This version of the page http://tabloid.pravda.com.ua/photos/471e005570071/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-08. The original page over time could change.
"Міс Україна-2007" стала непримітна дівчинка з Ужгорода | ТаблоID
Архів  | Реклама на сайті  | RSS  | Зворотній зв'язок
  • ГОЛОВНА
  • СКАНДАЛ
  • ФОКУС
  • ЛАУНЖ
  • БРЕНД
  • ПЕРСОНА
Фоторепортаж
Версія для друку


"Міс Україна-2007" стала непримітна дівчинка з Ужгорода

16.04.2007, 11:53
Tablo ID

В суботу ввечері любителям прекрасного прийшлося помучитися над вибором: хто ж з дівчат найкрасивіша? Щоправда персональний вибір кожного не надто вплинув на результати конкурсу "Міс Україна-2007". Адже рішення виносило експертне журі.

Врешті-решт "спеціалісти" переможницею оголосили дівчину, на яку взагалі мало хто робив ставки. Найвродливішою українкою стала 21-річна Ліка Роман з Ужгорода, яка тепер може розпоряджатися 250 тисячами гривень і представлятиме Україну на "Міс світу-2007".

У той же час першою віце-міс охрестили 16-річну Ганну Габ з Черкас, яка тепер отримає 50 тисяч гривень. А другою віце-міс стала одеситка 21-річна Галина Андреєва. Між іншим, саме вона водночас отримала титул "Міс глядацьких симпатій".

Зачарований жіночою красою Володимир Гришко вітає Ліку Роман з перемогою. Але це було потім

До речі, журі того вечора взагалі з‘явилося не в заявленому від початку складі. Прикладом, Кличко і Подкопаєва на захід так і не дійшли. Натомість серед експертів засідали засновник "Українського тижня моди" Олександр Соколовський, артист Володимир Зеленський, телеведучий Костянтин Стогній і продюсер Влад Ряшин.

Замість Кличка у кріслі сидів боксер Володимир Вірчіс. А також прийшла згадати бувальщину і екс-дружина шпаркого Нестора Шуфрича - віце-міс найпершого конкурсу "Міс Україна" Наталія Ворона.

спершу ж була Тая. Перший вихід претенденток на супер-корону "Міс України-2007" відбувся під нову пісню Повалій про Україну

Сам конкурс пройшов без особливих конфузів. Щоправда кілька "місок" перед першим дефіле таки перечепилися на сходинках і впали.

Вихід у сукнях від Роксолани Богуцької, улюблениці Катерини Ющенко

За "Міс Одесу" публіка в залі вболівала найактивніше

Єдине, що виглядало зовсім неоковирно – це ведучі вечора: україномовний Павло Костіцин і російськомовний Ігор Вєрнік. Ведучі жахливо недоладно тягли час між виходами "красунь" і розважальними номерами. А всі їхні розмови зводилися до того, що Вєрніку весь час чогось не вистачало, а Костіцин мріє про червону "Феррарі".

"Міс Одеса" справді вирізнялася зовнішніми данними. Щоправда весь час трішки недолуго посміхалася з "а ля невинним" виразом обличчя

Після того, як судді подивилися на дівчат в купальниках, відсіювати стало ще легше. В результаті залишилося лише 12 конкурсанток

Власне, розподіл перших трьох місць конкурсу міг би бути зовсім інакшим:

"У фіналі члени розійшлися у думках. Андреєвій, Габ і Роман журі поставили по три голоси кожній. Ми розгубилися, кому віддати корону, тому звернулися за консультацією до нашої гості – президента конкурсу "Міс світу" Джулії Морлі. Її відповідь була однозначною – Ліка", - розповіла "Бліку" голова Нацкомітету "Міс Україна" і член журі Лілія Кузнєцова.

Вийшла розважити глядачів і Вєрка Сердючка. Вийшла не одна - з перчиком. А от свою вічну "маман" з собою не прихорпила: "Мама зараз подрабативаєт. Ну, ви знаєте де... Знаєте ж? Там по 150 дают, а там 80..."

Свою пісню зі скандальною строфою "лаша тумбай" ("збивай масло") Вєрка присвятила пані Наталі Вітренко

Вшанувала своєю увагою конкурс і Наталя Корольова. Маленька пухкенька співачка на фоні високих струнких дівчат у чорних сукнях для коктейлю задушевно співала "Позвони мне, позвони! Позвони мне, ради бога!"...

Вже після шоу Сердючки і жулрливих співів Корольової з дванадцяти фіналісток лишилося тільки шість. Там і вибирати легше було.

Теперішня "міска" є студенткою п‘ятого курсу краєзнавчого факультету Ужгородського університету міжнародних відносин. Батьки дівчини люди творчі: батько- музикант, а мама - дизайнер

Корона для "Міс України" коштує 180 тисяч гривень

Друга віце-міс Галина Андреєва, "Міс Україна" Ліка Роман, львів'янка Марина Варивода і перша віце-міс Ганна Габ

Володимиру Гришку, якого ведучий Ігор Вєрнік охрестив "найкращим чоловіком України", шоу сподобалося: і сам поспівав, і на людей подивився. А щодо переможниці, то до конкурсу "Міс світу" Ліку Роман трішки відгодують - і буде саме те!

Цікаво, але до стандартів 90-60-90 нова всеукраїнська красуня не дотягує, її параметри: 81-61-87. Проте організатори обіцяють відгодувати дівчину, яу різдвяну гуску.

"До конкурсу ми її відгодуємо, і вона буде в формі. Адже вона зовсім прозора приїхала і за три тижні завдяки нашим зусиллям набрала 3 кілограми. Значить, і ще набере," – запевнила Лілія Кузнєцова в інтерв‘ю "Комсомольській правді в Україні".

Всі фото Оксани Тараніної

Повернутися до рубрики ФОТОРЕПОРТАЖ
www.goldenman.com.ua
Коментарі
Марина
03.12.2007 23:43
Красавица!
Арсеній
19.09.2007 03:23
Як на мене, в світову десятку ужгородка об'язана ввійти. Хотяби з причин європейського типу, природньої краси, повної прозорості та магнітної привабливості. Одне що потрібно їй - трошки добавити ефектності.
лорак
28.08.2007 14:40
Текст повідомлення набирайте тут
Микола Пес
22.08.2007 01:27
Пир під час чуми. Це вже було. Треба чогось нового, а інтелекту вистачає лише на голу піську та сіську.
Юлія
15.08.2007 11:31
Так, одеситка якась штучно-недотепна, (Джентльмени віддають перевагу блоднинкам, але не штучним), "міс" нічого але не бачу її гарного фото. Про натуральність можу сказати лише одне, з них усіх треба зняти макіяж і тоді буде зрозуміло в кого реальна краса
Подивитися всі (83)
Ім'я:
Коментар:
Залишилось 500 символів
Интересные Факты от RedTram
Загрузка...
Міс Інтернет

10.12.2007

Всі учасниці другого туру "Діамантової корони"

 
Місячний гороскоп

У вівторок плануйте справи на рік

8 січня 2008

 
Новини

Анжеліну Джолі визнали найповажнішою, а Мадонна потрапила до чорного списку

Тіна Кароль обійшла Білик, а "Бумбокс" випередив "Океан Ельзи" і "ВВ"

Анжеліка Рудницька зібралася порвати Раду Європи

Шон Пенн розлучається з зіркою "Санта-Барбари"

Олег Скрипка і міністр культури претендують на Шевченківську премію

Джессіка Альба знову найкраща

Усі новини
Фоторепортажі

02.01.2008

Нікітін випустив фабрикантів на волю

 

28.12.2007

У Києві обирали кращу топ-модель

 

27.12.2007

Тіна Кароль написала книгу про зірок шоубізу

 

27.12.2007

Богатирьова прийшла на дискотеку до Ющенка

 

27.12.2007

Шоптенко вперше відсвяткувала день варення

 

26.12.2007

"ВІА Гра" знову світить трусиками

 
Стрічка фоторепортажів

Как заплатить меньше?
Цифровые фотоаппараты
Мобильные телефоны
Мониторы
КПК (PDA)
Ноутбуки
DVD-плееры
MP3-плееры
Стиральные машины
Пылесосы
Холодильники
LCD-телевизоры

Модные новости
www.dress-code.com.ua
Головна  |  Скандал  |  Фокус  |  Лаунж  |  Бренд  |  Персона
Архів  |  Реклама на сайті  |  RSS  |  Зворотній зв'язок
©2005 — 2007, Табло ID. У разі використання матеріалів сайту
посилання на tabloid.com.ua є обов'язковим.
Дизайн — студія  
weblog.com.ua