This version of the page http://tabloid.pravda.com.ua/photos/471dfff32cf8c/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-02. The original page over time could change.
Данилко ніколи не був в гостях на хуторі у своєї матері | ТаблоID
Архів  | Реклама на сайті  | RSS  | Зворотній зв'язок
  • ГОЛОВНА
  • СКАНДАЛ
  • ФОКУС
  • ЛАУНЖ
  • БРЕНД
  • ПЕРСОНА
Фоторепортаж
Версія для друку


Данилко ніколи не був в гостях на хуторі у своєї матері

06.06.2007, 17:59
Tablo ID

Мати Андрія Данилка, яка і досі живе на хуторі Клименки під Полтавою, переживає за сина. Він же й на дієтах сидить, і все ще не одружений… Та й до матері ще жодного разу за 15 років, які вона живе на тому хуторі, не навідувався.

"Мені моя коза Рітка стала рідніше сина. Та й не був він у мене тут на хуторі жодного разу. Соромиться..," – сказала мама Андрія в інтерв‘ю російській газеті "Жизнь за всю неделю".

Мама Данилка: "Мені моя коза Рітка стала рідніше сина"

"Він мене давно вже вітає тільки по телефону... Він уперся, що я за мужиків тримаю тільки тих, хто коня запрягає, а він артист, і виходить, не чоловік..," – бідкається вона.

"Я йому завжди кажу: "Андрій, та приїжджай сюди до мене. Навіщо тобі потрібні це море, дикі пляжі? Сюди приїдеш, ляжеш на сонце посередині двору і загоряй скільки влізе!" А він: "Ні в якому разі! У тебе там немає ніяких умов!" – озвучує Світлана Іванівна свого сина.

Мама Андрія Данилка

"Бачите, не кожна жінка так за собою доглядає, як Андрій. Він постійно говорить: "На мене дивляться люди!". Він по п'ять разів на день душ приймає! Робить нескінченні маски, за руками доглядає, за нігтями, робить манікюр… І на дієтах він сидить без кінця – салати їсть", - нарікає на спосіб життя свого сина жінка.

Тут спить мама Данилка

Насправді, Андрій Данилко – третя дитина Світлани Іванівни Волкової. Перший її син не прожив і шести років. Потому у першому ж шлюбі мати Данилка народила дочку Галю. Андрій же став єдиною дитиною у другому шлюбі своєї мами. Сьогодні, зха словами матері, Андрій серйозно допомагає сестрі.

Справжня мама Вєрки Сердючки рідко бачить сина

"У дитинстві син був дуже товстим хлопчиком. А от років у сім мені, навпаки, довелося вести його у полтавський тубдиспансер – так він схуд! Я злякалася, що в нього може бути туберкульоз. При обстеженні нічого не знайшли, сказали, що це перехідний вік і все пройде", - пригадує мама артиста.

Вітальня у будинку матері зірки. Андрій подарував новий холодильник, але Світлана Іванівна все ще користується старим

Тоді Світлана Іванівна хвилювалася не дарма. Адже її чоловік, батько Андрія мав серйозні проблеми зі здоров‘ям і помер від раку легенів, пише газета.

По цьому чорно-білому телевізору мати Данилка дивилася "Євробачення"

До речі, У школі Андрій, за словами матері, учився дуже слабко – перебивався з двійок на трійки. А після дев'ятого класу Андрій пішов навчатися в ПТУ на продавця-касира.

Той самий дім в Клименках

Між іншим, Данилко після отримання диплома, влаштувався в магазин, але пропрацював там лише один день. Йому дали завдання донести до прилавка ящики з коров'ячим вим'ям. Він їх схопив, послизнувся і впав. На цьому торгівля для Данилка і скінчилася.

Син до матері ще жодного разу не приїхав на хутір - за 15 років

Мама зіркового сина досі турбується за його сумлінність. "Я досі дуже боюся, що в Андрієві прокинуться погані гени батька! Що він може почати пити, як Михайло. У нього в житті стільки спокус: гулянки, банкети – це усі розбещує," – нарікає Світлана Волкова.

Та й сімейне положення та особисте життя "Сердючки" все ніяк не лишить у спокої Світлану Іванівну, слова якої передає "Жизнь за всю неделю".

Данилко, як думає його мама, таки не одружиться

"Коли він був хлопчиком, я якось запитала: "Коли ти, синок, одружишся?" Він сказав: "Я, мама, одружуся тільки в 27 років!" І от коли торік ми відзначали його 33-річчя, я нагадала йому про ту розмову, кажу, коли ти все-таки збираєшся женитися. На що він відповів: "Я й у 40 не спізнюся... Я, чесно сказати, сумніваюся, що мій Андрій жениться – він інший шлях обрав", – розповіла Світлана Іванівна, пише газета.

Та який би там шлях не обрав її син, мати завжди хоче бачити його у себе в гостях.

Повернутися до рубрики ФОТОРЕПОРТАЖ
www.goldenman.com.ua
Коментарі
Лада
05.10.2007 20:23
Ну и бред.
1op4[eg]
29.09.2007 07:35
бгааа тут фаны сердючки увисают я сотрю)
симетисты вы блин хр...вы) поржать можно 3то раз а два по чему он и не прав, вы домик, як там по украинскому говорят, бачилы уважно?) если 3то действительно его мама то я скорей по верю репортерам) я хоть маме т
Линда
29.09.2007 01:47
Я думаю, что это кому то надо говорить об Андрее эту чушь! Но я думаю, что Верка подняла Украину в глазах Европы- Это мнение друзей с Италии. Андрюша! Мы тебя любим!
Дина
27.09.2007 14:18
Очередное грязное гонилово против Данилко. Автор даже особо не старался выдумать что то повнушительней, так еще один гадостный поклеп какого то жалкого завистника. Каждый бесится как может. Мать и дала фотосессию как радушная хозяйка из лучших побужден
Валентина
28.08.2007 23:59
Умный, талантливый-поэтому и завидуют.
Подивитися всі (121)
Ім'я:
Коментар:
Залишилось 500 символів
Интересные Факты от RedTram
Загрузка...
Міс Інтернет

10.12.2007

Всі учасниці другого туру "Діамантової корони"

 
Місячний гороскоп

У понеділок шукайте розгадку у снах

31 грудня 2007

 
Новини

Анжеліну Джолі визнали найповажнішою, а Мадонна потрапила до чорного списку

Тіна Кароль обійшла Білик, а "Бумбокс" випередив "Океан Ельзи" і "ВВ"

Анжеліка Рудницька зібралася порвати Раду Європи

Шон Пенн розлучається з зіркою "Санта-Барбари"

Олег Скрипка і міністр культури претендують на Шевченківську премію

Джессіка Альба знову найкраща

Усі новини
Фоторепортажі

28.12.2007

У Києві обирали кращу топ-модель

 

27.12.2007

Тіна Кароль написала книгу про зірок шоубізу

 

27.12.2007

Богатирьова прийшла на дискотеку до Ющенка

 

27.12.2007

Шоптенко вперше відсвяткувала день варення

 

26.12.2007

"ВІА Гра" знову світить трусиками

 

25.12.2007

Аріна Домскі і Паперник шукають кохання

 
Стрічка фоторепортажів

Как заплатить меньше?
Цифровые фотоаппараты
Мобильные телефоны
Мониторы
КПК (PDA)
Ноутбуки
DVD-плееры
MP3-плееры
Стиральные машины
Пылесосы
Холодильники
LCD-телевизоры

Модные новости
www.dress-code.com.ua
Головна  |  Скандал  |  Фокус  |  Лаунж  |  Бренд  |  Персона
Архів  |  Реклама на сайті  |  RSS  |  Зворотній зв'язок
©2005 — 2007, Табло ID. У разі використання матеріалів сайту
посилання на tabloid.com.ua є обов'язковим.
Дизайн — студія  
weblog.com.ua