Europa > The European Union in the World > Delegations EN - [УКР]
Представництво Європейської Комісії
в Україні
RSS | Головна сторінка | Контакти | Мапа сайту | Посилання | Вакансії | Стажування

Конкурс дитячого малюнка на тему ґендерної рівності

Інформація про конкурс

Правила конкурсу

Прес-реліз

Результати засідання журі

Фіналісти конкурсу

Виставка найкращих робіт

Переможець міжнародного конкурсу

Правила конкурсу

"Жили собі хлопчик і дівчинка, і без них двох не було б уже більше світу …"

Стаття 1 – З нагоди Міжнародного жіночого дня 2007 Європейська Комісія, яка відзначає 50-ту річницю заснування Європейського Співтовариства, пропонує провести 8 Березня 2007 року конкурс малюнка. У ході конкурсу діти у країнах, що розвиваються, майбутні дорослі, мають виразити своє бачення ґендерної рівності. Їхня участь стане свідченням закріплення поняття „ґендерна рівність” у свідомості дітей.

Стаття 2 – У конкурсі можуть брати участь усі діти віком від 8 до 10 років, які проживають і ходять до школи у країнах Африканського, Карибського та Тихоокеанського регіону, Азії, Латинській Америці та Середземномор’я і належать до національності однієї з країн у цьому регіоні (перелік країн подається у додатку).

Стаття 3 – Учасникам пропонується зобразити їхнє бачення рівності між чоловіками та жінками і придумати заголовок.

Стаття 4 – Малюнок повинен бути зроблений на одній стороні аркушу паперу розміром на більше формату A4.

Стаття 5 – Заголовок має бути англійською, французькою, португальською чи іспанською мовами та не перевищувати 5 рядків.

Стаття 6 – Усі малюнки необхідно надіслати до 1 травня 2007 року до Представництва Європейської Комісії у країні, де дитина ходить до школи.

Стаття 7 – Журі y складі представників з кожного з чотирьох регіонів (країн Африканського, Карибського та Тихоокеанського регіону, Азії, Латинської Америки та Середземномор’я) обере переможця у кожному регіоні.

Стаття 8 – Кожен переможець отримає нагороду у розмірі 1 000 євро, яка буде використана на:

  • Придбання канцелярських товарів і можливо шкільної форми для чотирьох лауреатів на наступний шкільний рік;
  • Підписку шкіл кожного з чотирьох лауреатів на навчальний журнал, популярний серед вікової групи дітей, які беруть участь у конкурсі;
  • Малюнки чотирьох лауреатів і шести учасників, які займуть другі місця, будуть включені до ілюстрованої брошури, що буде розповсюджена у школах країн відповідних чотирьох регіонів (країнах Африканського, Карибського та Тихоокеанського регіону, Азії, Латинської Америки та Середземномор’я).

Стаття 9 – Учасники погоджуються з тим, що авторське право на малюнки належатиме Європейській Комісії.

Стаття 10 – Європейська Комісія зберігатиме усі подані малюнки. Учасники не матимуть права їх повернути.

Стаття 11 – Європейська Комісія не може відповідати у випадку непередбачених обставин, що вимагатимуть скасування конкурсу чи внесення змін до нього.

Стаття 12 – Подання малюнка означає згоду учасників на всі умови конкурсу. Скарги на спосіб організації чи результати конкурсу прийматися не будуть. Рішення журі вважатиметься остаточним.

Стаття 13 – Примірник правил конкурсу буде надано усім школам, які братимуть участь у конкурсі разом з інформаційним листком, присвяченим Міжнародному жіночому дню.




нагору