Номер 067 за 12.04.2006
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи є для вас Новий рік найприємнішим (найбажанішим) святом?
Так
Ні, для мене на першому місці - інше свято
На першому місці для мене Різдво
Важко сказати
     

Галактики — не в прольоті
Україна входить у сімку найпотужніших космічних держав світу, хоча свого Гагаріна найближчим часом у нас не буде

У 1961 році, 12 квітня, увесь Радянський Союз нервував — у космос відрядили першого космонавта Юрія Гагаріна. Він сказав «Поїхали!» — і полетів. Відтоді цей день — професійне свято для людей, причетних до космічної галузі.


«Чемпіонат» завершився. Починаємо «плей-оф»
ЦВК встановила остаточні результати виборів і офіційно затвердила обраних депутатів
Володимир СЕМКІВ   

Пізно в понеділок, за кілька годин до завершення 15-добового «дедлайну» після 26 березня, Центральна виборча комісія оприлюднила остаточні результати парламентських виборів. Главі ЦВК Ярославу Давидовичу довелося зачитувати підсумковий протокол упродовж кількох годин. Це дуже об'ємний документ, бо до нього, зокрема, входять результати по кожному з 225 територіальних виборчкомів. До того ж перед встановленням результатів виборів ЦВК довелося розглядати кілька скарг. Відтак країна дізналася про офіційні результати виборів близько десятої вечора (а почалося засідання о 16.00).


Час збирати каміння...
Президент зустрівся з переможцями парламентських виборiв і головою ЦВК
Степан ЩЕСНЯК   

Наступного ранку після оголошення офіційних результатів виборів Президент Віктор Ющенко зібрав у себе весь сонм лідерів політичних сил, які подолали 3-відсотковий бар’єр. Місця за круглим столом на Банковій зайняли Віктор Янукович, Юлія Тимошенко, Юрій Єхануров, Олександр Мороз і Адам Мартинюк (Симоненко перебував «у відрядженні»), а також заступники голови секретаріату Васюник і Матвієнко.


Працювати, святкувати, поминати
й надалі судитися з Черновецьким збирається київський мер Олександр Омельченко
Іван ЛЕОНОВ.   

«Робитиму те, що роблю сьогодні: працюватиму, відзначатиму свята, готуватиму Київ до Великодня, до поминальних днів», — такими планами на найближче майбутнє поділився з журналістами поки що чинний мер столиці Олександр Омельченко. Про першу сесію нового скликання Київради, на якій, власне, i має прийняти присягу новообраний мер, Сан Санич мовчить, адже між Омельченком i Черновецьким триває судове протистояння, отже, церемонія зміни столичної влади відкладається на невизначений термін. У понеділок Черновецький мав змогу зарахувати у власний актив ще одну маленьку перемогу над Омельченком.


РОЗДIЛИ
Політінформація
ІнФорУМ
Політика великим планом
Світ
Економіка
Освіта
Космос
Культура
Спорт
Смачне життя
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода на найближчі дні в Києві, Львові, Донецьку, Полтаві, Сумах, Сімферополі, Одесі, Рівному, Вінниці, Хмельниць-кому, Дніпропетров-ську, Кіровограді, Ужгороді, Запоріжжі, Харкові, Луцьку, Херсоні, Івано-Фран-ківську, Миколаєві, Житомирі, та інших містах України...
КУРСИ ВАЛЮТ

28 грудня, пт (НБУ)
1$ = 5,0500 грн.,
1Є = 7,3305 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,2049 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
КОНКУРС МАЛЮНКУ: "Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну" (24.02.07)
  На нашому сайті можна подивитися усі роботи, які надійшли на конкурс «Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну». У конкурсі беруть участь ті, хто передплатив "УМ" на цей рік. На квитанції повинен бути і поштовий штемпель. Знайомтеся з малюнками конкурсантів (за посиланнями).

Новий уряд - новий Президент - мають бути й нові анекдоти. Сподіваємося, вони з'являться в цьому розділі. Закликаємо "сторожових псів демократії" та інших небайдужих до роботи. (17.02.05)
 

У цьому розділі зібрано україномовні анекдоти про Януковича (пов'язані з минулими виборами). (01.10.04)