This version of the page http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/hust/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-07. The original page over time could change.
Карпати на Незабаром | Хуст: Відпочинок в Карпатах мiсто Хуст - гірські лижі, сноуборд, підйомники Готелі, санаторії, курорти, дома відпочинку та пансіонати, бронювання готелів Хуста
Проекти Курорти України   Крим   Карпати   Погода   Афіша   Свята   Гороскопи   Відрядження   Конференц-сервіс   Робота   Відпочинок і бізнес   NezabaromCard   Цікаві місця України   Поїзди   Телепрограма   Зимний отдых в Крыму   Новый год в Карпатах
Портали Харкiв, Львів мапа сайту   у вибране   стартовою     укр рус
 
 

Відпочинок в Хусті

Незабаром /  Карпати /  Закарпаття  /  Хуст
Возможно вы ищите:
Отели со скидками
VIP отели Карпат
Отдых с маленькими детьми
Экономный отдых
Зеленый туризм
Летний отдых
Отдых с лечением
Отели возле подъемников
Закарпаття
Анталівці
Дубове
Ужгород
Мукачево
Драгобрат
Ясіня
Рахів
Красія
Воловець-Подобовець
Пилипець
Поляна
Солочин (Квітка Полонини)
Синяк
Синевир
Перечин
Жденієво
Шаян
Хуст
Чинадієво
Лумшори
Свалява
Міжгір'я
Чоп
Тячів
Іршава
Виноградів
Великий Березний
Берегове
Карпати
Львівська область
Івано-Франківська область
Закарпаття
Курортні зони
Крым
Карпаты
Азов
Черноморское побережье
Центральная Украина
Западная Украина
Восточная Украина
Рекламні посилання
Недвижимость закарпатья. Складской комплекс, г. Хуст.
Для отдыха
По работе
Все для отдыха и развлечений

Хуст

Фотогалерея Хуста (3)


Инфраструктура:
Готелі, приватні пансіонати, бази відпочинку (12)
Кафе Бари Ресторани   Цікаві місця 


Стоїть над річкою Тисою, під високою Замковою горою, старовинне українське місто Хуст. Відпочинок в Хусті порадує Вас завжди, незалежно від сезону і пори року. Особливо неповторюване місто навесні. Над повноводною Тисою, Річкою і Хустцем схиляються низько-низько косі верби, квітне черемха, черешня, акація. В кінці весни в заповідній Долині нарцисів біло-біло квітнуть казкові квіти.
Чудово тут і літом - довкруги прекрасні гори, в зелені утопають міські вулиці, біля річки розкидаються палаткові містечка.
Восени - набережні, Замкова гора, парки переливаються всіма барвами веселки. Казковий листопад… Золота осінь...
Далі приходить зима. Замкова гора покривається білим одягом, морози сковують річки на утіху тим, хто катається на ковзанах. Дітвора спускається з гір на санках, а більшість відпочиваючих катаються на лижах.
Ще відомий Хуст своєю славною історією, яка є невідокремленою частиною історії Закарпаття. Важливу роль зіграла Хустська фортеця під час відбиття останнього вторгнення на територію краю татаро-турецьких полчищ в 1717 р.
Біля самого міста знаходитися Долина нарцисів - єдине в світі місце, де збереглися природні чагарники нарциса вузьколистого, а на 10-кілометровій відстані - відомий санаторій «Шаян» з ще відомішими мінеральними водами.
Є в Хусті ж/д вокзал і автобусна станція забезпечують з’єднання з Ужгородом і Мукачевом.
На сторінках нашого сайту Ви зможете підібрати для себе пансіонати, санаторії, бази відпочинку, готелі, приватний сектор не тільки в Хусті, але і інших містах Карпат. Для полегшення організації відпочинку в Хусті на сайті є прямі телефони і адреси розміщення.
Хуст знаменитий як туристичний центр і як місто в яке взимку з’їжджаються любителі зимових видів спорту, таких як гірські лижі або сноуборд. Періодично на сторінці Хуста поповнюватиметься інформація про гірськолижну інфраструктуру, середні ціни, фотографії визначних пам’яток, описи туристичних маршрутів розташованих недалеко від Хуста. Якщо у Вас є цікава інформація про Хуст присилайте її на info@nezabarom.com.ua і ми з радістю її опублікуємо з вказанням вашого імені. Створимо разом цікавий сайт про відпочинок і розваги в Україні.

Система подбора отелей
Только прямые телефоны и адреса