Europa > The European Union in the World > Delegations EN - [УКР]
Представництво Європейської Комісії
в Україні
RSS | Головна сторінка | Контакти | Мапа сайту | Посилання | Вакансії | Стажування

Проект розвитку малих та середніх підприємств у сільському господарстві, який фінансується Європейським Союзом оголошує про початок програми відкритих тренінгів

Київ 20 вересня, 2005р.

Проект «Покращання систем логістики та маркетингу для малих та середніх підприємств у сільському господарстві» радий повідомити про початок програми відкритих тренінгів, яка буде впроваджуватись в усіх регіонах діяльності Проекту.

Програма тренінгів розпочнеться в жовтні семінаром з маркетингу та продовжиться на початку наступного року семінарами з бізнес планування та питань кредитування. Наступні теми будуть обговорюватися протягом семінару з маркетингу: маркетинг менеджмент, потреби клієнтів та їх обслуговування, аналіз цільових груп, сегментування ринку, витрати та додана вартість, потреби зацікавлених сторін у ланцюгу постачання, брендинг, його переваги та недоліки, форми дистрибуції та ін.

Програма тренінгів буде безкоштовною для всіх слухачів.

Програма відкритих тренінгів поділяється на два дні. Преший день – це повноденний тренінг для широкої аудиторії слухачів, яка розрахована на представників цільових груп Проекту: сільськогосподарських малих та середніх підприємств, приватних фермерів, сільськогосподарських асоціацій, представників влади, районних та обласних рад, закупівельників, трейдерів, студентів та професорів аграрних університетів та інших зацікавлених сторін, а також членів системи постачання Проекту.

Другий день – це індивідуальна консультація «Запитай експерта», де експерти Проекту будуть відповідати на питання, що стосуються маркетингу. Така консультація буде проводитись для всіх слухачів тренінгу першого дня окрім членів системи постачання Проекту, так як їм буде надаватись більш повна допомога у цих питаннях протягом діяльності Проекту. Консультація “Запитай експерта” буде проводитись в Харкові, Чернівцях та Мелітополі та триватиме з 9:00 до 14:00.

Докладніше про програму тренінгів можна дізнатись на вебсайті Проекту: www.agrilogistics.com.ua. Всі бажаючі відвідати тренінг з маркетингу повинні зареєструватися на вище зазначеному вебсайті або надіслати запит на адресу training@agrilogistics.com.ua.

-----

Міністерство аграрної політики України та Представництво Європейської Комісії в Україні започаткували Проект «Покращання систем логістики та маркетингу для МСП у сільському господарстві». Схема впровадження Проекту була розроблена Програмою технічної допомоги Європейського Союзу.

Проект, виконавцем якого є консорціум на чолі зі Сканагрі Свіден, розпочав роботу в березні 2005 року. Діяльність Проекту направлена на підвищення доходів приватних фермерів, малих та середніх підприємств виробників сільськогосподарської продукції, покращання соціального та економічного добробуту сільського населення, сприяння приватизаційним процесам у сільському господарстві, раціоналізації маркетингових каналів та забезпечення балансу інтересів учасників ринку.

нагору