Алея зірок
Пн. - Пт.
6:00 13:50 18:40
Кінопроби
Пн. - Пт.
14:00
Х-місія
щодня
00:25
Movies Party
щодня
21:00
Зараз на
10:25 Сімейний кінозал: х.ф. «Н...
13:00 Show time
14:00 Кінопроба
15:05 Сімейний кінозал: м.ф. «Л...
16:45 Сімейний кінозал: х.ф.»Пр...
18:40 Алея зірок
весь тиждень

Програми

Кінопроби

14:00, Понеділок - П`ятниця

ПРАВИЛА УЧАСТІ В ТЕЛЕПЕРЕДАЧІ «КІНОПРОБИ»:



• Участь у Програмі можуть узяти особи, яким на день виходу Програми вже
виповнилося 18 років.

• Для того, щоб стати учасником Програми, Абонентові необхідно зателефонувати за номером, вказаним на телеекрані (для Операторів стаціонарного  зв’язку 8 900-30-7777-0, для операторів мобільного зв’язку: «Київстар» - 553, «МТС» - 374). Вартість одного дзвінка становить 6 гривень з ПДВ, згідно тарифів операторів зв»язку.

• Абонент, що набрав номер телефону, якій вказано на телеекрані (для Операторів стаціонарного зв’язку 8 900-30-7777-0, для операторів мобільного зв’язку:«Київстар» - 553, «МТС» - 374), прослуховує інформаційне повідомлення щодо порядку участі у  телепередачі в прямому ефірі, та повідомлення про те, що дзвінок прийнято - у відповідних випадках: «Дякуємо, Ваш дзвінок прийнято!”. Номер телефону автоматично вноситься до бази даних.

• Абонент, який зателефонував на номер 8-900-30-7777-0 для участі у телепередачі, прослуховує попередження, що дзвінок платний. В разі, якщо  Абонент поклав слухавку впродовж перших 11-ти секунд, вартість дзвінка такий Абонент не сплачує.

 Після 23 секунди з’єднання відбувається примусове роз’єднання зв’язку стаціонарних телефонів. Тарифікація телефонних операторів «Київстар» та «МТС» починається згідно правилам звязку з мобільними операторами після 2-ої секунди.

• Після закінчення часу на розвязання завдання, Оператор телепередачі зєднається із учасником телепередачі у випадковому порядку, доки правильна відповідь не зявиться в прямому ефірі.  Якщо Абонент відповів на телефонний дзвінок Оператора, він стає Учасником Програми. Учасник повинен дати   відповідь на запитання.

• Якщо Учасник дав правильну відповідь на поставлене запитання, він стає Переможцем та одержує винагороду, а також за своїм бажанням може взяти участь у бонусній вікторині.

• Переможцем вважається кожен з Учасників телепередачі, який правильно відповів в прямому ефірі на запитання  Ведучого.

•. Учасник телепередачі, що не надав правильної відповіді, винагороди не одержує. .

ВИНАГОРОДА:

• Виплата будь-яких винагород здійснюється ТОВ «Телеігри Медіагруп». У разі надання в ефірі вірної відповіді, Учасник-Переможець повинен залишитись на зв’язку та надати Оператору телепередачі наступні дані: прізвище, ім’я та по-батькові, серія та номер паспорту, ким та коли його видано, адреса постійного проживання та адреса реєстрації, ідентифікаційний номер – дані необхідні для належного оформлення виплати винагороди. Одержати винагороду можна вже через 2 доби від дати Програми за допомогою системи електронних переказів „Аваль-Експрес” в любому відділенні „Райффайзенбанк „АВАЛЬ” по всій Україні. Для отримання винагороди Переможець зобов’язаний пред’явити паспорт та ітентіфікаційний номер. Додаткову інформацію можна одержати за номером інформаційної підтримки (044) 537-09-96. Будь-яку відповідальність за своєчасність і повноту видачі винагороди, утримання податків і т.п. несе ТОВ «Телеігри Медіагруп».

• Усі претензії щодо часу видачі, розміру винагороди тощо, подаються на ім"я ТОВ «Телеігри Медіагруп» за адресою для листування: 01001,Київ 01,а/с 202В і вирішуються без залучення ТОВ«Гравіс».

Довідки стосовно правил програми надаються за телефоном (044) 537-09-96. Інформація про правила Телепередачі розміщується на веб-сайті www.1plus1cinema.tv

Зателефонувавши за одним із зазначених у цих Правилах номерів, Абонент підтверджує, що він ознайомився й повністю згоден із умовами проведення Програми, викладеними в цих Правилах, а також з умовами розрахунків за користування послугами операторів телекомунікацій.




Анонси
Сьогодні о 21:30
Американський кіборг – сталевий воїн
Після ядерної війни люди, що залишилися в живих, стають в"язнями комп"ютерної СИСТЕМИ,...
Завтра о 21:30
Східний експрес
Вибрані процвітаючі бізнесмени, знамениті артисти і заможні спадкоємці прийняли анонімне запрошення здійснити...
Післязавтра о 21:30
Альфонс
Герої фільму - колишні актори, що пішли з театру, в якому ставилися...
Опитування
Яка програма Вам подобається найбільше?

Movies Party
Містерія кіно
Алея зірок
Х-mission
Кіно і Крапка
Жодна...


Телевізійний канал “Кіно”
04073, Київ, Московський пр-т, 21-А
Тел.: 044 490 3546
Зворотній зв`язок

Ліцензія Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
Серія НР №2640 від 12 липня 2006р.
Design & development
© 2006, Kino