This version of the page http://www.1gb.ua/services_logs.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-04. The original page over time could change.
1Gb.ua - Доступ к логам веб-сервера
украинский   русский     
 
 

Доступ до логів веб-сервера

Користувачі 1Gb.ua можуть отримати доступ до логів веб-серверів. Дана можливість доступна як для серверів IIS, так і для серверів Apache. Можливість надається безкоштовно в будь-яких тарифних планах.

  • див. також: Аналізатор лог-файлів Analog.
  • див. також: Аналізатор лог-файлів awstats.

Сервера UNIX

Логи веб-сервера-доступу, а також логи помилок Apache доступні в реальному часі через FTP / SSH, каталог logs вашого домашнього каталога.
У каталог розміщуються логи різних типів веб-серверів, що дозволяє вести статистику без перерви при зміні типу сервера, але в режимі звичайної роботи наповнюється тільки один набір лог-файлів, відповідних поточному серверу.

Якщо для сайту вимкнений режим надання лог-файлів, то лог-файли старші за 3-і дні видалятимуться автоматично.

Сервера Windows

Для обох типів серверів послуга надається схожим чином. У особистому кабінеті користувача на сторінці "Управління сайтами і серверами" ви можете включити або вимкнути режим надання лог-файлів, а також подивитися статус цього режиму. Ви можете встановлювати потрібний режим роботи для кожного сайту окремо.

У режимі надання логів щоночі в період з 4 до 6 годин логи вашого сайту за попередній день переміщатимуться у ваш FTP каталог в теку "__HTTP_ACCESS_LOGS_<випадкова частина імені>". Тека буде створена автоматично.
У перший день роботи послуги ви можете отримати також логи за декілька попередніх днів (до 30), якщо вони зберігалися на сервері.

Важливі особливості (загальне)

  • Межа дня для сервера Apache - 3 години ночі по Києву (можлива затримка з перемиканням на наступний файл до години).
  • Межа дня для сервері IIS - стандартне налаштування сервера на розділення логів по днях за часом Грінвіча, тобто в 3 або 4 години ночі по Києву, залежно від літнього або зимового часу.

У будь-якому випадку при переході до наступного файлу логів інформація про запити не втрачається, тобто всі записи про відвідини будуть зафіксовані або в поточному, або в наступному файлі.

Інші особливості:

  • Логи сервера входять у вашу дискову квоту. Вам необхідно періодично перевіряти каталог даними, забирати файли до себе на машину і видаляти логи з сервера.
  • Лог-файли старші за місяць видаляються автоматично.

 


Оглавление технической документации

  • FAQ (часто задаваемые вопросы)
  • Техническое описание услуг
  • Рекомендации по программированию

 

Ми завжди готові відповісти на Ваші запитання!
 
Будь-які питання та підтримка - support@1gb.ua

 

 
   
 
Вгору     
Підтримка: support@1gb.ua
 
© 2005-2007 ТОВ 1ГБ