This version of the page http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/sinevir/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-07. The original page over time could change.
Карпати на Незабаром | Синевир: Відпочинок в Карпатах мiсто Синевир - Готелі, санаторії, курорти, дома відпочинку та пансіонати, бронювання готелів Синевиру
Проекти Курорти України   Крим   Карпати   Погода   Афіша   Свята   Гороскопи   Відрядження   Конференц-сервіс   Робота   Відпочинок і бізнес   NezabaromCard   Цікаві місця України   Поїзди   Телепрограма   Зимний отдых в Крыму   Новый год в Карпатах
Портали Харкiв, Львів мапа сайту   у вибране   стартовою     укр рус
 
 

Відпочинок в Синевирі

Незабаром /  Карпати /  Закарпаття  /  Синевир
Возможно вы ищите:
Отели со скидками
VIP отели Карпат
Отдых с маленькими детьми
Экономный отдых
Зеленый туризм
Летний отдых
Отдых с лечением
Отели возле подъемников
Закарпаття
Анталівці
Дубове
Ужгород
Мукачево
Драгобрат
Ясіня
Рахів
Красія
Воловець-Подобовець
Пилипець
Поляна
Солочин (Квітка Полонини)
Синяк
Синевир
Перечин
Жденієво
Шаян
Хуст
Чинадієво
Лумшори
Свалява
Міжгір'я
Чоп
Тячів
Іршава
Виноградів
Великий Березний
Берегове
Карпати
Львівська область
Івано-Франківська область
Закарпаття
Курортні зони
Крым
Карпаты
Азов
Черноморское побережье
Центральная Украина
Западная Украина
Восточная Украина
Для отдыха
По работе
Все для отдыха и развлечений

Синевир

Фотогалерея Синевиру (7)


Инфраструктура:
Готелі, приватні пансіонати, бази відпочинку (1)
Кафе Бари Ресторани   Цікаві місця  Музеї Виставки Галереї  


Найживописнішим куточком Закарпаття справедливо вважається Межигір’я. Воно вабить мандрівників лісистими горами, підхмарними полонинами, швидкоплинними річками Теребля і Чорна Річка і цілющими джерелами мінеральних вод типу Буркуг.
Синевир – це саме те місце, яке потрібно відвідати, щоб відчути всю неповторність краси Українських Карпат. Відпочинок в Синевирі – це декілька баз відпочинку на території заповідника, де є всі умови для комфортного проживання і заспокоєння.

Відвіку вважається, що найціннішим і найважливішим скарбом межигір’я є Синевирське озеро ("Морське Око") на висоті 989 метрів над рівнем моря. Воно утворилося після льодовикового періоду в результаті перекриття річкової долини зрушеннями. Западина заповнилася водою трьох гірських струмків. Тепер розмір озера, та і глибина, змінюються залежно від кількості опадів. Середня площа - 4-5 га, глибина - 8-10 метрів. Найглибша точка - 22 м. У прозорій холодній воді добре відчуває себе форель озерна, веселкова і струмкова. А навколо "Морського ока" красуються стрункі ялини, вік яких досягає 140-160 років. Можете бути впевнені – відпочинок в Синевирі Вам запам’ятається надовго…
Народження природного національного парку Синевир неодмінно пов’язане з унікальним по своїй красі гірським озером під небесами із співзвучною назвою Синевир. Для збереження цього чарівного творіння природи в 1974 році був організований ландшафтний заповідник загальнодержавного значення "Синевирське озеро", а згодом в 1989 році - національний природний парк “Синевир”. Його площа складає 40 400 га, з них 5807 га відведено під заповідну зону.
На межигір’ї щедро росте ожина, чорниця, брусниця, малина, суниця лісова і лісові горішки. Цими дарами природи можна поласувати, мандруючи горами, лісами і долинами. З лісової фауни тут зустрічаються олені і ведмеді, косулі і дикі кабани, вовки і рисі, лисиці і зайці і багато іншої звірини. З птахів найчастіше зустрічаються сови, дятли, глухарі, орли і інший птах...
На сторінках нашого сайту Ви зможете підібрати для себе пансіонати, санаторії, бази відпочинку, готелі, приватний сектор не тільки в Синевирі, але і інших міст Карпат. Для полегшення організації відпочинку в Синевирі на сайті є прямі телефони і адреси розміщення.
Синевир знаменитий як туристичний центр – тут є куди піти і що подивитися. Саме це привертає сюди велику кількість туристів. З часом на сторінці Синевиру будуть розміщені визначні пам’ятки, туристичні маршрути, фотографії цікавих місць. Якщо у Вас є цікава інформація про визначні пам’ятки Синевиру присилайте її на info@nezabarom.com.ua і ми з радістю все опублікуємо з вказанням вашого імені. Створимо разом цікавий сайт про відпочинок і розваги в Україні.

Система подбора отелей
Только прямые телефоны и адреса