This version of the page http://www.tkg.org.ua/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-09. The original page over time could change.
Про турклуб | Турклуб КПІ Глобус

Про турклуб

Русская версия


Турклуб КПІ "Глобус" існує (з перервами) з 1952 року. За цей час тисячі людей змогли побувати на Кавказі, Памірі, в Карпатах, Криму, отримати незабутні враження і повноцінно відпочити.

Досягнення членів клубу - першопроходження, експедиції у важкодоступні райони, високі місця на змаганнях говорять самі за себе. У 2000р. клуб відновив свою діяльність за підтримки і під керівництвом профкому студентів КПІ.

Докрадніше про історію клубу можна прочитати в спогадах Боборикіна О. Г. "Туризм в Київському Політехнічному Інституті".

Турклуб КПІ "Глобус" запрошує початківців й досвічених туристів, всіх, для кого слово "гори" асоціюється не тільки з купами каміння, а слово "похід" - не тільки з ненависним тягарем наплічника, взяти участь в житті нашого турклубу. Ані вік, ані "вузівська приналежність" значення не мають - ми відкриті для всіх бажаючих.

НАПРЯМИ ДІЯЛЬНОСТІ

  • проводимо змагання з техники туризму, орієнтування, виживання (а також беремо участь в загальнодержавних, обласних тощо);
  • організуємо й проводимо походи різних видів й категорій складності по Україні, Кавказу та іншим регіонам Європи і Азії;
  • навчаємо і готуємо бажаючих в секціях гірського і пішохідного туризму, а також в школі інструкторів карпатського табору "Глобус";
  • проводимо вечори, зустрічі з цікавими людьми;

Зв'язатися з нами ви можете, поставивши запитання в форумі, написавши листа на адресу турклубу info [at] tkg.org.ua або заповнивши контактну форму. Перелік керівників груп, в які проводиться набір наведено тут.

РОЗТАШУВАННЯ КЛУБУ

 



Розташування клубу

Клубне приміщення знаходиться за адресою Нижньоключева, 12, біля спорткомплексу КПІ, що в корпусі N24 (див. карту). Потрапити туди можна від ст. метро "Шулявська", залізничної ст. "Караваєві дачі" чи від ст. метро "Політехнічний інститут". На найближчих до воріт дверях висить табличка, яка вказує, що тут знаходиться турклуб КПІ.