This version of the page http://archiv.orthodoxy.org.ua/pagetopic-85.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-01. The original page over time could change.
Міжнародні новини
    
 ЦеркваНовиниСтаттіІнтерв'юГалереяРесурсиАвтори 
Календар 

Православіє 
 Основи віри
 Церква

Літопис 
 Новини
 Міжнародні новини

Галерея 
 Події

Письмена 
 Храми і монастирі
 Церковна історія
 Богословіє
 Філософія, культура
 Православний погляд
 Православіє і педагогика
 Молодіжне служіння
 Церква і суспільство
 Порада мирянину
 Суспільство про Церкву
 Церква і держава
 Міжконфесійні відносини
 Розколи
 Єресі та секти
 Подія
 Ювілей
 Дата
 Люди Божі

Слово 
 Слово пастиря
 Інтерв'ю

Православний світ 
 Ресурси
 Нове у мережі
 Періодичні видання
 Православний ефір
 Релігійна статистика
 Электронная лавка
 Бібліотека

Послух 
 Автори

Пiдроздiли:  Кіпрська Православна Церква | 
Міжнародні новини

Міжнародні новини

05.01.2005. ІРКУТСЬК. Створюється антисектантська організація «Батьківський комітет із захисту молоді від психологічного й духовного насильства»
В Іркутську зареєстровано регіональну громадську організацію «Батьківський комітет із захисту молоді від психологічного й духовного насильства». Комітет має намір відгородити жителів області від діяльності різних тоталітарних (деструктивних) культів, яких у Приангар’ї з кожним роком стає все більше.
    Читати далi   » » »
05.01.2006. СЕРБІЯ. Доходи від нової сербської поштової марки підуть на будівництво храму святого Сави
Всі громадяни Сербії й Чорногорії, починаючи з 11 січня, будуть наклеювати на всі поштові відправлення ще одну, додаткову поштову марку. Її вартість становитиме вісім динарів (приблизно 10 центів США).
    Читати далi   » » »
05.01.2006. ВОРОНЕЖ. У Воронежі відбудеться акція «Різдво у в’язниці»
7 січня у Воронежі відбудеться доброчинна акція «Різдво у в’язниці». У рамках заходу в’язнів і підслідчих СІЗО №1, СІЗО №2 і тюремної лікарні привітають із Різдвом, а також подарують їм ліки, ікони, церковну літературу, одяг і продукти.
    Читати далi   » » »
04.01.2006. КОСТРОМА. Вихованці православного дитячого будинку з Нерехти на честь Нового року зійшли на Ельбрус
На гору Ельбрус, висотою 5642 метри, зійшли шість вихованців дитячого будинку з міста Нерехти Костромської області. До двоголової вершини підлітків, віком від 13 до 15 років, вели директор дитбудинку протоієрей Андрій Воронін і ще п’ять дорослих альпіністів.
    Читати далi   » » »
04.01.2006. ПІВНІЧНА ОСЕТІЯ. У Владикавказі при соборі святого Георгія Переможця побудують духовну гімназію
100 тисяч рублів виділила собору святого Георгія Переможця (Владикавказ, Північна Осетія) некомерційна організація «Благодійний фонд імені професора Хадонова». Напередодні Різдва Христового гроші були вручені благочинному церков Північної Осетії протоієреєві Володимиру Самійленку.
    Читати далi   » » »
04.01.2006. ОАЕ. З ініціативи віруючих Аравійського півострова в Об’єднаних Арабських Еміратах засновано православну парафію святого апостола Пилипа
Антиохійський Патріарх Ігнатій подякував Предстоятелю Руської Православної Церкви за ініціативу створити в ОАЕ руську православну парафію, що перебуватиме під юрисдикцією Православної Церкви Антіохії й усього Сходу.
    Читати далi   » » »
04.01.2006. САНКТ-ПЕТЕРБУРГ. Північна столиця відзначила день пам’яті одного зі своїх небесних заступників
День пам’яті святого праведного Іоанна Кронштадтського, одного зі своїх небесних заступників, відзначав у понеділок Санкт-Петербург. На честь свята на Леушинське подвор’я, засноване 1894 року великим пастирем, було привезено рясу святого отця.
    Читати далi   » » »
04.01.2006. МУРОМ. Православні відзначили «День народження» легендарного билинного героя Іллі Муромця
1 січня у всіх храмах Мурома були відслужені Літургії з нагоди дня пам’яті святого преподобного Іллі Муромця.
    Читати далi   » » »
04.01.2006. МОСКВА. Юліанському календарю виповнилося 2050 років
1 січня 2006 року Юліанському календарю (у народі він називається «старий стиль» — за ним живе Руська Православна Церква) виповнилося 2050 років. За словами співробітника Головної астрономічної обсерваторії РАН Сергія Смирнова, саме 1 січня 45 року до нашої ери — 2050 років тому римським імператором і полководцем Гаєм Юлієм Цезарем був уведений Юліанський календар.
    Читати далi   » » »
04.01.2006. МОСКВА. З’явиться друком літопис руського Православ’я — книга «Руська Православна Церква. ХХ століття»
Видавництво Стрітенського монастиря завершує свою майже трирічну роботу над книгою «Руська Православна Церква. ХХ століття». Це літопис, в якому рік за роком, день за днем висвітлені найважливіші події життя нашої Церкви. Книга має багато фотографій, документів, таблиць, що допомагають чіткіше оцінити плин церковної історії в трагічному й видатному ХХ столітті.
    Читати далi   » » »
30.12.2005. АСТРАХАНЬ. Письменник Белянін побудував храм у пам’ять про загиблого сина
Учора було освячено храм на честь святого мученика Іоанна-воїна, побудований на кошти відомого письменника-фантаста Андрія Беляніна.
    Читати далi   » » »
30.12.2005. ГРУЗІЯ. Відбулася презентація офісу Міжнародного благодійного фонду, створеного за ініціативою Іллі II
Презентація Міжнародного благодійного фонду відродження й розвитку духовності, науки й культури, створеного з ініціативи Католикоса-Патріарха всієї Грузії Іллі II, відбулася в Тбілісі.
    Читати далi   » » »
30.12.2005. БЕСЛАН-МОСКВА. Діти з Беслана зустрінуть Різдво в храмі Христа Спасителя
7 січня, на свято Різдва Христового до Москви приїдуть діти з бесланської школи №1, яку рік тому взяли в полон терористи. Школярі відвідають храм Христа Спасителя і музей, де представлена італійська виставка «Різдвяний вертеп».
    Читати далi   » » »
30.12.2005. УРАЛ. У Ноябрську побудовано льодову копію храму Василія Блаженного висотою 15 метрів
Льодове містечко, центром якого стала копія московського храму Василія Блаженного, відкрилося перед Новим роком у дитячому парку в Ноябрську (Ямало-Ненецький автономний округ, ЯНАО).
    Читати далi   » » »
30.12.2005. ГРУЗІЯ. Синод Грузинської Православної Церкви причислив до лику святих царя Вахтанга III
Священний Синод Грузинської Православної Церкви на засіданні, яке відбулося під керівництвом Католикоса-Патріарха Іллі II, вирішив причислити царя Вахтанга III (1302–1308 рр.) до лику святих. Днем пам’яті святого царя Вахтанга оголошено 23 грудня.
    Читати далi   » » »
30.12.2005. САНКТ-ПЕТЕРБУРГ. Відкрилася виставка дитячої дореволюційної літератури «На світле свято Різдва»
У Російській національній бібліотеці (РНБ) відкрилася виставка дитячої дореволюційної літератури «На світле свято Різдва», на якій представлено різдвяні й новорічні альманахи, настільні календарі, збірники вітальних віршів, благодійні видання та посібники з влаштування різдвяних вистав, які охоплюють 1858–1910 роки.
    Читати далi   » » »
28.12.2005. БІЛОРУСЬ. Білоруські скаути передали Віфлеємський вогонь росіянам
Естафета з передачі Віфлеємського вогню відбувається у багатьох країнах. Майже за тиждень до Нового року цей вогонь білоруські скаути передали росіянам. У країнах СНД скаутські організації проводять цю акцію разом з Руської Православною Церквою.
    Читати далi   » » »
28.12.2005. РОСІЯ. Хрещених вихованців дитячих будинків усиновлюють частіше
Напередодні Нового року в підмосковному селищі Іллінське в церкві на честь Введення до храму Пресвятої Богородиці відбулося Водохрещення 31 вихованця державного дитячого будинку №29 міста Москви.
    Читати далi   » » »
28.12.2005. ЄРУСАЛИМ. Патріарх Єрусалимський здійснив три архієрейські хіротонії
Три архієрейські хіротонії провів Патріарх Єрусалимський Феофіл III у співслужінні архієреїв і кліриків у Храмі Воскресіння.
    Читати далi   » » »
28.12.2005. ВЕНЕЦІЯ. У день пам’яті святої мучениці Лукії Сиракузької біля її мощей у Венеції відслужено православний молебень
26 грудня, у день пам’яті святої мучениці Лукії Сиракузької, священик Олексій Яструбов, настоятель приходу на честь святих Жінок-Мироносиць у Венеції (Італія) відслужив молебень біля її мощей, які спочивають у венеціанській церкві в ім’я пророка Єремії.
    Читати далi   » » »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

 
© протоиерей Георгий Коваленко '1998
© Официальный сервер УПЦ "Православие в Украине" (при перепечатке материалов - ссылка желательна)
экспорт RSS новостей в utf-8 в cp-1251

Украинский хостинг - UNIX хостинг & ASP хостинг
Регистрация доменов