This version of the page http://www.ipoteka.com.ua/about/Corporate_profile (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-10. The original page over time could change.
Міжнародний Іпотечний Банк :: Про Банк :: Корпоративне Управління
| | |
Про Банк :: Корпоративне Управління
Корпоративне Управління
Закрите акціонерне товариство   “Міжнародний Іпотечний Банк”

Україна, 04050, м. Київ, вул. Пимоненка 13, корпус 4, тел. (044) 492 90 92, факс (044) 492 90 99
 

Повідомлення про прийняття загальними зборами акціонерів рішення про збільшення статутного капіталу за рахунок додаткових грошових внесків шляхом закритого (приватного)  розміщення  акцій
 
Закрите акціонерне товариство «Міжнародний Іпотечний Банк» (статутний капітал 112917201,00  гривня)  повідомляє, що чергові загальні збори акціонерів товариства  24 квітня 2007 року одноголосно 112917201 голосом (ста відсотками голосів акціонерів, що мали право брати учать у зборах)  прийняли рішення  про збільшення статутного капіталу Товариства до 516 917 201 (пятисот шістнадцяти  мільйонів дев’ятсот сімнадцяти тисяч двісті однієї) гривень за рахунок додаткових внесків. Акції додаткового випуску розміщуватимуться шляхом проведення  закритого (приватного) розміщення серед акціонерів  без залучення інших інвесторів.
 
До розміщення пропонуються 404 000 000 (чотириста чотири мільйони) штук простих іменних акцій.  Акції на пред’явника не випускаються. Номінальна вартість однієї акції – 1,00 (одна) гривня.
 
Загальна номінальна вартість акцій, що планується розмістити - 404 000 000.00 (чотириста чотири мільйони) гривень, що еквівалентно 80 000 000,00 (вісьмидесяти  мільйонам ) доларів США за офіційним курсом НБУ на дату прийняття рішення 24 квітня 2007 року. Акції випускаються у бездокументарній формі.
 
Згідно з законодавством, акціонери мають рівне переважне право на придбання акцій, що випускаються додатково, у кількості пропорційній їх частці у статутному фонді.
 
Закрите розміщення акцій здійснюється за  місцезнаходженням товариства за адресою: м. Київ,  вул. Пимоненка,  13, корпус 4 у два етапи:
 
Протягом першого етапу реалізується переважне право акціонерів на придбання акцій, відповідно до яких прийнято рішення про розміщення (закрите розміщення акцій серед акціонерів товариства, які реалізують своє переважне право на придбання акцій, що випускаються додатково). 
 
Дата початку  проведення першого етапу – 29 червня 2007 року
 
Дата закінчення проведення першого  етапу – 16 серпня 2007 року.
 
Для реалізації переважного права акціонер, що бажає реалізувати своє переважне право, в термін проведення відповідного етапу подає  на ім’я Голови Правління ЗАТ «МІБ» Ю.О.Блащука заяву  на придбання акцій довільної форми. 
 
В термін не більше 1 дня  після отримання заяви  Товариство укладає договори купівлі-продажу акцій. Акціонер, що бажає реалізувати своє переважне право, повинен здійснити повну оплату акцій відповідно до умов емісії за ціною не нижче номінальної вартості до закінчення першого етапу розміщення.
 
З дати, наступної за датою закінчення першого етапу, Правління  доводить до акціонерів інформацію про кількість акцій, які були реалізовані впродовж першого етапу, шляхом надсилання  відповідного повідомлення засобами факсимільного зв’язку.
У випадку, якщо впродовж терміну проведення першого  етапу  не були реалізовані всі акції додаткового випуску, проводиться другий етап закритого (приватного) розміщення акцій серед акціонерів. В термін проведення відповідного етапу акціонер  подає  на ім’я Голови Правління ЗАТ «МІБ» Ю.О.Блащука заяву  на придбання акцій довільної форми. В термін не більше 1 дня  після отримання заяви  Товариство укладає договори купівлі-продажу акцій. Акціонер повинен здійснити повну оплату акцій відповідно до умов емісії за ціною не нижче номінальної вартості не пізніше дати завершення другого етапу.
 
Дата початку проведення другого етапу – 17 серпня 2007 року
 
Дата закінчення  проведення другого етапу  - 17 вересня 2007 року.
 
Згідно з рішенням позачергових загальних зборів акціонерів, Голові Правління ЗАТ «МІБ» Юрію Олександровичу Блащуку наступні повноваження  щодо розміщення акцій:
 
  • Здійснювати персональне повідомлення акціонерів про прийняті загальними зборами акціонерів рішення про збільшення статутного капіталу та розміщення акцій;
  • Проводити дії щодо реалізації акціонерами свого переважного права на придбання акцій, відповідно до яких прийняте рішення про розміщення; 
  • Здійснювати дії щодо розміщення акцій.

 

Отримання уповноваженими особами товариства від акціонерів письмового підтвердження про відмову від використання свого переважного права на придбання акцій умовами випуску не передбачається.
 
Оплата за акції додаткового випуску здійснюється в іноземній валюті за офіційним курсом гривні до долара США, встановленим НБУ на день прийняття зборами акціонерів рішення про таке збільшення статутного фонду (на 24.04.2007 року офіційний курс гривні до долара США складає 505,0000 гривень за 100 дол. США). 
 
Акції сплачуються за рахунок власних коштів акціонера. На основі документів, що підтверджуються надходження коштів на рахунок банку,  Правління в особі Голови Правління видає акціонерові Тимчасове свідоцтво на підтвердження внеску акціонера в оплату за акції. 
 
Оплата за акції додаткового випуску здійснюється на рахунок відкритий в НБУ.
 
Реквізити  для здійснення платежу в оплату акцій додаткового випуску:
 
Beneficiary’s bank
OPERU, National Bank of Ukraine, Kyiv, Ukraine
S.W.I.F.T.-Code: NBUAUAUX
Acc.No. 2 000 193 004 209 with WACHOVIA BANK NA, New York, USA
S.W.I.F.T.-Code: PNBPUS3NNYC
Address:
International Division, PA4818, One South Board Street, Philadelphia, 19107
 
Beneficiary
International Mortgage Bank, Kyiv, Ukraine
Acc.No. 32007113201/840
 

Голова Правління
Ю.О. Блащук

 
 
ЗАТ “Міжнародний Іпотечний Банк”
ПОВІДОМЛЯЄ
про Загальні збори Акціонерів товариства,
які відбудуться “24” квітня 2007 року
 об 11:00 за адресою: м. Київ, вул. Пимоненка, 13,  корп.4.
Реєстрація учасників зборів з 9:00 до 10:30  24 квітня  2007 року за місцем їх проведення.
 
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
 
 
  1. Звіт Правління ЗАТ «МІБ» про результати роботи Банку у 2006 році та основні напрями розвитку на 2007 рік.
  2. Про звіт Ревізійної комісії ЗАТ «МІБ» про результати перевірки його фінансово-господарської діяльності за 2006 рік та про висновок Ревізійної комісії щодо    фінансового звіту ЗАТ «МІБ» за 2006 рік
  3. Затвердження звіту та висновку зовнішнього аудитора щодо достовірності річної фінансової звітності ЗАТ «МІБ» за 2006 рік.
  4. Затвердження річної фінансової звітності та результатів діяльності ЗАТ «МІБ» за 2006 рік.
  5. Про доцільність реорганізації у відкрите акціонерне товариство.
  6. Про збільшення кількості та обрання членів Спостережної Ради.
  7. Прийняття рішення по збільшення статутного фонду Товариства  за рахунок додаткових внесків та  проведення закритого (приватного) розміщення акцій».
 
Інформація стосовно зміни статутного фонду:
 
Мотиви збільшення статутного фонду – залучення коштів для розвитку діяльності Товариства.
 
Спосіб збільшення статутного фонду – збільшення кількості акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків шляхом закритого (приватного) розміщення  додаткового випуску.
 
Мінімальний розмір збільшення статутного фонду – 1 000 000,00  (один мільйон) гривень
 
Дані про кількість акцій, що випускаються додатково, та їх загальна вартість –  1 000000  (один мільйон ) простих іменних акцій загальною вартістю 1 000 000,00  (один мільйон ) гривень, які випускаються у бездокументарній формі.
 
Відомості про номінальну вартість акцій – 1,00 (одна) гривня кожна.
 
Права акціонерів при додатковому випуску акцій – акціонери користуються переважним правом на придбання додатково випущених акцій, у кількості, пропорційній їх частці у статутному фонді Товариства на дату проведення Загальних зборів Акціонерів Товариства згідно чинного законодавства України та Статуту Товариства.
 
Дата початку і закінчення підписки на акції, що додатково випускаються - Акції реалізуються та розподіляються за договорами купівлі-продажу. Акції оплачуються на підставі укладених договорів купівлі продажу. Відкрита підписка на акції не передбачена.
 
Порядок відшкодування власникам акцій збитків, пов’язаних із змінами статутного фонду - відшкодування власникам збитків, пов’язаних зі змінами статутного фонду не передбачається.
 
Проект змін до Статуту товариства, пов’язаних із збільшенням статутного фонду:
–  п.4.1. статті 4 Статуту Товариства викласти у такій редакції:
 
« 4.1    З дотриманням положень цієї Статті  4 Статуту, Установчого договору, Статутний капітал („Статутний Капітал”) Банку складає:
 
113 917 201 (сто тринадцять мільйонів дев’ятсот сімнадцять тисяч двісті одна) гривень, що еквівалентно 
 
15 198 019,00 (п’ятнадцять мільйонів сто дев’яносто вісім тисяч дев’ятнадцять) доларів США за офіційним курсом, встановленим Національним банком України на день прийняття Загальним Зборами акціонерів рішення про збільшення розміру Статутного капіталу та
5 719 889,45 (п’ять мільйонів  сімсот дев’ятнадцять тисяч  вісімсот вісімдесят дев’ять) Євро 45 Євро центам за офіційним курсом, встановленим Національним банком України на день підписання Установчого договору,
поділених на 113 917 201,00 (сто тринадцять мільйонів дев’ятсот сімнадцять тисяч двісті одну)просту іменну акцію („Акції”), кожна номінальною вартістю 1 (одна) гривня.
 
Для реєстрації учасники зборів повинні надати документи, що підтверджують їх повноваження згідно чинного законодавства України.
З матеріалами порядку денного акціонер може ознайомитися в приміщенні товариства за юридичною адресою. За цією ж адресою надсилаються письмові зауваження та пропозиції щодо порядку денного.
Довідки за тел. (044) 492-90-92
 
 
Основні показники фінансово-господарської діяльності  Закритого акционерного товариства
«Міжнародний Іпотечний Банк» (тис. грн.)
 
Найменування показника 
 
період 
 
звітний
2006 
 
попередній 
2005
 
Усього активів  
 
  374 379,27
 
88 008,13 
 
Основні засоби  
 
3166,53  
 
1 845,84
  
 
Довгострокові фінансові інвестиції  
 
250,00  
 
250,00
  
 
Запаси 
 
7,92  
 
6,46  
 
Сумарна дебіторська заборгованість  
 
  3313,10
 
  82,85
 
Грошові кошти та їх еквіваленти 
 
15 906,13  
 
3 487,54  
 
Нерозподілений прибуток 
 
-  
 
-
  
 
Власний капітал 
 
17 458,71  
 
26 722,10
  
 
Статутний капітал 
 
37 167,20
  
 
37 167,20
  
 
Довгострокові зобов'язання 
 
172 767,81  
 
20 200
  
 
Поточні зобов'язання 
 
 184 152,75 
 
41 086,03
 
 
Чистий прибуток (збиток) 
 
-9 263,39  
 
-10 445,10
  
 
Середньорічна кількість акцій (шт.) 
 
 37 167 201 
 
 37 167 201   
 
Кількість власних акцій, викуплених протягом періоду (шт.) 
 
0  
 
0
 
Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій протягом періоду 
 
 0 
 
0
Чисельність працівників на кінець періоду (осіб) 
178
53  
 
 
Правління ЗАТ «Міжнародний Іпотечний Банк»
 
Версія для друку
Контактна інформація
Міжнародний Іпотечний Банк
04050 Київ, Бізнес-містечко "Форум", вул. Пимоненка 13, корп. 4А, 1-й поверх
Тел.: (044) 492-90-90, факс: (044) 492-90-99
info@ipoteka.com.ua
Переваги
Історія банку
Менеджмент
Наші партнери
Прес-центр
Новини
Прес-кіт
ЗМІ про нас
Архів новин за 2006 рік
Архів новин за 2005 рік
Фотогалерея
Робота і кар’єра
Регіональні контакти
Контакти
Корпоративне Управління
Особлива інформація емітента
Річні звіти
ДОСЯГНЕННЯ!
МІБ – лідер рейтингу
Эксперты составили очередной рейтинг банковских кредитов на покупку жилья
Консультація
• Онлайн – консультація
• Питання, що задають найчастіше
Показники
Курс обміну валют на 09.01.2008 р.
купівля продаж
USD     5,030     5,070
EUR     7,380     7,550

Курс НБУ
USD    5,050000
EUR    7,426025
Ліцензія НБУ №217 від 31січня 2005 р.
Міжнародний Іпотечний Банк зберігає за собою усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті.
Передрук інформації можливий тільки з письмового дозволу банку.
© 2001—2006 Міжнародний Іпотечний Банк

© Розробка сайту AMT
Працює під управлінням CuteSITE