This version of the page http://artvertep.dp.ua/news/929.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-30. The original page over time could change.
Фестиваль «День Незалежності з Махном» (м. Гуляйполе). Фото-звіт - Новини - АртВертеп

Вы хотите выйти из системы авторизации Face2Control:

Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Art-Vertep
 
Потік Інформація

Автори / Фестиваль День Незалежності з Махном / Фестиваль «День Незалежності з Махном» (м. Гуляйполе). Фото-звіт

Ну, що тут сказати… Анархія — вона анархія і є.

В цілому, звісно, час провела непогано. Друзі, пиво, шашлики; зустрічаєш тих, кого давно не бачив; дика спека, свіже повітря, ночівля в наметі (ганьба моїм сивим скроням — перша в житті!); по вечорах багато музики — непоганої, хорошої і просто божественної :)

На цьому, в принципі, перелік основних кайфів вичерпано. До ґанджів варто зарахувати: супермегабіотуалети у вигляді нашвидкуруч вибраного рівчака та примоцованих згори дерев’яних коробочок; НЕЙМОВІРНУ КІЛЬКІСТЬ бухого народу, якому глибоко байдуже, що відбувається довкола (особлива категорія — гуляйпільці віком після сорока, що приходили на стадіон, де проходив фест, аби набратися там горілкою зрання та весь день дурними голосами горлати пісень, сидячи в затіночку парасолів за столиками); чималий відсоток нецікавих дилетантів як серед музичних гуртів, так і серед літераторів (серед останніх — особливо).

Серед родзинок фесту можна назвати: хронічно п’яного та нестерпно захриплого Покальчука (мені його і тверезим не надто доводилося раніше споглядати зблизька, тепер насолодилася, хо-хо); Подерв’янського, якого живцем доти не бачила й не чула; тачанки (виглядали справді колоритно і захопливо).

Власне, загальний баланс виявився позитивним. Нестямні танці до напівсмерті щовечора начисто стирали з пам’яті всі дрібні неприємності, пережиті за день. Хочеться вірити, що наступного року вже й стирати буде нічого, і всіх нас, гостей Гуляйполя, нестримно розірве від надміру перетравленого позитиву. На маленькі портретики Махна впереміж із чорними прапорцями :)

Вікторія Наріжна

Фото Олександра Кузьмюка

 

Додав Art-Vertep 28 серпня 2006

Про автора

Музично-літературний андеґраундовий фестиваль

 

Коментарi

29 серпня 2006
Козак

ВСЕ БУЛО СУПЕР!!! ЧЕКАЄМО НАСТУПНОГО ФЕСТУ!!! (ТІЛЬКИ БЕЗ МЕНТІВСЬКИХ ОРКЕСТРІВ)!!!! FUCKEN MELICIA FUCKEN!!! СХІД ТА ЗАХІД - ЦЕ ЄДИНА УКРАЇНА!!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!

29 серпня 2006
Tim

2Козак: Це були не менти а музиканти!:) а органiзаторам - респект! в анархiчнiй гуляйпыльськiй Украъны таке забабахати!, це героъзм фанатыческый! i це при тому коли тебе навiть президент здаэ, заявляючи мовляв давайте Незалежнiсть не сьоднi, а завтра посвяткуэмо:( а тут отутечки вона!:) НЕЗАЛЕЖНIСТЬ!!! Чиж - чого мовчиш?

29 серпня 2006
Мим

Чижа не турбувати!!!! Під "впєчатлєнієм" від процесу!!!! то Чиж: "Чиж, кам бек" (с) Карпа Відпочивати "наюга"!!!! Сєзон!

30 серпня 2006
Чорний прапор

Привіт всім козакам та козачкам! Фест сподобався.Не все мабуть вийшло,але я так розумію що це тільки початок,тому бажаю великих успіхів у майбутньому. Що дуже не сподобалося так це виступ - "ментовських оркестрантів"!Навіщо вони були там? Що це було - незрозумілий прикол,чи невеселий жарт,чи чорний гумор - не зрозуміло!Тим більш неприємно вразило те що МВС взагалі спонсорує та організовує цей фест,що надруковано у програмці цього фесту... Це вже як кажуть повний аут... Хотілося би запитати організаторів цього концерту - чи то МВС відмиває гроші через те,чи то незнайшлося нормальних спонсорів в Україні,чи Луценко захоплюється Махном,чи так їм легше провести перепис "неблагонадійних",чи це просто діє лозунг -"міліція з народом",чи новий лозунг "Анархія - мать правопарядку!",чи що це взагалі таке було та як його сприймати взагалі то??? Може наступного разу буде виступати хор та "сводный ансамбль песни и пляски" ОМОНу та Беркуту з веселою джигітовкою "дерьмократизоторами" у натовпі та урочистим викручуванням рук???

03 вересня 2006
Marcos

Нажаль не зміг попасти на фест. Дуже дякую за фото. 2Козак - мабуть у тебе забули запитати, що потрібно на фесті, а що ні. А твої коментарі х****, а ваш час у минулому.

08 вересня 2006
чача

ГЫ

05 жовтня 2006
Остання барикада

Увага! Увага! Увага! До всіх фотографів-професіоналів, фотографів-аматорів, папарацці, мамарацці, вуайерістів і простих учасників фестивалю «День незалежності з Махном». Організатор фестивалю «День Незалежності з Махном» Мистецьке об’єднання «Остання барикада» готує до друку фотоальбом, присвячений фестивалю. У книзі знайдуть своє гідне місце всі учасники акції: літератори, музики, організатори, а також журналісти, махновці, патріоти, панки і решта глядачів, слухачів та обивателів. В книзі також належним чином буде представлена творчість учасників, отже це буде своєрідна антологія сучасної української «махновської» літератури. Мистецьке об’єднання «Остання барикада» звертається до всіх, хто фотографував на фестивалі, з пропозицією взяти участь у спільному творенні книги. Присилайте свої фото на ел. адресу: eugenika82@mail.ru Зв’язуєтеся з оргкомітетом по телефону: 80672739560, 2530240 або по імейлу: eugenika82@mail.ru (контактна особа: Євгенія) Ваші фото прикрасять альбом! Залишить в історії фото ваших улюбленців! Більше фото, хороших і різних! А наступного року зустрінемося знову на фестивалі «День Незалежності з Махном»!

29 січня 2007

Особливий РЕСПЕКТ організаторам дійства!!!За мужність та непохитність!!!(немедалі)Як гуляйполець,маю зауважити, що всі мешканці розділилася на два непримеренно-ворогуючи табори:"невідмовно ЗА" та "вийнятково НІ"(незважаючи на тих , хто спокійно викопував картоплю). Основна тема дискусій-НЕНОРМАТИВНА ЛЕКСИКА у присутності недозрілих. Залишається невизначеним питанням виступ Гуляйпільських музикантів та митців,,,,,

08 березня 2007
КАЦ

це свято потрібне нашому місту!!!!!!!!!!

08 березня 2007
Си4 :)

Потрібно підняти молодь на бородьбу з владою,яка забороняє надалі цей фестиваль!!!!!Єднаймось МАХНОВЦІ!!!!!Перевішаєм адміністрацію на стовпах,на всих вистачить!!!!

Коментувати