This version of the page http://www.una-unso.in.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-27. The original page over time could change.
Українська Національна Асамблея УНА-УНСО
 
МЕНЮ
ВХІД
Логін:
Пароль:


Вітаємо з Днем Соборності!
Це свято відзначаємо щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки й Західно-Української Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 року.
22 січня 1918 року у приміщенні Київського Будинку вчителя було підписано Четвертий універсал, яким Українську Народну Республіку проголошено суверенною і незалежною державою. А 1919 року в цей самий день на Софіївській Площі в Києві було проголошено Акт Соборності українських земель.

22.01.2008    Читати далі

ФКАНТЄКСТЄ ВІД КАНАРІСА (11-18 СІЧНЯ 2008 РОКУ)
А легко ж у цій державі виконувати передвиборчі обіцянки! От, наприклад, якщо сказати - «покращення вашого життя вже сьогодні!», то ніхто не здивується, а всі зрозуміють, чиє життя сьогодні покращиться. І, якщо говорити про скасування депутатської недоторканості – то ясно, що комусь її і так не треба буде. А якщо обіцяти все вернути – то зрозуміло, що у когось заберуть. Тому, щоб знов не забрали у нас, то треба встати спозаранку та зайняти чергу в Ощадкасі, та вистоятись у ній, та померти…
18.01.2008    Читати далі

Керівника Інтерполу звинуватили у хабарництві та кришуванні наркоти

Голову Інтерполу - Джека Сєлєбі звинувачують у корупції та перешкоджанні правосуддю протягом вже кількох місяців. У вересні минулого року Національне слідче управління навіть одержало ордер на арешт глави поліції Південної Африки (цю посаду Сєлєбі суміщав з посадою голови Інтерполу). У минулу п'ятницю пройшло перше слухання в справі високопоставленого поліціянта. Правда, і в цьому випадку президент Інтерполу намагався перешкодити суду.

14.01.2008    Читати далі

"Разом нас багато ..."
Учені виявили, що деякі види бджіл мають "колективну зброю": зібравшись разом, вони оточують ворога й позбавляють його можливості дихати.
Основна бджолина зброя - отрутний "укус" - бджола може використовувати тільки раз у своєму житті, бо після “укусу” жало залишається в тілі ворога, а бджола гине. Крім того, одним із самих небезпечних ворогів є шершні, які поїдають бджіл - підстерігають їх біля вулика, або, навіть, залазять у вулик, а міцний хітиновий обладунок шершня бджолине жало не завжди може пробити.
03.01.2008    Читати далі

Крисячі гроші нового року

Національний банк України вводить в обіг пам'ятну монету "Рік Пацюка" номіналом 5 гривень. Монета виготовлена зі срібла 925- й проби, якість — "пруф", маса — 15,55 г, діаметр — 33 мм, тираж — 15 000 штук. Група монети — рифлена.


03.01.2008    Читати далі

Влада чотирьох українських областей проголосила 2008-й - роком Степана Бандери
Місцеві влади Львівщини, Івано-Франківщини, Тернополя та Хмельниччини ще раніше проголосили 2008-ий - роком Степана Бандери. На родинному подвір'ї легендарного командувача УПА в селі Угринів Калуського району на Івано-Франківщини відбулися панахида і урочисте віче.
02.01.2008    Читати далі

Україна відзначила День народження Степена Бандери
  Представники правих організацій у Києві провели смолоскипну ходу центром міста.
1-го січня легендарному діячеві могло б виповнитися 99 років. Учасники акції в столиці пройшли від пам'ятника Тарасу Шевченку Хрещатиком і закінчили мітинг на Майдані Незалежності.


02.01.2008    Читати далі

Холодильник для прем’єр-міністра
Капсулу, що її запопадливо захищено від будь якого прослуховування, було встановлено на сьомому поверсі Кабміну, у приміщенні між робочим кабінетом Януковича і великою залою засідань уряду.

Раніше тут була прохідна кімната з овальним столом, через яку прем’єр потрапляв до зали засідань.

Тут, у невеликому приміщенні, могли б відбуватися наради перед Кабміном, і в часи попереднього президента тут ще висів портрет Кучми, а після Майдану стіну прикрасили Ющенком.

Щопонеділка тут разом з колегами приємно снідала Тимошенко, коли вперше була прем’єром. Але, коли вона цього тиждня повернулась до Кабміну, то помітила ...

29.12.2007    Читати далі

СТЕПАН БАНДЕРА - НАЦІОНАЛЬНИЙ ГЕРОЙ
1 січня 2008 року о 18-00 Українська громада Києва проведе акцію "Степан Бандера - національний герой", присвячену 99-ій річниці з Дня народження Провідника Організації Українських Націоналістів (революційної) Степана Бандери та усім воїнам ОУН і УПА, які присвятили своє життя боротьбі за Україну.

26.12.2007    Читати далі

Хто володіє інтернет-холдингами України?

Інтернет ресурс WORLDSEO.NET розпочав цикл публікацій про властиників та перших осіб інтернет-холдингів України. Ha сьогодні читачам запропоновано чотири статті з цього циклу, присвячених найпотужнішим гравцям українського інтернету

25.12.2007    Читати далі

Сьогодні виповнюється 70 років із дня народження В’ячеслава Чорновола
Кілька разів його ув’язнювали.

Після набуття незалежності В’ячеслав Чорновіл очолював Народний Рух України, обирався до Верховної Ради України, брав участь у президентських виборчих кампаніях.

Майже 9 років тому він загинув унаслідок автокатастрофи.

Напевно, йому важко зараз дивитись на занедбану Україну, на потухший Народний Рух і на сина, який продався гнобителям.

24.12.2007    Читати далі