Europa > The European Union in the World > Delegations EN - [УКР]
Представництво Європейської Комісії
в Україні
RSS | Головна сторінка | Контакти | Мапа сайту | Посилання | Вакансії | Стажування

Проект Європейського Союзу “Сприяння розвитку можливостей місцевих недержавних організацій (НДО) у наданні спрямованої соціальної підтримки сім’ям з дітьми, які перебувають в кризі”

Проект Європейського Союзу Сприяння розвитку можливостей місцевих недержавних організацій (НДО) у наданні спрямованої соціальної підтримки сім’ям з дітьми, які перебувають в кризі” запрошує представників засобів масової інформації на фінальну презентацію результатів дворічної роботи проекту у Львівській області.

Презентація відбудеться 09 листопада 2005 року о 12.30 за участю заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Пітка Ярослава Михайловича. Адреса: вул. Винниченка, 18, кім. 257, Львівська обласна державна адміністрація .

Головною метою проекту “Сприяння розвитку можливостей місцевих недержавних організацій (НДО) у наданні спрямованої соціальної підтримки сім’ям з дітьми, які перебувають в кризі” є створення можливостей для вразливих сімей з дітьми мати доступ до високоякісних соціальних послуг шляхом розвитку мережі спеціалізованих соціальних служб підтримки сім’ї. Основними результатами проекту є створення у Львівській області трьох Спеціалізованих соціальних служб підтримки сім’ї, завданням яких є здійснення соціального супроводу вразливих сімей з метою запобігання передачі дітей в заклади державної опіки. Сьогодні Спеціалізовані соціальні служби підтримки сім’ї діють в центрах соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Сокальському та Яворівському районах та в місті Дрогобичі. За час роботи соціальні працівники служб надали підтримку 180 сім’ям, в яких виховується 493 дитини. У рамках реалізації проекту при Львівському осередку Ліги соціальних працівників України було створено Тренінговий центр, основним завданням якого є забезпечувати підготовку соціальних працівників місцевих центрів соціальних служб для сімей, дітей та молоді та здійснювати методичний супровід роботи Спеціалізованих соціальних служб підтримки сім’ї.

Проект діє у Київській та Львівській областях та в Республіці Крим протягом двох років – з грудня 2003 року до грудня 2005 року. Виконавцем проекту є Представництво благодійної організації “Кожній дитині” в Україні. Партнерами проекту є Всеукраїнська громадська організація “Ліга соціальних працівників України” та Британська асоціація соціальних працівників.

У Львівській області партнерами з реалізації проекту є Управління у справах сім’ї, дітей та молоді Львівської обласної державної адміністрації, Львівський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Сокальська районна державна адміністрація, Яворівська районна державна адміністрація, Дрогобицька міська рада. Проект впроваджується на підставі Угод про співробітництво, укладених партнерами.

Запрошуємо журналістів взяти участь у прес-конференції. З питань акредитації, прохання звертатися за тел. (032) 297 04 22.

нагору