This version of the page http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/polyana/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-07. The original page over time could change.
Карпати на Незабаром | Поляна: Відпочинок в Карпатах мiсто Поляна - Готелі, санаторії, курорти, дома відпочинку та пансіонати, бронювання готелів Поляни
Проекти Курорти України   Крим   Карпати   Погода   Афіша   Свята   Гороскопи   Відрядження   Конференц-сервіс   Робота   Відпочинок і бізнес   NezabaromCard   Цікаві місця України   Поїзди   Телепрограма   Зимний отдых в Крыму   Новый год в Карпатах
Портали Харкiв, Львів мапа сайту   у вибране   стартовою     укр рус
 
 

Відпочинок в Поляні

Незабаром /  Карпати /  Закарпаття  /  Поляна
Возможно вы ищите:
Отели со скидками
VIP отели Карпат
Отдых с маленькими детьми
Экономный отдых
Зеленый туризм
Летний отдых
Отдых с лечением
Отели возле подъемников
Закарпаття
Анталівці
Дубове
Ужгород
Мукачево
Драгобрат
Ясіня
Рахів
Красія
Воловець-Подобовець
Пилипець
Поляна
Солочин (Квітка Полонини)
Синяк
Синевир
Перечин
Жденієво
Шаян
Хуст
Чинадієво
Лумшори
Свалява
Міжгір'я
Чоп
Тячів
Іршава
Виноградів
Великий Березний
Берегове
Карпати
Львівська область
Івано-Франківська область
Закарпаття
Курортні зони
Крым
Карпаты
Азов
Черноморское побережье
Центральная Украина
Западная Украина
Восточная Украина
Для отдыха
По работе
Все для отдыха и развлечений

Поляна

Фотогалерея Поляни (5)


Инфраструктура:
Готелі, приватні пансіонати, бази відпочинку (14)
Кафе Бари Ресторани   Сауни Бані  Кінні прогулянки   Конференц-зали   Гірськолижні підйомники  Пропозиції турфірм 


Поляна – бальнеологічний курорт, на якому функціонують два санаторії: "Сонячне Закарпаття" і "Поляна". Крім того, тут функціонує багато приватних готелів і баз відпочинку.
На території курорту є пошта, Інтернет-кафе (правда лише один комп’ютер), кафе, бари, ресторан, їдальня, аптеки, магазини, газетні кіоски, базарчик - все це робить відпочинок в Поляні приємним і комфортним.
За бажанням відпочиваючих у вихідні дні організовуються автобусні екскурсії за межі Поляни - у міста Ужгород, Мукачево і інші цікаві місця.
Кожен вечір в клубах санаторіїв демонструються кінофільми або проводяться вечори відпочинку.
Для любителів занять спортом є спортивні майданчики для гри у волейбол, бадмінтон, столи для малого тенісу. У "Сонячному Закарпатті" є футбольне поле, тенісні корти, басейн з природним підігрівом води, озеро, річка.
Взимку на курорті Поляна активно відпочивають на лижах, санках або ковзанах. У санаторіях є гірськолижні підйомники, а для лижників високого класу можна рекомендувати поїздки на Воловеччину або Межигірщину.

Відпочинок в Поляні є також лікувальним і оздоровчим. Санаторії спеціалізуються на лікуванні хворих з хронічними захворюваннями органів травлення. Тут без застосування медикаментів ефективно лікуються хворі виразковою хворобою шлунку, дванадцятипалої кишки, ерозійні гастрити (дуоденіти) за наявності виразок, ерозій, якщо відсутні виразний больовий синдром і ускладнення, які вимагають хірургічного втручання.
Основним чинником лікування на курорті Поляна є природна мінеральна вода, а найголовнішою процедурою - вживання її всередину. У цьому натуральному продукті сконцентрований такий багатий спектр різних речовин, що "Поляну квасову" і "Поляну купель" можна без перебільшення вважати цілющим бальзамом, приготованим в надрах Землі самою природою. Вода багатогранно діє як на органи травлення, так і на інші системи.

Основні лікувальні чинники і послуги курорту:
- бальнеолікування: питне лікування, промивання шлунку, підводні промивання товстої кишки, пероральне промивання харчового тракту, загальні вуглекислі мінеральні ванни, вагинальниє зрошування, інгаляції, гідромасаж ясен, підводне вертикальне розтягнення хребта при дегенеративно-дистрофічних захворюваннях;
- фізіотерапія: гальванізація, електрофорез, франклінізация, ультразвукова терапія, Квч-терапія, лазеромагнітотерапія, аромотерапія, віброакустотерапія;
- кліматолікування: на території курорту є аеросолярій, штучне озеро з проточною водою, басейн з природним підігрівом, рекреаційний лісодендропарк з теренкурими маршрутами;
- масаж: класичний, циркулярний, струменевий, висхідний, підводний, вихрові ванни;
- озокеритолікування;
- ванни: мінеральні, хвойні;
На сторінках нашого сайту Ви зможете підібрати для себе пансіонати, санаторії, бази відпочинку, готелі, приватний сектор не тільки в Поляні, але і інших містах Карпат. Для полегшення організації відпочинку в Поляні на сайті є прямі телефони і адреси розміщення.

Якщо Ви любитель зимових видів спорту, таких як гірські лижі або сноуборд, то інформацію про гірськолижні підйомники дивитеся на сторінці Поляна. Періодично на сторінці Поляна поповнюватиметься інформація про гірськолижну інфраструктуру, середні ціни, фотографії і статті про Поляну. Якщо у Вас є цікава інформація про Поляну присилайте її на info@nezabarom.com.ua і ми з радістю все опублікуємо з вказанням вашого імені. Створимо разом цікавий сайт про відпочинок і розваги в Україні.

Система подбора отелей
Только прямые телефоны и адреса