відкрите кафе "Курятня" і інші установи, які допоможуть Вам відпочити на європейському рівні. У ресторані Вам на вибір запропонують різноманітні національні і європейські блюда. А увечері, за келихом гарячого вина відвідувачі можуть отримати весь спектр задоволення: від співу на караоке до більярду. Також слід зазначити, що до ваших послуг, можлива, "найвища" дискотека в Україні. Але все це тільки доповнення до головного. Сніг на Драгобраті є навіть тоді, коли на інших гірськолижних курортах про нього вже давно забули. Все це разом з більш ніж десятьма кілометрами міжнародно визнаних гірськолижних трас і робить його унікальним місцем для любителів активного відпочинку. На Драгобраті цікаво буде лижникові з будь-яким рівнем кваліфікації, є траси всіх рівнів складності - починаючи від учбових і закінчуючи екстремальними трасами для професіоналів. Ну і звичайно, Драгобрат - рай для сноубордиста - цілина і багато снігу, а кількість трас обмежується тільки Вашими бажаннями. Ну і звичайно, як і повинно бути на європейському курорті, прокат різноманітного гірськолижного спорядження і сноубордів, освітлені траси, досвідчені і комунікабельні інструктори, які допоможуть Вам отримати за час відпочинку максимум задоволення.
На сторінках нашого сайту Ви зможете підібрати для себе пансіонати, санаторії, бази відпочинку, готелі, приватний сектор не тільки на Драгобраті, але і інших гірськолижних курортах Карпат. Для полегшення організації відпочинку на Драгобраті на сайті є прямі телефони і адреси розміщення.
Якщо Ви любитель зимових видів спорту, таких як гірські лижі або сноуборд, то інформацію про гірськолижні підйомники дивіться на сторінці Драгобрату. Періодично на сторінці Драгобрату поповнюватиметься інформація про гірськолижну інфраструктуру, середні ціни, фотографії і статті про Драгобрат. Якщо у Вас є цікава інформація про Драгобрат присилайте її на info@nezabarom.com.ua і ми з радістю все опублікуємо з вказанням вашого імені. Створимо разом цікавий сайт про відпочинок і розваги в Україні.

Система подбора отелей
Только прямые телефоны и адреса