This version of the page http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/rakhov/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-07. The original page over time could change.
Карпати на Незабаром | Рахів: Відпочинок в Карпатах мiсто Рахів - Готелі, санаторії, курорти, дома відпочинку та пансіонати, бронювання готелів Рахова
Проекти Курорти України   Крим   Карпати   Погода   Афіша   Свята   Гороскопи   Відрядження   Конференц-сервіс   Робота   Відпочинок і бізнес   NezabaromCard   Цікаві місця України   Поїзди   Телепрограма   Зимний отдых в Крыму   Новый год в Карпатах
Портали Харкiв, Львів мапа сайту   у вибране   стартовою     укр рус
 
 

Відпочинок в Рахові

Незабаром /  Карпати /  Закарпаття  /  Рахів
Возможно вы ищите:
Отели со скидками
VIP отели Карпат
Отдых с маленькими детьми
Экономный отдых
Зеленый туризм
Летний отдых
Отдых с лечением
Отели возле подъемников
Закарпаття
Анталівці
Дубове
Ужгород
Мукачево
Драгобрат
Ясіня
Рахів
Красія
Воловець-Подобовець
Пилипець
Поляна
Солочин (Квітка Полонини)
Синяк
Синевир
Перечин
Жденієво
Шаян
Хуст
Чинадієво
Лумшори
Свалява
Міжгір'я
Чоп
Тячів
Іршава
Виноградів
Великий Березний
Берегове
Карпати
Львівська область
Івано-Франківська область
Закарпаття
Курортні зони
Крым
Карпаты
Азов
Черноморское побережье
Центральная Украина
Западная Украина
Восточная Украина
Для отдыха
По работе
Все для отдыха и развлечений

Рахів

Фотогалерея Рахова (6)


Инфраструктура:
Готелі, приватні пансіонати, бази відпочинку (12)
Кафе Бари Ресторани   Сауни Бані  Більярдні   Цікаві місця  Пропозиції турфірм 
Квартири, приватний сектор (безкоштовні оголошення)
 


Рахівський район - найбільш високогірна частина України і відрізняється своїми неповторними природними об’єктами. Візитною карткою є Чорногорський масив з найвищою точкою України - горою Говерлою (2061 м.) Поблизу підносяться ще 6 карпатських двотисячників - Петрос, Ребра, Бребенскул, Піп-Іван, Менчул, Гутин-Томнатин. Сама природа створила прекрасні умови для відпочинку в Рахові!
Недалеко від с.Чорна Тиса бере свій початок р. Тиса. Навпроти Чорногори в південному напрямі знаходяться Рахівські гори - частина Мараморського кристалічного масиву. Найвищу частину Свидовця з вершиною гори Близницею охоплює Свидовецький масив. По популярності цей регіон в Українських Карпатах поступається тільки Чорногорі. Прикрашають легендарну Близницю красиві едельвейси.
Рахівський регіон наділений дуже хорошими умовами для розвитку гірськолижного спорту. Є декілька підйомників: м. Рахів, г. Менчул (бугельний підйомник завдовжки 800м, перепад висот 230м), с.Богдан, г. Борщевіца (бугельний підйомник завдовжки 1230м, перепад висот 310м), і звичайно ж - всім відомий Драгобрат.
Цікавими для туристів будуть такі пам’ятники архітектури як дерев’яні церкви в Ясинях (XVI ст.), в Середньому Водяному (1428 р.), Лазещині (XVIII ст.) і Діловому (XVIII ст.).
З археологічних визначних пам’яток - тут знаходилося селище первісних людей в районі с. Біла Церква, 100-40 тис. років до н.е.
Поблизу від Рахова у с. Ділове на автотрасі по напряму до Ужгороду стоїть стела і геодезичний знак, символізуючий географічний центр Європи.
На сторінках нашого сайту Ви зможете підібрати для себе пансіонати, санаторії, бази відпочинку, готелі, приватний сектор не тільки в Рахові, але і інших містах Карпат. Для полегшення організації відпочинку в Рахові на сайті є прямі телефони і адреси розміщення.
Рахів знаменитий як туристичний центр і як місто в яке взимку з’їжджаються любителі зимових видів спорту, таких як гірські лижі або сноуборд. Періодично на сторінці Рахова поповнюватиметься інформація про гірськолижну інфраструктуру, середні ціни, фотографії визначних пам’яток, описи туристичних маршрутів розташованих недалеко від Рахова. Якщо у Вас є цікава інформація про Рахів присилайте її на info@nezabarom.com.ua і ми з радістю її опублікуємо з вказанням вашого імені. Створимо разом цікавий сайт про відпочинок і розваги в Україні.

Система подбора отелей
Только прямые телефоны и адреса