This version of the page http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/krasiya/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-07. The original page over time could change.
Карпати на Незабаром | Красія: Відпочинок в Карпатах мiсто Красія - гірські лижі, сноуборд, підйомники Готелі, санаторії, курорти, дома відпочинку та пансіонати, бронювання готелів Красії
Проекти Курорти України   Крим   Карпати   Погода   Афіша   Свята   Гороскопи   Відрядження   Конференц-сервіс   Робота   Відпочинок і бізнес   NezabaromCard   Цікаві місця України   Поїзди   Телепрограма   Зимний отдых в Крыму   Новый год в Карпатах
Портали Харкiв, Львів мапа сайту   у вибране   стартовою     укр рус
 
 

Відпочинок в Красії

Незабаром /  Карпати /  Закарпаття  /  Красія
Возможно вы ищите:
Отели со скидками
VIP отели Карпат
Отдых с маленькими детьми
Экономный отдых
Зеленый туризм
Летний отдых
Отдых с лечением
Отели возле подъемников
Закарпаття
Анталівці
Дубове
Ужгород
Мукачево
Драгобрат
Ясіня
Рахів
Красія
Воловець-Подобовець
Пилипець
Поляна
Солочин (Квітка Полонини)
Синяк
Синевир
Перечин
Жденієво
Шаян
Хуст
Чинадієво
Лумшори
Свалява
Міжгір'я
Чоп
Тячів
Іршава
Виноградів
Великий Березний
Берегове
Карпати
Львівська область
Івано-Франківська область
Закарпаття
Курортні зони
Крым
Карпаты
Азов
Черноморское побережье
Центральная Украина
Западная Украина
Восточная Украина
Для отдыха
По работе
Все для отдыха и развлечений

Красія

Фотогалерея Красії (28)


Инфраструктура:
Готелі, приватні пансіонати, бази відпочинку (6)
Кафе Бари Ресторани   Сауни Бані  Прокат спорядження  Гірськолижні підйомники 


Одна з явних переваг гірськолижного курорту «Красія» -- відносно невелика кількість туристів, причому, навіть в пік сезону. А втім, це явище тимчасове - просто курорт Красія ще молодий. Відкритий він порівняно недавно і багатьом любителям гірськолижного відпочинку ще невідомий. Проте «Красія» не поступається своїм більш «розкрученим» колегам в тому, що стосується лижних трас і сервісу. І якщо ви вирішили провести відпустку в крузі сім’ї або друзів на живописних схилах Карпат, при цьому зручність, комфорт і інші блага цивілізації вам не чужі, а великі скупчення народу, навпаки, ні до чого - значить, шлях ваш лежить до підніжжя гори Красія. Висота гори Красія (наголос на другому складі) – 1036.2 метрів. Схили її покриті листяним лісом, що вже саме по собі вельми рідкісне явище в Карпатах. Відпочинок в Красії – це чудові пейзажі, дерев’яні церкви і монастирі, що збереглися до наших днів, унікальні мармурові печери, словом, природа і архітектура цих місць, яка навряд чи залишить когось байдужим. Ви потрапляєте в інший світ, далекий від міської суєти і побутових проблем. Втім, у будь-який момент ви можете зв’язатися з «цим» світом. Правда як на горі, так і внизу поки що це стосується тільки абонентів UMC. Покриття Київстар поки що немає. Що важливо, всі, хто тут побував, одностайно відзначають доброзичливе відношення аборигенів до туристів. Літом тут можна просто насолоджуватися тишею і спокоєм стародавніх гір, сонцем і чистим цілющим повітрям. А взимку, починаючи з грудня, і аж до березня, охочих чекають різноманітні гірськолижні траси.

На сторінках нашого сайту Ви зможете підібрати для себе пансіонати, санаторії, бази відпочинку, готелі, приватний сектор не тільки в Красії, але і інших містах Карпат. Для полегшення організації відпочинку в Красії на сайті є прямі телефони і адреси розміщення.
Якщо Ви любитель зимових видів спорту, таких як гірські лижі або сноуборд, то інформацію про гірськолижні підйомники дивіться на сторінці Красія. Періодично на сторінці Красія поповнюватиметься інформація про гірськолижну інфраструктуру, середні ціни, фотографії і статті про Красію. Якщо у Вас є цікава інформація про Красію присилайте її на info@nezabarom.com.ua і ми з радістю все опублікуємо з вказівкою вашого імені. Створимо разом цікавий сайт про відпочинок і розваги в Україні.

 

Система подбора отелей
Только прямые телефоны и адреса