This version of the page http://www.karpaty.net.ua/articles_01/rtkr.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-22. The original page over time could change.
Всеукраїнський туристичний журнал "КАРПАТИ. Туризм. Відпочинок"
  Головна Про нас Архів Розповсюдження Замовити onlinebeta Рекламодавцям Спонсорство    

№ 1, літо 2004

 

Адреналін

 

         на початок

 

 

 

Об'єднуємо небайдужих

У серпні 2001 року Закарпатською, Івано-Франківською, Львівською та Чернівецькою облдержадміністраціями за підтримки проекту ТАСІС створена Рада з туризму Карпатського регіону (РТКР). В 2003 році асоційованим членом організації прийнято Тернопільську ОДА. Головною метою діяльності Ради є підтримка розвитку та маркетинг туристичної галузі регіону.

Правління РТКР складається з представників облдержадміністрацій регіону та приватного сектору. З грудня 2002 року головою правління Ради є заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич, виконавчий директор — Наталія Гасюк.

Основні напрямки роботи організації: координація зусиль областей з розвитку туристичної галузі, моніторінг та аналіз діяльності туристичної індустрії в регіоні, координація співпраці туристичних підприємств з міжнародними, урядовими, недержавними та донорськими організаціями, проведення навчальних заходів.

За минулі 3 роки за значної підтримки адміністрацій-засновників та організацій — членів Ради, було видано путівники українською та іноземними мовами, каталоги «Зима в Карпатах» та «Літо в Карпатах», карти-схеми регіону та багато іншої друкованої продукції. Спільно з карпатськими ОДА та Держтурадміністрацією України РТКР регулярно представляє туристичні пропозиції краю на міжнародних виставках в Україні та за кордоном.

В 2003 році у партнерстві із Івано-Франківською ОДА, Асоціацією економічного розвитку Івано-Франківщини та обласною організацією Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні за підтримки фонду «Євразія» створено перший регіональний туристично-інформаційний центр (РТІЦ) в місті Івано-Франківськ. Основною метою діяльності Центру є підтримка розвитку туризму в регіоні та надання повної інформації туристам.

Станом на травень 2004 року діючими членами РТКР є понад 80 організацій, які надають туристичні, транспортні, страхові, рекламні та готельні послуги, організовують художні салони, виставки сувенірної та культурної продукції краю, здійснюють навчання працівників готельного та туристичного бізнесу і готують майбутніх спеціалістів галузі.

У 2002 році Раду було нагороджено Гран-Прі Держтурадміністрації України у номінації «Вітчизняна туристична організація», а в грудні 2003 року — Дипломом лауреата міжнародного рейтингу популярності «Золота Фортуна». У квітні 2004-го виставковий стенд РТКР отримав Кубок та диплом за найкраще представлення рекреаційно-туристичного потенціалу карпатського регіону на міжнародній виставці в Ополе (Польща).

Щоквартально видається бюлетень РТКР з інформацією про основні туристичні події в регіоні, Україні та за кордоном.

Детально — на сайті: www.tourism-carpathian.com.ua

 

        на початок

 
 


 


 

 

 


 

 

 



детальніше  

 


Офіційний партнер :

 

Партнери:

 

© Карпати. Туризм. Відпочинок, 2004-2007   При використанні матеріалів посилання www.karpaty.net.ua є обов'язковим    
 
хостинг від
 
Дизайн: Д. Овчар