This version of the page http://www.biblos.org.ua/polices.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-21. The original page over time could change.
Приватні угоди та © ® "BIBLOS"
Приватні угоди та © ® "BIBLOS"


Усі тексти, архіви та файли виставлені в моїй бібліотеці були отримані загалноприйнятними методами отримання книг (файлів) у суспільстві. Можливо, що автори або/і власники авторських прав, на деякі з цих творів, будуть проти того, що ці твори є загальнодоступними. В такому випадку повідомте мене про це, я готовий НЕГАЙНО зняти такі тексти (файли) зі своєї бібліотеки, за умов документального підтвердження Ваших прав,- Або можливо, ми зможемо знайти компромісний варіант.
Дуже буду радий знайомствам з авторами творів, які розміщені у бібліотеці!

З повагою Роман Сухінський
упорядник бібліотеки
Приватні угоди та © ®

  1. Сайт є створено на добровільних засадах із метою надання інформації читачеві(відвідувачу). Створювачі сайту не несуть відповідальності за зміст книг, архівів, файлів, що розміщуються в бібліотеці, про те вони залишають за собою право цензури допуску розміщення текстів(файлів) на сайті.
  2. Усі тексти, архіви, файли, що розміщені на сайті, є авторською, інтелектуальною власністю.
  3. Електронні книги, інші тексти, архіви та частина файлів отримано із загальновживаних джерел інформації ( у т.ч. з інтернету) без порушення авторського права та права на приватну та інтелектуальну власність.
  4. Права на використання текстів (файлів) бібліотеки "BIBLOS":
  5. Бібліотечні тексти, архіви, файли дозволяється використовувати не в комерційних цілях тільки приватно лише з метою ознайомлення та за умови відсутності дій та наслідків, що порушують права та свободи авторів текстів та створювачів сайту.
  6. Інше використання (збереження, відтворення, розмноження і т.п.) текстів, архівів, файлів є порушенням даної угоди, Українського та Міжнародного законів про авторські права та права на інтелектуальну власність.
  7. Використання посилань на будь-яку частину бібліотеки без вказання автора чи авторів текстів та створювачів сайту є порушенням даної угоди, Українського та Міжнародного законів про авторські права та права на інтелектуальну власність.
  8. Винятком, щодо іншого, окрім ознайомлення, використання текстів, архівів, файлів є тексти, архіви, та файли, які надаються з GNU-usa, Public-, Freeware-, Shareware- ліцензіями самими авторами і/чи власниками.
  9. Відповідальність за порушення угоди та законів, повністю покладається на особу(юридичну чи фізичну), яка порушила їх.
  10. При порушенні даної угоди, Українського та Міжнародного законів про авторські права, інтелектуальну власність, по відношенню до бібліотеки "BIBLOS" чи авторів текстів, створювачі сайту залишають за собою право певних дій, щодо порушника в межах чинного законодавства.
  11. Початок завантаження любого файлу бібліотеки означає, що читач(відвідувач) згідний з усіма правилами, які тут описані чи вказані, не залежно від того, ознайомився чи ні відвідувач(читач) із даною угодою.
  12. Угода може бути змінена й доповнена, відповідно. Зміни та доповнення стають дійсними з моменту публікації їх на сайті. Зміни та доповнення розповсюджуються на всіх користувачів сайту, не залежно від дати коли вони перебували на сайті.

P.S. Проблема законності і авторських прав є "каменем дотику" в існуванні електронних бібліотек! Більш детально дивіться розділ "CopyRight & CopyLeft", та для власників нет-бібіліотек додатково "К Е Б У"



Каталог    Спеціальне    Пошук    покласти книгу     ЧаПи (FAQ)    Приватні угоди та © ®     Новини   
Bbc    Самвидав    ФОРУМ    Контакти    Про бібліотеку    Головна сторінка    Цікаві лінки    Навігація