This version of the page http://uamedia.visti.net/mediawave/about.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-05. The original page over time could change.
Медіа Хвиля
 Проект Інформаційного Центру "Електронні Вісті" :::
Головна сторінка / Про проект
Навігатор :

.: Головна сторінка
.: Про проект
.: Технологія
.: Джерела
.: Параметри Хвилі
.: Контакт
 

Посилання :

.: ElVisti
.: UAport
.: UAmedia
.: IT Server
.: Prise4All
 

Реклама :





 
 Про проект


"Медiа-Хвиля" - від розвитку інформаційного Інтернет-простору до інтеграції

Як розвиток проекту UAmedia створено новий Web-сайт "Медiа-Хвиля", у рамках якого буде забезпечуватися ефективне інтегроване представлення інформації СМИ в Інтернет у вигляді єдиної новинної стрічки. Представлення інформаційних ресурсів традиційних і мережних СМИ в інтегрованому середовищі може значною мірою розширити аудиторію СМИ, вибірково впливати на цільові групи читачів, сприяти відкритості та технологічному прогресу українського суспільства.

Однієї з технологічних основ проекту "Медіа-Хвиля" є система InfoStream, яка в режимі реального часу забезпечує автоматизований збір інформації з Web-сайтів мережі Інтернет, її структурування, автоматичне групування і класифікацію. На цей час на вхід системи надходить понад 20 000 публікацій, у тому числі близько 5000 - українських, більш ніж від 300 джерел за одну добу.

Ще один технологічний елемент проекту "Медіа-Хвиля" - система конструювання Web-сайтів, що дозволяє учасникам проекту за символічну плату створювати і надалі адмініструвати повнофункціональні Web-ресурси видань без необхідності залучення фахівців-програмістів. Кожному учаснику проекту, крім того, надається можливість безкоштовного створення власної Web-сторінки на сервері UAmedia.

В даний час, коли стали актуальними завдання технологічного реінжинірингу сервера UAmedia і інтеграції інформаційних ресурсів у єдиний новинний канал, проект "Медіа-Хвиля" органічно вписався в концепцію Сервера української преси.



 російська

© 2002 ElVisti IC