This version of the page http://tabloid.pravda.com.ua/focus/47557f6ed94ed (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-01. The original page over time could change.
Бродський напише про роман Тимошенко і Шуфрича | ТаблоID
Архів  | Реклама на сайті  | RSS  | Зворотній зв'язок
  • ГОЛОВНА
  • СКАНДАЛ
  • ФОКУС
  • ЛАУНЖ
  • БРЕНД
  • ПЕРСОНА
Фокус
Версія для друку


Бродський напише про роман Тимошенко і Шуфрича

04.12.2007, 17:45
Tablo ID

Наприкінці минулого тижня лідерку БЮТ Юлію Тимошенко та міністра надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича офіційно поєднали. Зробила це людина-ураган Михайло Бродський.

"Коли Тимошенко ставала прем'єром, Луценко говорив мені: "Ти знаєш, що вона - нечесна людина, що вона живе із Шуфричем вісім років..," - сказав він в ефірі "Інтеру" минулої п‘ятниці, пише "Українська правда".

Бродський розповів, що Тимошенко вісім років жила з Шуфричем

Щоправда Луценко замість підтвердити слова Бродського, тільки зізнався, що "почуває себе чужим на цьому спектаклі".

Після цієї заяви Бродського до епатажного політика причепилося нове прізвисько - Шекспір. Так охрестив його Нестор Іванович: "Шекспір, блін!"

"Ви знаєте, Моні Бродському не дають жити нормально дві речі - лаври успішного політика, яких він так дотепер і не домігся, і слава Шекспіра, який раніше за нього розповів світові "сумну повість про Ромео та Джульєтту", - зауважив Шуфрич в інтерв‘ю "Сегодня".

Та добрий Нестор Іванович, беручи ці дві обставини до уваги, у суд на Бродського подавати не буде. Наостанок Шуфрич заявив, що ніякого роману з Тимошенко у нього не було, окрім того він, як і раніше, холостяк.

Шуфрич сказав на "Моню" Бродського "Шекспір, блін!" 

Михайло Бродський у свою чергу за словом у кишеню лізти не став. Коментуючи "Українській правді" слова Шуфрича про те, що ним рухає комплекс невдалого Шекспіра, він заявив:

"Я спеціально випущу книгу "Нет повести печальнее на свете, чем повесть о бюджетном комитете". Саме в бюджетному комітеті відбулося зближення Тимошенко і Шуфрича".

Окрім того, Бродський заявив, "що Нестор і Юля, як близькі одне одному люди, приїжджали" до нього додому на звану вечерю.

"...І свідком цього були моя дружина, моя охорона і моя домробітниця. І після цього Турчинов влаштував Тимошенко скандал за таку необережність", - додав він.

Також Бродський обурився тим, що Шуфрич назвав його "Монею". "Так, я єврей, і це всі знають, і Михайло - це не єврейське ім'я. Однак і Нестора всі наближені до Тимошенко називають Настею", - помстився Бродський.

Ще один коментар з приводу роману між Тимошенко і Шуфричем вдалося отримати від тітки лідерки БЮТ Віри Ульяхіної, яка нещодавно дала інтерв‘ю "УП".

На репліку "Сегодня" щодо чуток, за якими Юлія Володимирівна живе з Нестором Івановичем, авторка книги про Тимошенко запевнила: "Якби це було, я б про це знала. А так це все плітки. Це все Мішина схильність до скандалів, щоб підняти свій рейтинг. Це не вперше".

Тітка самої фігурантки "бродсько-шекспірівського роману" назвала Бродського пліткарем, а про роман з Шуфричем не знає

А на підтвердження своїх слів про аромантичність стосунків між Шуфричем і Тимошенко Ульяхіна нагадала про чоловіка Юлії Володимирівни.

"Шкода, що ви не бачили, як Олександр Геннадійович відзначив її день народження. Дуже романтично це було. Вранці усі сховалися... 300 гелієвих куль із серпантином "обліпили" усі стелі кімнат. І коли Юля вийшла з кімнати, то побачила їх і трояндочку, прив'язану біля спальні. Олександр дуже романтична людина, він добрий", - пояснила тітонька Тимошенко.

Фото "ЛігаБізнесІнформ", "Сегодня" та з офіційного сайту Юлії Тимошенко

Повернутися до рубрики ФОКУС
www.goldenman.com.ua
Коментарі
Владислав
30.12.2007 22:15
Все в жизни может случится,я не могу терпеть Шуфрича,этакой мачо словацкого происхождения в которого нет ничего святого.Однако жид Бродский в своем жидовском амплуа,это мразь,а не человек,одно слово - ЖИД ЖИРНЫЙ И ВОНЮЧИЙ,все они подлючие,возьмите любого,тот же Табачника,правильно немци делали что эту мразь уничтожали.
Давид
30.12.2007 22:08
Жид є жид і від них все горе.
свидетель
28.12.2007 17:42
у Юли что-то последнее время с памятью не порядок. Это ж надо было умудриться забыть с кем живешь в последние годы! Муж ее прекрасный человек, которому она хронически наставляла рога - начиналось еще с Лазаренко. Ну а по поводу Шуфрича, то балует она частенько его любимым блюдом - манная кашка с шоколадом...
Rozenkranz
27.12.2007 17:07
Вообще-то самураи, если кто-то участвовал в разоблачении его жены, убивал изобличателя и виновника. Кодекс был такой. Мишка, ну ты и влип! Жирный!
Sveta
24.12.2007 14:07
Дождальсь, тепрь у нас в Раде будет сплошная проституция. Радует одно, что они думают не только об Украине, но и о главном (для чего их создал БОГ)!
Подивитися всі (198)
Ім'я:
Коментар:
Залишилось 500 символів
Интересные Факты от RedTram
Загрузка...
Міс Інтернет

10.12.2007

Всі учасниці другого туру "Діамантової корони"

 
Місячний гороскоп

У понеділок шукайте розгадку у снах

31 грудня 2007

 
Новини

Анжеліну Джолі визнали найповажнішою, а Мадонна потрапила до чорного списку

Тіна Кароль обійшла Білик, а "Бумбокс" випередив "Океан Ельзи" і "ВВ"

Анжеліка Рудницька зібралася порвати Раду Європи

Шон Пенн розлучається з зіркою "Санта-Барбари"

Олег Скрипка і міністр культури претендують на Шевченківську премію

Джессіка Альба знову найкраща

Усі новини
Фоторепортажі

28.12.2007

У Києві обирали кращу топ-модель

 

27.12.2007

Тіна Кароль написала книгу про зірок шоубізу

 

27.12.2007

Богатирьова прийшла на дискотеку до Ющенка

 

27.12.2007

Шоптенко вперше відсвяткувала день варення

 

26.12.2007

"ВІА Гра" знову світить трусиками

 

25.12.2007

Аріна Домскі і Паперник шукають кохання

 
Стрічка фоторепортажів

Как заплатить меньше?
Цифровые фотоаппараты
Мобильные телефоны
Мониторы
КПК (PDA)
Ноутбуки
DVD-плееры
MP3-плееры
Стиральные машины
Пылесосы
Холодильники
LCD-телевизоры

Модные новости
www.dress-code.com.ua
Головна  |  Скандал  |  Фокус  |  Лаунж  |  Бренд  |  Персона
Архів  |  Реклама на сайті  |  RSS  |  Зворотній зв'язок
©2005 — 2007, Табло ID. У разі використання матеріалів сайту
посилання на tabloid.com.ua є обов'язковим.
Дизайн — студія  
weblog.com.ua