This version of the page http://mts.com.ua/ukr/comingsoon.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-07. The original page over time could change.
Абонентам - Скоро в прокаті
/ Більше корисного /Афіша /Кіно / Скоро в прокаті
Кіно
Фестивальне кіно
Клуби / Концерти
Театри
Виставки
Погода в Києві
07 сiчня Понедiлок
ранок - -9..-11°C
похмуро, без опадів
07 сiчня Понедiлок
день - -5..-7°C
похмуро, без опадів
07 сiчня Понедiлок
вечір - -7..-9°C
похмуро, без опадів
08 сiчня Вiвторок
ніч - -9..-11°C
хмарно, без опадів
Погода в Україні по регіонах
EUR 7.4195
RUB 0.2058
USD   5.0500
Всі курси

Скоро в прокаті

зараз на екранах / скоро у прокаті / фестивальне кіно

Кінотеатри

Чужі проти Хижака: Реквієм / Aliens vs. Predator: Requiem

На екранах з 10 січня 2008

США (2007)

Жанр: жахи, бойовик, фантастика

Режисер: Колін Штраус, Грег Штраус

В ролях: Джон Ортіз, Стівен Паськуале, Джоні До. Люіс, Рейко Ейлсворт, Девід Петкау, Чола Хорсдел, Джина Холден, Кульки Еппс, Ерієль Гейд

Легендарні монстри, персонажі двох найстрашніших серій сучасності, розв'язують нову битву в звичайному містечку в американському Середньому Заході.

Я легенда / I am legend

На екранах з 8 лютого 2008

США

Жанр: бойовик, драма, фантастика

Режисер: Френсіс Лоуренс

В ролях: Уілл Сміт, Саллі Річардсон

Адаптація однойменного роману Річарда Метсона про невідомий вірус, що забрав життя половини населення земної кулі, а другу половину перетворив на вампірів. Сюжет будується навколо єдиної уцілілої людини з сильним імунітетом, що по ночах тримає нескінченну облогу упирів, а вдень намагається з'ясувати причини епідемії.

Один пропущений дзвінок / One missed call

На екранах з 28 лютого 2008

Німеччина, Японія, США

Жанр: жахи, триллер

Режисер: Ерік Валетт

В ролях:  Едвард Бернс, Шаннін Соссамон, Азура Скай, Ана Клаудіа Таланкон, Рей Уайз, Рода Гріффіс, Маргарет Чо

Іноді на мобільний телефон поступають дивні дзвінки. Голос в трубці - ваш власний, але все що ви чуєте, це страшний передсмертний крик. Тепер ви знаєте час і обставини вашої загибелі. Вона трапиться рівно через три дні.

Суінні Тодд: маніяк-перукар з Фліт Стріт / Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

На екранах з 6 березня 2008

США

Жанр: кримінал, мюзікл, триллер

Режисер: Тім Бартон

В ролях: Джонні Депп, Хелена Богем Картер, Алан Рікман, Тімоті Сполл

Колись в Лондоні жив молодий і наївний цирульник Бенджамін Баркер. Він був одружений на чарівній жінці на ім'я Люсі, яка народила йому таку ж чарівну доньку. На його біду, красу його дружини також оцінив ласолюбний суддя Терпін — і відправив Бенджаміна Баркера на вічну каторгу, щоб без перешкод оволодіти його дружиною. Жінка, не витримавши ганьби, отруїлася миш'яком, а маленьку доньку Баркера, Джоанну, суддя забрав до себе і удочерив — можливо, щоб заспокоїти свою совість. П'ятнадцять років опісля Баркер утік з каторги, під ім'ям Суінні Тодда добрався до Лондона — і не знайшов у себе удома ні дружини, ні доньки. Місіс Лавіт, хазяйка маленької пекарні поверхом нижче, яка спочатку не впізнала його, розповіла йому його власну історію. Тодд був знищений і присягнувся страшно помститися своїм кривдникам — судді Терпіну і приставові Бемфорду, який допомагав судді в його негідних справах. За порадою місіс Лавіт, яка не приховує своєї прихильності до утікача, він повернувся до свого колишнього ремесла — знову став цирульником в надії коли-небудь дістати до себе в заклад суддю і убити його.

10000 років до нашої ери / 10, 000 B.C.

На екранах з 20 березня 2008

CША

Жанр: драма, пригодницький

Режисер:  Роланд Еммеріх

В ролях:  Камілла Бель, Кліфф Кертіс, Стівен Стрейт, Омар Шариф, Тім Барлоу

Був час, коли людина сама була подібна до дикого звіра, а по Землі бродили могутні мамонти. Фільм оповідає про молодого мисливця, який вирішує перетнути зі своєю армією величезну пустелю, вступаючи в сутичку з шаблезубими тиграми і доісторичними хижаками. В ході подій йому належить виявити зниклу цивілізацію і врятувати свою кохану від злісного полководця, що намірився оволодіти її серцем...

Кінотеатри