This version of the page http://www.bratstvo.info/bratstvo-text-10699.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-04. The original page over time could change.
Атас, мєнти!


Зробити стартовою
Додати в обране
Написати листа
 БРАТСТВО
 СВIТ
 ЗВ’ЯЗОК
 МАТЕРIАЛИ


 Сторінки наших авторів 
BRATSTVO
D.Korchinskiy
Alex BORGEZE
Linux
LorkinZ
Sindikat 777
StalkeR
Vintovkin
Центр


 Пошук 
 МПР 
 Проповіді Д.Корчинського 
 БРАТСТВО-ПРОДАКШН 
 Книги Д. Корчинського 



Це і воно

Война в толпе

Філософія смути


П’єса "Упиряки,
або Мудаки при владі."



Дневник Нео


Шрифт для листівок


Даешь русский без правок!

 Архів 
«« Лютий 2008 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
 Наша кнопка 

код кнопки

Банери БРАТСТВА



WAP-сайт БРАТСТВА:

wap.bratstvo-ukr.wen.ru

Стара версія сайту

- ukr
- rus
 Наші спонсори 

СБУ

ФСБ

MOSSAD

 

 

 


2003-2008, БРАТСТВО
Думки авторів ніколи не поділяються редакцією.
Передрук матерiалiв заохочується з посиланням на
http://bratstvo.info
 
Проповіді

30.01.2008 | Дмитро Корчинський
Атас, мєнти!


Якось давно харківські хлопці організували бої “без правил” і запросили мене подивитись. Зібралося багато публіки, прямо переді мною сиділо з півтора десятка чоловіків, переважно в чорному, з товстими золотими ланцюгами на накачаних шиях, олов'яними очима і стриженим волоссям. Коли до них підходив хтось зі знайомих, вони обнімалися і цілувалися в характерній “бандитській” манері (перейнятій від кавказців). “Що за бригада? - спитав я. “Місцеве управління по боротьбі з організованою злочинністю,” — відповіли мені. Втім, тоді скрізь убопівці косили під блатних.

Харків завжди був мєнтівським містом. Нічого доброго для тутешніх бариг та рядових лохів це не означало. Їм було нічим не краще ніж, наприклад, їхнім колегам у криміналізованій Одесі. Може, навіть гірше — міліцейський бєспрєдєл жорстокіший і систематичніший за бандитський.

Згодом, коли блатні програли класову війну мєнтам, з Харкова порядок і законність (як свого часу Радянська Влада) чорною плямою розповзлися по всій Україні.

Альтернативні форми самоорганізації суспільства потерпіли поразку, бо самої лише жадоби грошей і бандитської романтики не досить для успішного спротиву великому вєртухаю — державі. Потрібні “великі ідеї, висловлені  у рішучій формі”.

Для прикладу візьмемо нинішню ерефію (бо показувати на собі — погана прикмета). Там обмежене право на мирні збори. За всіма законами жанру, в надрах опозиції вже мали б виникнути терористичні гуртки (ви нам не даєте можливості на легальний протест — так нате вам бомбу в приймальню районного управління ФСБ!) А не виникають!

Свого часу московський інтелігент і містик Гейдар Джемаль дивувався загадковості слов'янської душі: “В усіх, навіть найбільш дрємучих середньоазіатських республіках, одразу після розвалу Союзу виник який-не-який збройний спротив, а в слов'янських (якщо не рахувати московських подій 1993 р.) – ні”. Це свідчить про серйозну кризу нашої самосвідомості.

Зрозуміло, російська опозиційність — це здебільшого симуляція, яка здійснюється на брудні олігархічні гроші в інтересах американського імперіалізму, чи як він там нині називається, проте серед затриманих зустрічаються й чисті контрсистемні душі. А потім, знаєте як буває: спочатку просто симулюєш хворобу, а потім дивишся — і справді захворів.

Вибухів не чутно, бо смішно майструвати саморобний детонатор в ім’я реєстрації Касьянова виборчою комісією. Заради прав людини можна постраждати, а не постріляти. Можна бути шахідом в ім’я Аллаха, а в ім’я конституції – лише правозахисником.

Для повстання потрібна „яскрава, виключна, всеобіймаюча” мрія – релігійна, або за інтенсивністю подібна на релігійну.

Козаки були незадоволені невизнанням їхньої шляхетності, короткими реєстровими списками, малими грошима на військо та винною монополією корони, проте бунтували тільки за Православ’я.

Російські народовольці жертвували собою не за установчі збори, а за сни Віри Павлівни. Чернишевський був вихідцем з духовного стану. Будучі атеїстом, він до кінця життя любив літургію і завжди хрестився, входячи до церкви.

Відчуваючи ностальгію за Царством Небесним, він розумів, що російській революції потрібні не економічні викладки, не соціальні теорії, а „євангеліє”, і тоді він написав „Что дєлать” – книгу, яка від часів винайдення друкарського станка найбільше вплинула на російське суспільство.

Як християнин хотів наслідувати Христа, так гімназист прагнув бути подібним на Рахмєтова, а на Побєдоносцева – не хотів.

Нинішні студенти, читають Пєлєвіна, а Чернишевського не читають. Тому режим міцний, як ніколи.

Повернемося до України. Фрейд навчав нас, що „Вся гидота трапляється у ранньому дитинстві”, тому спогади дитинства важливі для аналізу особистого й колективного підсвідомого. В дитинстві наша земля була місцем націогенезу трьох націй: Української, кримськотатарської, та модерної єврейської. Також тут частково творилися польська та російська нації. П’ять націогенезів одночасно – їх має тримати в увазі історик, аналізуючи події останніх чотирьохсот років.
В цьому переплетінні націй мав місце розподіл ролей. Українці працювали на всіх інших і грабували всіх інших. Обидва заняття скорочують життя.

Злети духу, безумовно, пов’язані з пограбунком. Ті, хто намагається нав’язати нам цінності праці – є нашими ворогами. У людей, які практикують пограбунок є три цінності: здобич (а не заробіток), віра і свобода. Їх і треба плекати, вони і складають нашу національну ідею.

Побічним наслідком боротьби бюрократично-фінансових угруповань за владу і ресурси стало те, що Україна є однією з найбільш вільних країн світу. Ми платимо менше податків, менше працюємо, ніж решта світу, маємо можливості порівняно недорого відкупатися від правоохоронних органів, слабкі спецслужби не проводять серйозних політичних переслідувань тощо. Нам не тільки є що здобувати, але є що захищати.

Проте держава вже намагається посилити свою репресивну функцію. Намітились небезпечні тенденції до консенсусу основних політичних гравців.

Без будь-якого спротиву з боку суспільства була введена кримінальна відповідальність за самозахоплення землі.

Міліція дозволяє собі діяти дедалі жорсткіше по відношенню до учасників масових безпорядків.
Влада спонукає ДАІ та митницю до більшого свавілля по відношенню до громадян.

Мусорська свідомість характерна для багатьох виборців і журналістів.

Є генетичні вади національного характеру: українці стучать не менш завзято, ніж борються за свободу.

Міліціонери з задоволенням спостерігають, як нащадки Наливайка, Махна і Шухевича вітають посилення репресивної функції правоохоронних органів. Інстинкт самозбереження не спрацьовує, всі сміються з Черновецького. Якби Луценко вдарив Черновецького будучи нардепом, і я посміявся б, хоча в розборках вболівав би за Черновецького.

Проте зараз Луценко – главмусор. Тобто, очолює найголовнішу репресивну структуру держави. Вона спрямована проти нас з Вами. Отже будь-який беспрєдєл з її боку повинен нас турбувати. Ми все це проходили, історична пам’ять мала б навчити нас відчувати солідарність з ханигою, якого б’є опєр, з баригою, якого рекетують УБЕПівці, з вітренківцями, яких розганяє „Беркут”, і обов’язково з мером, якого лупить міністр внутрішніх справ.

Браття, якнайшвидше треба кинути все, позичити грошей і з’їздити до Венеції. Не для того, щоб погастарбайтерствувати (я пробував, але там вже все зайнято китайцями, не проб’єтеся), а щоб відвідати палац Дожів. Цей палац був центральною адміністративною і церемоніальною установою торгівельної республіки. Торгаші пишалися своїми статками й будували його для себе. Він весь розписаний великими митцями (Тінторетто, Веронезе), і все це сцени війни і поклоніння Тому, хто наказав не піклуватися про прибуток, не накопичувати багатств і все роздавати бідним.
Жодного зображення торгівельної операції, ніде не прославляється підвищення біржевого курсу чи лихварський відсоток.

Торгаші розуміли, що прекрасне, достойне, те, чим можна пишатися – це лише віра і війна. І лише завдяки вірі і війні Венеціанська Республіка вписана в аннали історії.

Як ви гадаєте, завдяки яким речам буде туди вписана Олігархічна Республіка Україна?

obozrevatel.com

 






Надрукувати    Переслати   


Читайте також:

- Я в розпачі
- Потік свідомості. Юля. Курбан-байрам
- Святий Микола Чудотворець
- Слухаю слова, а чую шелест купюр
- Юлю шкода!
Повернутися назад

Коментарі (11)

Олег | 03.02.2008 22:48
Re: Атас, мєнти!
Респект за те, що у цій проповіді нарешті менше стьобу і більше тверезої суті.

Гість Черезтиндрищенко | 02.02.2008 20:44
Re: Атас, мєнти!
Олігархічна Мазохізтична Республіка Україна туди буде вписана тим, що війну олігархів проти власного народу, народ підтримує і навіть отримує від цього задоволення...
Дмитро молодець, дякую!
Дмитро руліт і потужно пєдаліт на шляху до очищення брудних душ!

трайдент | 01.02.2008 15:33
Re: Атас, мєнти!
Не завдяки вам, це точно.

пане Дмитре, баянимо. останнэ про палац - гарно

НОТОЦО | 31.01.2008 19:28
Re: Атас, мєнти!
жидо-массони:
НОТОЦО - узколобійо то діагноз
------------------------
Так-так...Bи коли малu гроші то писа-а-ав широко ,а теперки - вузе-е-есенько так,економно,по розміру лоба своєго...і запасу слів,та рідного краю,котрий щораз меньший також!

Андрей | 31.01.2008 16:57
Re: Атас, мєнти!
Опыт показывает обратное - больше всего пробки там, где стоят регулировщики.

Гість | 31.01.2008 12:53
Re: Атас, мєнти!
Не знаю, я не чувствую что милиция против меня. Те-же гаишники: пусть хоть на каждом перекрестке стоят, пробок будет меньше.

жидо-массони | 31.01.2008 12:26
Re: Атас, мєнти!
НОТОЦО - узколобійо то діагноз

НОТОЦО | 30.01.2008 20:59
Re: Атас, мєнти!
Як ви гадаєте, завдяки яким речам буде туди вписана Олігархічна Республіка Україна?
__________________________
Може завдяки старанням Деякиx,неабиякого войовничого xарактеру,поєднати мистецтво,фільозофію з війною і з долярами...і Америкою,яка всім поможе,через руки словянськиx побратимів,рабів-рубля,га-а?
Ага-а-а,забув...А жидо-массони (як то ти мовиш вірно,Дмитре)в тім-всім поможуть...Доженуть і ще раз поможуть.

Лоза | 30.01.2008 17:51
Re: Атас, мєнти!
+1

Гість | 30.01.2008 15:55
Re: Атас, мєнти!
залишимо анали вам

так собі, проходжу повз | 30.01.2008 12:57
Re: Атас, мєнти!
Як ви гадаєте, завдяки яким речам буде туди вписана Олігархічна Республіка Україна?

Нажаль Республіка не може бути Олігархічною за визначеннім. Тобто тут є щось зайве. Або Республіка, або Олігархічна...або, навіть, Україна, в її сучасному стані. :)



Останні повідомлення на форумі
ТемаАвтор Пр.От. Останній
Адольф Гитлер. Моя борьба Slava88 4503 FIDEL
Что такое Православие? SergUA 384621 Dr_AntiFreud
Лесь Подеревянский Зигфрид 1442 Dr_AntiFreud
100 правил настоящего язычника Лев Диакон 381031 Dr_AntiFreud
Шлях до спасіння Пекарь 207116 Dr_AntiFreud
Толерантність це... Обговоримо? Slava88 1441 Dr_AntiFreud
Хто є для вас українцем? Лев Диакон 525229 FIDEL
Друга Світова (готуємося до Третьої!) Slava88 5782 FIDEL
Братство - клоунада или стёб над хохлами Кремля?! Зигфрид 2533 asdf
Вячеслав Черновол leonid 3741 Зигфрид

Фотоприколи
Найбільша омана українців
Міліціонери бувають добрими, а суди - народними
Конституція – основний закон, а президент – гарант її
Ющенко – наш Президент
БРАТСТВО – політична партія
Тисяча радянських рублів = тисячі українських гривень
Корупцію необхідно подолати
Україна – не Росія
Ми дурні, бо бідні
Христос є пацифістом
Козаки пахали землю
У небіжчиків росте волосся
Вєрка Сердючка – чоловік



Всього голосів: 232
Коментарів: 9
Результат опитування


04.02.2008
Терорист-смертник врізався на мотоциклі в армійський автобус
04.02.2008
Луценка можуть відправити у відставку
04.02.2008
На Тернопільщині діє церква розміщена у цистерні
04.02.2008
Капітан захопленого сомалійськими піратами буксира вийшов на зв'язок
04.02.2008
"Самооборонець" крав зброю в солдатів і продавав його терористам
04.02.2008
У мешканки Карпат ніколи не було паспорта
04.02.2008
Британські боббі втратили майна на 1,5 млн доларів
04.02.2008
У Іраку американські військові розстріляли мирних громадян
04.02.2008
У Шрі-Ланці стався третій за два дні теракт
04.02.2008
У США підліток через сварку розстріляв всю свою сім'ю
04.02.2008
Анонім повідомив про замінування столичного вокзалу
02.02.2008
"Хізбалла" мобілізує жінок для війни з Ізраїлем
02.02.2008
Членів НАТО "у грубій формі" просять допомогти Америці у війні
02.02.2008
Повстанці ввійшли в столицю Чаду
02.02.2008
У Києві пограбували відділення банку "Надра"
02.02.2008
Ринки в Багдаді висадили терористки-дауни
02.02.2008
На Шрі-Ланці вибухнув пасажирський автобус
01.02.2008
Серія вибухів на ринках в Багдаді
01.02.2008
У Римі відкрилася виставка перекладів Біблії
01.02.2008
Угорські залізничники почали безстроковий страйк
Вся стрічка новин


Архієпископ Вишгородський вимагає вилучити із продажу гральні карти із зображенням княгині Ольги
Угорські священики проти дорожньо-транспортного законодавства
Християни почали кампанію по захопленню Microsoft
Християни Каліфорнії проти содомитів
Православні церкви Європи відмовляються підкорятися Московському Патріарху
В Google в 2007 році частіше запитували про Бога
40% мусульман Німеччини орієнтовані на фундаменталізм
Папа Римський наказав створити загони для боротьби з дияволом
На Різдво в Індії спалили шість християнських церков
Розпочав роботу Архиєрейський Собор Української Православної Церкви
Всі факти

Розбити свій комп'ютер!

Постріляти по ворожим американським літакам

Лист вебмайстру