This version of the page http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/pilipec/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-07. The original page over time could change.
Карпати на Незабаром | Пилипець: Відпочинок в Карпатах мiсто Пилипець - гірські лижі, сноуборд, підйомники Готелі, санаторії, курорти, дома відпочинку та пансіонати, бронювання готелів Пилипця
Проекти Курорти України   Крим   Карпати   Погода   Афіша   Свята   Гороскопи   Відрядження   Конференц-сервіс   Робота   Відпочинок і бізнес   NezabaromCard   Цікаві місця України   Поїзди   Телепрограма   Зимний отдых в Крыму   Новый год в Карпатах
Портали Харкiв, Львів мапа сайту   у вибране   стартовою     укр рус
 
 

Відпочинок в Пилипці

Незабаром /  Карпати /  Закарпаття  /  Пилипець
Возможно вы ищите:
Отели со скидками
VIP отели Карпат
Отдых с маленькими детьми
Экономный отдых
Зеленый туризм
Летний отдых
Отдых с лечением
Отели возле подъемников
Закарпаття
Анталівці
Дубове
Ужгород
Мукачево
Драгобрат
Ясіня
Рахів
Красія
Воловець-Подобовець
Пилипець
Поляна
Солочин (Квітка Полонини)
Синяк
Синевир
Перечин
Жденієво
Шаян
Хуст
Чинадієво
Лумшори
Свалява
Міжгір'я
Чоп
Тячів
Іршава
Виноградів
Великий Березний
Берегове
Карпати
Львівська область
Івано-Франківська область
Закарпаття
Курортні зони
Крым
Карпаты
Азов
Черноморское побережье
Центральная Украина
Западная Украина
Восточная Украина
Для отдыха
По работе
Все для отдыха и развлечений

Пилипець

Фотогалерея Пилипця (5)


Инфраструктура:
Готелі, приватні пансіонати, бази відпочинку (3)
Кафе Бари Ресторани   Сауни Бані  Більярдні   Гірськолижні підйомники 


Майже на межі між Воловецьким і Міжгірським районами Закарпатської області знаходиться село Пилипець. Засноване в 1463 році зараз село вважається одним з найбільших сіл Міжгір’я, а на його території проживає понад 2 тис. людей. Розташований ПИлипець на відстані 190 км від Львова і 135 км від Ужгороду. Дістатися до Пилипця можна поїздом Львів - Мукачево (Київ - Чоп) доїхавши до станції Воловець, а звідти вже маршрутними таксі або рейсовими автобусами Воловець - Міжгір’я. Також Пилипець має автобусне з’єднання з містами Воловець, Міжгір’я, Мукачево, Ужгород.

З кожним роком Пилипець привертає всю більшу кількість любителів активного відпочинку і гірськолижного спорту. Для відпочинку у Пилипці, комфортного проживання і вдалого катанні є всі необхідні умови. Розвинена інфраструктура баз відпочинку, приватних котеджів і ресторанно-закусочних місць, де можна смачно поїсти; працюють пункти прокату спорядження, також можна скористатися послугами інструкторів. Причиною такого масового напливу лижників в ПИлипець є, напевно, найдовший в Україні 4000 метровий спуск. Сніг лежить, в середньому, з грудня до початку квітня. У Пилипці є два підйомники: на г. Гимба у Верхньому Пилипці - підйомник "Боржавські полонини" (1500м.); на в’їзді в село - підйомник бази "Затишок" (450м.). У селі Подобовець, що розташоване поблизу Пилипця, є ще один підйомник завдовжки 1000м.

Якщо ж дивитися на відпочинок у Пилипці поза гірськолижними розвагами, то відвідини цього надзвичайної краси селища будуть цікавими і корисними. Тут проходять туристичні маршрути до одного з найбільших в українських Карпатах водоспаду Шипот, який знаходиться біля Пилипца на річці Плошанка; здійснюються сходження на хребет Боржави, вершини Великий Верх (1599м.), Стій (1679м.), Гимба (1497 м.), Жид Магура (1517м.). Для людей, які на відпочинку бажають також підлікуватися, в 7 км від Пилипця у с.Келичин знаходиться унікальне джерело природно газованої мінеральної води. Воду застосовують як для питного лікування, так і для ванн при захворюваннях органів травлення, серцево-судинної системи, при недокрів’ї і гінекологічних захворюваннях.

Якщо Ви любитель зимових видів спорту, таких як гірські лижі або сноуборд, то інформацію про гірськолижні підйомники дивіться на сторінці Пилипця. Періодично на сторінці Пилипця поповнюватиметься інформація про гірськолижну інфраструктуру, середні ціни, фотографії і статті про Пилипець. Якщо у Вас є цікава інформація про Пилипець присилайте її на info@nezabarom.com.ua і ми з радістю все опублікуємо з вказівкою вашого імені. Створимо разом цікавий сайт про відпочинок і розваги в Україні.

Система подбора отелей
Только прямые телефоны и адреса