Europa > The European Union in the World > Delegations EN - [УКР]
Представництво Європейської Комісії
в Україні
RSS | Головна сторінка | Контакти | Мапа сайту | Посилання | Вакансії | Стажування

Автобусний інформаційний тур Європейського Союзу по Україні

Автобусний інформаційний тур Європейського Союзу по Україні 2005

Автобусний інформаційний тур Європейського Союзу по Україні 2004

Автобусний інформаційний тур Європейського Союзу по Україні 2004

Напередодні розширення ЄС (1 травня 2004 року) Представництво Європейської Комісії в Україні здійснило автобусний інформаційний тур по 9 містах України з метою оголосити про наближення цієї історичної події та підвищити поінформованість українських громадян про нове сусідство України з ЄС.

Цей тур тривав з 5 квітня по 4 травня 2004 року та охопив такі міста України як Чернігів, Полтава, Луганськ, Донецьк, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв і Львів.

Команда інформаційного туру, яка подорожувала автобусом, складалася з представників Європейської Комісії та різних посольств країн ЄС, українських журналістів і волонтерів.

Під час зупинки у кожному місті здійснювалася широка програма різноманітних заходів, яка включала зустрічі представників ЄС з місцевими органами влади та ЗМІ, проведення масових акцій на вулицях міст із музикою від Гала-радіо (DJ Кід), відвідування шкіл і університетів, проведення конкурсу малюнків „Що Європа означає для мене”, демонстрація документальних фільмів про ЄС та Україну, а також зустрічі з активістами місцевих неурядових організацій.

Це вперше, коли Представництво Європейської Комісії скористалося таким форматом вуличних заходів, щоб відвідати регіони України та поширити інформацію про Європейський Союз. В цілому 10 000 людей відвідало заходи інформаційного туру, щоб поспілкуватися з представниками ЄС. Таким чином цей інформаційний тур довів свою цінність у процесі обміну думками з українськими громадянами та допоміг дізнатися про питання, які турбують або цікавлять українців.

На фотографіях: усі фарби Європейської весни!

Ді-джей Кід з Гала-радіо розважає вікторинами про ЄС студентів університету в Чернігові

Студенти Чернігівського Університету

Генрі Коль з посольства Королівства Нідерландів спілкується зі студентами

Марі Флоранс ван Ес з посольства Королівства Нідерландів зі студентами в Донецьку

Луганськ

Колишній посол Представництва ЄК Норбер Жустен разом з автобусним туром в Полтаві


Для отримання більш детальної інформації звертайтеся, будь ласка, до координатора з питань преси та інформації Аньє Шуберт, тел.: (044) 253 3020.

нагору