This version of the page http://www.ntu-kpi.kiev.ua/net/kpi-akustika.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-21. The original page over time could change.
ААЕ - Сайти НТУУ КПІ
wap укр рус eng
Новини Пошук Гостьова книга Випускники FAQ Оголошення Працевлаштування

Кафедра акустики та акустоелектроніки НТУУ "КПІ"

  • Адреса сайту: http://www.kpi-akustika.kiev.ua
  • Доступ: InterNet, Intranet
  • Опис сайту: Кафедра АКУСТИКИ ТА АКУСТОЕЛЕКТРОНІКИ факультету електроніки НТУУ "КПІ"
  • Контактний e-mail: olegmax@rambler.ru
  • Опис розділів, служб та матеріалів сайту: Новини, Форум, Учбовий процес, Деякі навчальні курси, Наукові проекти, Студентський розділ - Студентські проекти, Наші досягнення; Бібліотека, Контакти, Про кафедру, Історія розвитку, Викладачі, Гостевая книга

Кафедра АКУСТИКИ ТА АКУСТОЕЛЕКТРОНІКИ факультету електроніки НТУУ "КПІ" пропонує майбутнім абітурієнтам вийти в дорослий світ впевненим, конкурентноздатним та затребуваним професіоналом.

Великий творчий та життєвий досвід шанованих корифеїв своєї справи разом із молодецьким завзяттям молодих викладачів допоможуть тобі не тільки здобути кваліфікацію, але й стати Особистістю. Повсякденно відслідковуючи тенденції розвитку науки та технологій, ми коригуємо навчальний матеріал у відповідності до вимог, які диктує сучасний ринок праці.

Комп‘ютерна обробка музики та мови, захист інформації, акустичне обладнання залів та студій, комп‘ютерне моделювання та обробка процесів в акустичних та акустичних медичних приладах та системах, основи анатомії, фізіології та біофізики, комп‘ютерна обробка зображень в медицині, іноземні мови, функціональні системи та їх патології, аналогова та цифрова електроніка, ультразвукові методи діагностики та лікування різноманітних захворюваннь, мікропроцесорна техніка - це лише невелика частина того, чому навчаються, та на чому працюють студенти нашої кафедри. Висока професійність викладачів кафедри дозволить тобі отримати глибокі знання та вільно почувати себе на бурхливих хвилях життя.

2000-2008 ©, Національний технічний університет України "КПІ"
Україна, 03056, м.Київ-56, проспект Перемоги, 37
Довiдка телефонної станцiї НТУУ "КПI" - (+38 044) 236-79-89
Супроводження: Лабораторія Інформ, КПІ-Телеком
19-10-2007