This version of the page http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/jgdenevo/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-07. The original page over time could change.
Карпати на Незабаром | Жденієво: Відпочинок в Карпатах мiсто Жденієво - гірські лижі, сноуборд, підйомники Готелі, санаторії, курорти, дома відпочинку та пансіонати, бронювання готелів Жденієва
Проекти Курорти України   Крим   Карпати   Погода   Афіша   Свята   Гороскопи   Відрядження   Конференц-сервіс   Робота   Відпочинок і бізнес   NezabaromCard   Цікаві місця України   Поїзди   Телепрограма   Зимний отдых в Крыму   Новый год в Карпатах
Портали Харкiв, Львів мапа сайту   у вибране   стартовою     укр рус
 
 

Відпочинок в Жденієво

Незабаром /  Карпати /  Закарпаття  /  Жденієво
Возможно вы ищите:
Отели со скидками
VIP отели Карпат
Отдых с маленькими детьми
Экономный отдых
Зеленый туризм
Летний отдых
Отдых с лечением
Отели возле подъемников
Закарпаття
Анталівці
Дубове
Ужгород
Мукачево
Драгобрат
Ясіня
Рахів
Красія
Воловець-Подобовець
Пилипець
Поляна
Солочин (Квітка Полонини)
Синяк
Синевир
Перечин
Жденієво
Шаян
Хуст
Чинадієво
Лумшори
Свалява
Міжгір'я
Чоп
Тячів
Іршава
Виноградів
Великий Березний
Берегове
Карпати
Львівська область
Івано-Франківська область
Закарпаття
Курортні зони
Крым
Карпаты
Азов
Черноморское побережье
Центральная Украина
Западная Украина
Восточная Украина
Для отдыха
По работе
Все для отдыха и развлечений

Жденієво

Фотогалерея Жденієва (3)


Инфраструктура:
Готелі, приватні пансіонати, бази відпочинку (4)
Кафе Бари Ресторани   Сауни Бані  Більярдні   Гірськолижні підйомники 


Селище Жденієво знаходиться в західній частині українських Карпат на висоті 542 метра над рівнем моря, біля підніжжя головного Бескидського хребта з високою точкою г. Пікуй (1405 метрів над рівнем моря).
Відпочинок у Жденієво прекрасний у всі пори року.
Взимку цікавою аттакцією стане катання на лижах. Тут функціонує гірськолижний підйомник марки ВЛ-1000 - гірськолижна траса завдовжки 800 метрів з перепадом 200 метрів. Є пункт прокату гірськолижного спорядження.
Щоб відчути всю красу життя, приїжджайте в Жденієво навесні, коли все розцвітає і вкривається зеленню.
Влітку у програму обслуговування баз відпочинку входять прогулочні маршрути, які об’єднують екскурсійний зміст з активним рухом заповідними околицями Жденієва.
Через селище протікає гірська річка Жденієвка, де відпочиваючі мають можливість купатися і загоряти.
Осінь у Жденієво - прекрасна пора для збирання лісових ягід і грибів.
В селищі є магазини продовольчих і промислових товарів. Звичайно вибір там не вельми великий. Проблема з йогуртами, кефіром, овочами і фруктами - тому запасайтеся цим добром у Воловці, або вдома.
Також тут є пошта. Київстар ловить не скрізь, але є певні місця, які Вам підкажуть. UMC ловить гірше. Тому якщо Ви вирішили відпочити від всього мирського - це місце для Вас ідеальне.
На сторінках нашого сайту Ви зможете підібрати для себе пансіонати, санаторії, бази відпочинку, готелі, приватний сектор не тільки в Жденієво, але і інших місцях Карпат. Для полегшення організації відпочинку у Жденієво на сайті є прямі телефони і адреси розміщення.
Якщо Ви любитель зимових видів спорту, таких як гірські лижі або сноуборд, то інформацію про гірськолижні підйомники дивіться на сторінці Жденієво. Періодично на сторінці Жденієво поповнюватиметься інформація про гірськолижну інфраструктуру, середні ціни, фотографії і статті про Жденієво. Якщо у Вас є цікава інформація про Жденієво присилайте її на info@nezabarom.com.ua і ми з радістю все опублікуємо з вказівкою вашого імені. Створимо разом цікавий сайт про відпочинок і розваги в Україні.

Система подбора отелей
Только прямые телефоны и адреса