This version of the page http://vitau.org.ua/greets/cool.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-01. The original page over time could change.
Замовлення подарунків зі знижкою

 Переваги користувачів українського серверу привітань

Порада: Не забудьте додати цей сайт до закладок (Ctrl+D)
Повний перелік свят:

Шановні відвідувачі!

А Ви знаєте, що користувачі українського серверу привітань мають значні переваги при замовленні подарунків через Інтернет? Відтепер обираючи квіти, подарунки, солодощі та просто сувеніри у інтернет-магазинах Ви можете скористатися нашими знижками!

Поздоровляйте своїх близьких та рідних і витрачайте при цьому менше коштів. Для того, щоб замовити товар зі знижкою, ознайомтесь з переліком наших партнерів, що наведено нижче.

Перелік наший партнерів:

LuckyShop – квіти, подарунки, шампанське та вина, іграшки, парфумерія та сувеніри з доставкою!

У цьому віртуальному магазині Ви можете замовити букет квітів, сувенірний подарунок для чоловіка та жінки і ще багато чого іншого. Більше того, на будь-яке зроблене Вами замовлення завдяки серверу привітань ви вже маєте знижку у 3%.

Щоб отримати знижку в 3% у цьому магазині Вам достатньо ввести у формі замовлення дисконтний код: pvitau


Бажаю Вам приємних покупок!

Шановні відвідувачі! Якщо ви бажаєте розмістити на цьому сайті своє привітання, побажання чи поздоровлення, то можете відправити його скориставшись формою прямо на сайті. До розгляду приймаються тексти поздоровлення, тексти побажань та тексти привітань тільки українською мовою.

Корисна інформація: