This version of the page http://mediaua.com.ua/detail/36564 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-28. The original page over time could change.
Кильчицькая обножила свои скрытые тату
Загрузка...
Мобильные телефоны LCD
телевизоры
MP3 плееры
 
ПолитикаЭкономикаСтолицаСобытияФутболШоу-BIZ ФоторепортажиСтатьиВидеоБлоги

Кильчицькая обножила свои скрытые тату

Шоу-BIZ

28 января 2008 16:24

Кильчицькая обножила свои скрытые тату

Інтернет-прес-конференція у п‘ятницю за участю заступника мера Києва Ірени Кільчицькою стала для журналістів справжнім одкровенням.

Ще б пак, одна з передових дам КМДА розповіла про такі інтимні подробиці, як кількість тату на її тілі. А також Кільчицька повідомила, що Черновецькому мали перевірити голову, а вона подумує про ще одну дитину.

Під час прес-конференції на "Хрещатику" Ірена Реонольдівна заявила, що наразі мер столиці почувається задовільно "наскільки це можливо у такій атмосфері". Додатковою інформацією стали відвідини Черновецького невропатологом...

"У понеділок його відвідував невропатолог, а вчора або в середу він повинен був пройти обстеження на МРТ (магнітно-резонансна томограма)", - повідомила вона.

Разом з тим Кільчицька заявила, що від госпіталізації "космічний" мер відмовився ще минулої п'ятниці, безпосередньо після рокової сутички із міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

До речі, мер Києва, за словами секретаря Київради Олеся Довгого, досі перебуває на лікарняному. Після того, як Луценко зацідив посадовцю по голові і по "місцю, яким пишається кожний чоловік", Черновецькому непереливки...

Однак потому Ірена Реонольдівна перейшла на більш м‘які і безхмарні теми. Так Кільчицька повідомила, що чудово готує, "як українську, російську, так і арабську, грузинську кухні".

"Але роблю зараз це дуже рідко, оскільки у Києві існує велика кількість закладів громадського харчування, і просто немає сенсу це робити", - додала вона.

Тим більше, за її словами, за кордоном заступник мера буває нерідко, "і у вільний від основної роботи час".

"Мені подобається Франція, але найулюбленіша країна - Україна, в якій я себе почуваю дуже комфортно", - додала Ірена Реонольдівна.

Проте ці знання не йдуть в ніяке порівняння із тим, що Кільчицька розповіла про татуювання на своєму тілі. Заступник мера заявила, що їх у неї п‘ять і додала, що "журналістам вдалося сфотографувати тільки одне".

Кільчицька також уточнила, що "і для журналістів, і для держслужбовця цього достатньо", та підкреслила, що не шкодує і навіть планує зробити корегування.

Нагадаємо, навесні 2007-го року ТаблоID сфотографував на нозі у Ірени Реонольдівна маленьких сонечок. Цікаво, якої ж форми і де саме інші тату на тілі Кільчицької, та хто надихнув заступника Черновецького на такі тілесні подвиги.

Щоправда, Ірена Реонольдівна заявила, що кумирів у неї точно немає, і вона "нікого прямо не наслідує".

"Але є люди, які мені по-справжньому подобаються і подобається все, що вони роблять. Приміром, Мадонна", - навела вона приклад.

Що ж до сімейних питань і особистого життя Кільчицької, жінка відповіла, що "достатньо часу приділяє обом своїм дітям", грає з ними вранці і увечері і максимум часу присвячує у вихідні дні.

"У мене зараз дві дитини - моя дочка і дівчинка, яку я взяла під опіку. Моїй - 11 місяців, а Вікторії - 3 місяці. У ролі матері бути дуже приємно, і я думаю про ще одну дитину", - додала Ірена Кільчицька, яка кілька місяців тому тимчасово "всиновила" "контрабандну дівчинку".

"Мої діти будуть отримувати освіту там, де житиму і працюватиму я. Діти повинні жити разом з батьками. Поки ні про яку іншу країну, окрім України, мова не йде", - додала Кільчицька.

Окрім того, Ірена Кільчицька вкотре встигла підтвердити свою репутацію жінки не надто скромної. Так, відповідаючи на питання "Хто найкращий політик у КМДА?", вона сказала:

"Якщо не враховувати першу фігуру у КМДА, то кращого менеджера, ніж я, я не знаю. Це нескромно, але це правда". До того ж Кільчицька зазначила, що "у КМДА політики взагалі немає, там є держслужбовці, тобто чиновники".

"Бульвара Гордона"

другие новости раздела на главную
Загрузка...
Комментарии (0)
Оставить комментарий
Имя:
Комментарий:
Введите символы, которые изображены на рисунке:
Кильчицькая обножила свои скрытые тату
январь 28, 16:24

Інтернет-прес-конференція у п‘ятницю за участю заступника мера Києва Ірени Кільчицькою стала для журналістів справжнім одкровенням.

Ще б пак, одна з передових дам КМДА розповіла про такі інтимні подробиці, ...

Комментариев (0) читать 
Пародия на 300 спартанцев обошла Рэмбо IV в американском прокате
январь 28, 15:24

Комедия Знакомство со спартанцами (Meet the Spartans), пародирующая блокбастер 2007 года 300 спартанцев и ряд других популярных фильмов, заняла первое место среди самых кассовых картин американского проката, ...

Комментариев (0) читать 
Сердючка опять оказалась в центре скандала
январь 28, 14:24

Вєрка Сердючка, випустивши нову пісню "Божевільний рингтон", знову нажила собі неприємності

Після виходу відеоролика на екран на Андрія Данилко посипалися погрози і вимоги зняти кліп з ротації на телебаченні. ...

Комментариев (0) читать 
 
Погода, Новости , загрузка...
Загрузка...

Кильчицькая обножила свои скрытые тату

Погода
На 3 дня

В других городах
 
 
 
Топ видео

Луценко стал родоначальником политического бокса (ВИДЕО) ...

Политика
Видео

Щенок белой медведицы приютился у людей (ВИДЕО)

Янукович сравнил Тимошенко с мужчиной (ВИДЕО)

Тимошенко расставила точки над "и" за неделю (ВИДЕО) ...

Луценко стал родоначальником политического бокса (ВИДЕО) ...

Ющенко обвинил Тимошенко в раздаче облэнерго за голоса в Раде ...

Опрос
Видео какого телеканала вы желаете смотреть на нашем сайте в будущем?
CNN
 6%  [ 28 ]
Euronews
 9%  [ 47 ]
BBC
 7%  [ 34 ]
MTV
 8%  [ 39 ]
Deutsche Welle
 2%  [ 11 ]
Discovery
 29%  [ 145 ]
Eurosport
 12%  [ 57 ]
РТР (Россия)
 27%  [ 134 ]
Всего голосов: 495
Загрузка ...
Лента новостей в формате RSS
 
Как заплатить меньше?
Цифровые фотоаппараты
Мобильные телефоны
Мониторы
КПК (PDA)
Ноутбуки
DVD-плееры
MP3-плееры
Стиральные машины
Пылесосы
Холодильники
LCD-телевизоры
Новини
Новини
Про проект | Для рекламодателей| Контакты | ©2006 WEB, inc
©2006 WEB, inc. Все права захищені. Використання матеріалів в будь-якій формі, які опубліковані на mediaua.com.ua, допустимо тільки з письмового дозволу і активного посилання на mediaua.com.ua. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, яка опублікована в рекламних оголошеннях. Редакція mediaua.com.ua може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів, не несе