This version of the page http://artvertep.dp.ua/news/306.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-30. The original page over time could change.
Нові світлини від Олексія Шпака - Новини - АртВертеп

Вы хотите выйти из системы авторизации Face2Control:

Увійти · Зареєструватися
 
Потік Статті Інформація

Автори / Олексій Шпак / Нові світлини від Олексія Шпака

З давніх давен існує цікава прикмета, що будь яку справу треба починати на молодого місяця. І справа гарно йде, і результат буде набагато кращим.

Три відомих художника і Ваш покірний слуга, на того ж самого молодика, поїхали на Дніпро, подалі від цівілізації і влаштували собі маленьке свято. Як його називати невідомо. Може перформенс, а може народне гуляння, може ще якось…невідомо, але головне, що відбулась дія внаслідок якої повинні були краще рости волосся у одного з художників.

Художник — людина толерантна і те що голова почала місцями виблискувати, його не турбує, але якщо є молодий місяць, то повинна бути і дія. Ось дія і відбулась.

Як все це відбувалось ви бачите на фотосвітлинах. Від себе можу тільки додати, що окрім гоління, ми ще й варили куліш, потім його їли і звичайно запивали все це смачною козацькою горілкою. Купалися оголені, малювали етюди, знову запивали горілкою, а їсти вже було нічого, бо самі знаете який гарний апетит на свіжому повітрі.

Розповідала мені моя бабуся, що у мого прадіда була іменна шабля і всі козаки з великою повагою ставилися до нього. Бо він і гарно бився, і гарно гуляв. Що, що, а гуляти ми вміємо. Якщо треба буде, покажемо як і битись треба.

Нема шаблі, є фотоаппарат. Зброя може бути різною. ЖИВЕМО.

 

Додав Art-Vertep 17 травня 2004

Про автора

Фотохудожник. Профессионал. Но считает себя «фотолюбителем», поскольку фотографию — любит. Утверждает, что любит по-настоящему. Хотя и не больше жизни.

 
Коментувати