Europa > The European Union in the World > Delegations EN - [УКР]
Представництво Європейської Комісії
в Україні
RSS | Головна сторінка | Контакти | Мапа сайту | Посилання | Вакансії | Стажування

Європейське містечко, 15 травня 2004 р., Київ

Фінляндія
На вас чекають цікаві та захоплюючі відомості про Фінляндію – країну інформаційних технологій і тисячі озер.

Іспанія
Запрошуємо вас переглянути іспанські фільми у спеціальному кіно-павільйоні, а потім завітати на виставку сучасної іспанської архітектури „Будівельники Європи” та взяти участь у конкурсі малюнку на тему іспанської архітектури. Не знехтуйте шансом в числі перших трьох призерів отримати путівку до Барселони та Валенсії!

Німеччина
Дізнайтеся більше про Німеччину, а також про те, де у Києві можна вивчити німецьку мову. Знавці країни можуть взяти участь у вікторині і отримати чудові призи. На футбольних фанів чекає змагання: забив гол – виграв приз. Тут же всесвітньо відомий футболіст, а сьогодні – тренер донецького „Шахтаря” Бернд Шустер роздає автографи. Дискусійний форум для всіх, хто цікавиться Німеччиною: співробітники Посольства дадуть відповідь на ваші запитання.

Австрія
Ласкаво просимо до затишної віденської кав’ярні, де всюди панує шарм австрійської культури. Чарівні звуки віденської музики супроводжують вас, поки ви куштуватимете каву в стилі Марії Терезії. Поруч з кав’ярнею – танцювальний майданчик, де у вальсі кружляють пари. Ви можете приєднатися до них. Не вмієте танцювати віденський вальс? Саме час навчитися! Спробуйте, і Ви отримайте неабияке задоволення від танцю!

Бельгія
Вас зустрінуть привітні співробітники Посольства Бельгії, які можуть багато розповісти про свою маленьку, але надзвичайно цікаву країну. Смакуйте цей особливий день з келихом всесвітньо відомого пива!

Швеція
На малій сцені вас привітають могутні швецькі вікінги. Павільйон Посольства Швеції з радістю поділиться з вами інформацією про свою країну, особливо про швецьку економіку та бізнес. Ласкаво просимо!

Франція
Співробітники Французького культурного центру стануть вашими провідниками у світі французької культури. Приходьте та випробуйте свої знання французької мови!

Греція
Хочете дізнатися більше про найпривабливіші куточки Греції? Тоді ви звернулися за адресою. Цього року в Греції проходитимуть Олімпійські ігри, а тому саме у павільйоні Посольства Греції ви можете зустрітися з членами Національного олімпійського комітету України та українськими спортсменами, які захищатимуть честь України на Олімпійських Іграх−2004.

Італія
Відчуйте Італію на смак! Скуштуйте справжню італійську піццу та отримайте задоволення від італійської культури. Завітайте також на виставу італійського лялькового театру “Arrivano dal Mare” на одній з малих сцен.

Нідерланди
Перегляньте показ голландської моди та дізнайтеся більше про батьківщину вітряків.

Португалія
Вас гостинно зустрінуть співробітники Посольства Португалії, які із задоволенням розкажуть вам про свою сонячну країну та дадуть відповіді на ваші запитання.

Сполучене Королівство
Пориньте у захоплюючу сучасну Великобританію – приєднуйтесь до нас! Дізнайтеся більше про Великобританію творчу: музика та фільми, вікторини та конкурси (а які призи!), запитання та відповіді, смакування англійського чаю та англійської мови. Місце зустрічі незмінне – приходьте та розважайтеся!

Естонія
Відкрити романтичну красу Естонії допоможуть привітні співробітники Посольства Естонії.

Чехія
Дізнайтеся про Чехію більше! Що можна побачити, приїхавши до Чехії? Який вид спорту тут найпопулярніший? Де вивчити чеську мову в Києві? Ви отримаєте відповіді на всі запитання! І не пропустіть виставу чеського театру „Kvelb” на одній з малих сцен!

Угорщина
Туристичну та іншу інформацію вам з радістю нададуть співробітники Посольства Угорщини. На одній з малих сцен для вас виступає угорський ансамбль народної пісні та танцю “Zurgó”.

Латвія
Латвійський павільйон привітає вас показом національних костюмів. Дізнайтеся більше про Латвію у відео-куточку. Візьміть участь у вікторині „Все про Латвію” та отримайте сувенір із самого серця Балтики. Ви займаєтеся бізнесом? Тоді дізнайтеся більше про можливості розвитку вашого бізнесу! Ви хочете навчатися за кордоном? Перегляньте навчальні програми, які ми вам пропонуємо! Плануєте свою відпустку? Латвія – це чудове місце для подорожей! Просто завітайте до павільйону Посольства та отримайте більше інформації про Латвію! Хочете знати, як сказати „привіт” латвійською? Не пропустіть виступ відомого латвійського гурту „БРЕЙНСТОРМ” на великій сцені!

Литва
Тут ви зможете скуштувати справжній свіжовипечений литовський хліб і дізнатися більше про країну.

Польща
Дізнайтеся більше про вашого “великого сусіда”, який порадує вас чудовою музикою на одній з малих і великій сценах.

Словаччина
Отримайте задоволення від краси мальовничих словацьких міст і природи. Ласкаво просимо до нашого павільйону, де на вас чекає вичерпна інформація про цю чудову країну.

Румунія
На вас чекає презентація румунських фото- і телесюжетів із загальною інформацією про країну. Дізнайтеся більше про досвід роботи румунського неурядового сектору.

Болгарія
Болгарський бізнес в Україні, інформація про країну, музика і танці чекають на вас у павільйоні Посольства Болгарії.

Туреччина
Відчуйте розмаїття турецької культури: виставка, затишний килимовий куточок, лотерея, вікторина, фотографії, мода і багато чого іншого.

Данія
Запрошуємо на „Подвір’я Данії”, де вас розважатимуть музикою та пригощатимуть різними стравами. Приготуйтеся до сюрпризу – лотерея „томбола” роздає призи, серед яких квиток Київ-Копенгаген-Київ! Приходьте та отримайте задоволення від Данії.

Ірландія
Ірландське пиво та інші національні напої „Смарагдового острову” у поєднанні з ірландською музикою – ідеальна комбінація для відпочинку.

Представництво Європейської Комісії
Тепер ми справжні сусіди – Україна та ЄС. Як Україна може скористатися цим новим сусідством? Про все, що було зроблено протягом 10 років відносин між Україною та ЄС і що планується на майбутнє, вам люб’язно розкажуть співробітники Представництва Європейської Комісії в Україні. У вас є можливість дізнатися про багато проектів ЄС в Україні та Євроклуби. DJ Кід проведе вікторину на краще знання ЄС. На тих, хто дасть правильні відповіді, чекає багато призів.

Дитячий райський куточок
Ігри та конкурси для дітей на тему Європи. Наші добровольці піклуватимуться про малюків, поки батьки ходитимуть у Європейському містечку.

Інформаційні стенди
Добровольці Європейського молодіжного парламенту проведуть для вас екскурсію по містечку та розкажуть про все, що відбувається у ньому.

Європейський молодіжний парламент в Україні
Європейський молодіжний парламент активно підтримує проведення Дня Європи в Україні. 60 добровольців Парламенту задіяні у підготовці та організації святкування. Дізнайтеся більше про цих активних молодих людей.

Європейська бізнес асоціація
Ми знаємо про європейський бізнес все!

Європейський кінотеатр
Запрошуємо вас протягом дня до Європейського кінотеатру на перегляд фільмів усіх країн Європейського Союзу.

Європейська школа мов
Фінська, латвійська, датська…. Кілька хвилин на уроці мови – і можете практикувати ваші нові навички у павільйонах країн!

нагору