Номер 034 за 22.02.2007
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи є для вас Новий рік найприємнішим (найбажанішим) святом?
Так
Ні, для мене на першому місці - інше свято
На першому місці для мене Різдво
Важко сказати
     

Парламент light
Вимагаючи зменшити комунальні тарифи і збільшити зарплати, опозиція вимкнула світло
Іван ДІДУШОК   

«Антикризова» коаліція виявилася впертою. Крім того, що позавчора ввечері вона не проголосувала за включення до порядку денного законопроектів, яких домагалася опозиція (про зменшення тарифів за комунальні послуги, а також збільшення мінімальних зарплат і пенсій), так учора знову заблокувала трибуну — мовляв, щоб не дати зробити це опозиції. Втім, опозиціонери мали на цей випадок «план Б». Півторадесят відчайдушних БЮТівців вимкнули систему «Рада» і заблокували електрощитову кімнату парламенту. Журналісти побачили в цьому цілком конкретний прояв назви, яку для свого парламентського загону використовує Тимошенко, — «воїни світла».


Не обходь автобус спереду, а Януковича — ззаду
Прем'єр-міністр публічно «відшмагав» своїх підлеглих, які надто мляво пропагують турботу уряду про народ
Юрій ПАТИКІВСЬКИЙ   

Віктор Янукович, як відомо усім шанувальникам його колишніх бігбордів, завжди виступав за справедливість. Остання ділянка боротьби керівника Кабміну за всезагальну рівність — житлово-комунальні тарифи. Саме цій темі він присвятив уже друге засідання уряду. Щоправда, лише відкриту для преси частину цього засідання. Адже за зачиненими дверима міністри розмовляють зазвичай про значно цікавіші речі.


Дмитро Видрін: Я б заборонив конституційним суддям дивитися Савіка Шустера
В інтерв'ю «УМ» нардеп від Блоку Тимошенко спростовує заяложене твердження про те, що депутатство — це наркотик, й екстраполює на Україну чилійський «марш голодних сковорідок»
Наталія ЛЕБІДЬ   

Дмитро Видрін, 92-й номер у виборчому списку БЮТ, політолог, автор одного художнього роману й нардеп, вимагає серйозних запитань. Таких, як питання про китайську модель глобалізації, де можна «малювати схеми і будувати гіпотези». Тобто не вимагає, звісно, а просто дуже на них розраховує. Хоча найкраще Дмитро Гнатович розкривається, коли говориш із ним про речі, до Китаю недотичні. Тоді він сипле «видрінізмами» — особливого гатунку політично-еротичними дотепами. Завжди пристойними і смішними. І цим його таланти не обмежуються. Видрін дає серйозні прогнози, інколи — досить нетривіальні, й часто вони збуваються.


РОЗДIЛИ
Політінформація
ІнФорУМ
Політика великим планом
Регіони
Світ
Економіка
Здоров'я
Культура
Спорт
Калейдоскоп
Конкурс
ПОГОДА
Погода на найближчі дні в Києві, Львові, Донецьку, Полтаві, Сумах, Сімферополі, Одесі, Рівному, Вінниці, Хмельниць-кому, Дніпропетров-ську, Кіровограді, Ужгороді, Запоріжжі, Харкові, Луцьку, Херсоні, Івано-Фран-ківську, Миколаєві, Житомирі, та інших містах України...
КУРСИ ВАЛЮТ

28 грудня, пт (НБУ)
1$ = 5,0500 грн.,
1Є = 7,3305 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,2049 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
КОНКУРС МАЛЮНКУ: "Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну" (24.02.07)
  На нашому сайті можна подивитися усі роботи, які надійшли на конкурс «Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну». У конкурсі беруть участь ті, хто передплатив "УМ" на цей рік. На квитанції повинен бути і поштовий штемпель. Знайомтеся з малюнками конкурсантів (за посиланнями).

Новий уряд - новий Президент - мають бути й нові анекдоти. Сподіваємося, вони з'являться в цьому розділі. Закликаємо "сторожових псів демократії" та інших небайдужих до роботи. (17.02.05)
 

У цьому розділі зібрано україномовні анекдоти про Януковича (пов'язані з минулими виборами). (01.10.04)