This version of the page http://www.ntu-kpi.kiev.ua/faculty/fmf.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-20. The original page over time could change.
Фізико-математичний факультет ФМФ НТУУ КПІ
wap укр рус eng
Новини Пошук Гостьова книга Випускники FAQ Оголошення Працевлаштування

Фізико-математичний факультет

Декан: академiк, професор Бар’яхтар Вiктор Григорович
Адреса: Навчальний корпус 7, кiмн.420
Телефони для довiдок: 241-76-51, 241-76-43
e-mail: fmf@ntu-kpi.kiev.ua
URL: http://ntu-kpi.kiev.ua/fmf
День факультету: кінець квітня


КАФЕДРИ ФIЗИКО-МАТЕМАТИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

  • Математичного аналiзу та теорiї ймовiрності - МАтаТЙ
  • Диференцiальних рiвнянь - ДР
  • Математичної фiзики - МФ
  • Загальної фiзики та фiзики твердого тiла - ЗФтаФТТ
  • Загальної та експериментальної фiзики - ЗтаЕФ
  • Загальної та теоретичної фiзики - ЗтаТФ
  • Нарисної геометрiї, iнженерної та комп'ютерної графiки - НГІтаКГ

Факультет веде підготовку спеціалістів з фундаментальних та прикладних проблем у різних галузях сучасної фізики — від аеро- та гідродинаміки до фізики атомного ядра та елементарних частинок з використанням методів, математичного та комп'ютерного моделювання, підготовк у спеціалістів з аналізу та прогнозуванню економічної діяльності суб'єктів ринкової економіки, побудови та розрахунку математичних моделей комерційних та фінансових структур.

Студенти мають можливість оволодіти комп'ютерним моделюванням фізичних процесів, числовим моделюванням; методами наукового експерименту; методами обчислювальної фізики, синергетики та теорії катастроф; теорією самоорганізації складних систем та дитермінованого хаосу; теорією нелінійних явищ; вивчити моделі динаміки фінансових активів і показників для дискретного та неперервного часу; імовірнісно-статистичні ідеї та методи стохастичного числення під час аналізу ринкового ризику; проблеми розробки математично-алгоритмічного забесбечення інформаційних систем страхування.

Випускники отримують фундаментальну пiдготовку з основних напрямiв сучасної фiзики та математики, поглиблену комп'ютерну пiдготовку та досвiд використання сучасного iнструментарiю iнформацiйних технологiй, що дає їм змогу на високому рiвнi займатися теоретичними та експериментальними дослiдженнями, викладати курси фiзики, математики та iнформатики, створювати й аналiзувати математичнi та комп'ютернi моделi процесiв, явищ i об'єктiв.

Термiни пiдготовки: бакалавр – 4 роки; магiстр – 2 роки.

Випускники працюють науковцями, викладачами навчальних закладiв усiх рiвнiв акредитацiї, керiвниками розробок математичних моделей у наукових, виробничих, комерцiйних та банкiвських установах України та за кордоном.

Абiтурiєнти складають вступнi випробування: математика, фізика; українськ а мов а +іноземна мова (або англійська, або німецька, або французька, або іспаньська).

Спецiальностi:

ФІЗИКА
Фізика (д)
МАТЕМАТИКА
Математика (д)
  • ( д ) - денна форма навчання.
  • набiр на денну форму навчання за контрактом проводиться з усiх акредитованих спецiальностей
2000-2008 ©, Національний технічний університет України "КПІ"
Україна, 03056, м.Київ-56, проспект Перемоги, 37
Довiдка телефонної станцiї НТУУ "КПI" - (+38 044) 236-79-89
Супроводження: Лабораторія Інформ, КПІ-Телеком
15-10-2007