This version of the page http://www.ntu-kpi.kiev.ua/newspaper/730-11.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-19. The original page over time could change.
Художники з об’єднання “творчість” - Київський політехнік, 2006
укр рус eng
Новини Пошук Гостьова книга Випускники FAQ Оголошення Працевлаштування

Художники з об’єднання “творчість”

Наприкінці вересня у картинній галереї ЦКМ НТУУ “КПІ” відбулося відкриття виставки художників-аматорів Київського міського об’єднання “Творчість”.

Oct 19, 2007 || Автор: За інформацією картинної галереї

Це об’єднання утворилося на початку вісімдесятих років ХХ століття на основі самодіяльних творчих гуртків при Будинку культури заводу “Більшовик”. Як юридична особа “Творчість” почало своє існування з 1989 року. А з 1993 року працює як громадське об’єднання, засновником якого виступив колектив художників-аматорів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва м. Києва.
Об’єднання приймає у свої лави як людей з професійною художньою освітою, так і самодіяльних митців, які за покликом душі займаються живописом, графікою, різними видами ужиткового мистецтва та народними промислами.

На урочистому відкритті виставки з привітаннями виступили проректор з науково-педагогічної роботи Г.Б.Варламов; голова клубу живопису, що входить до об’єднання “Творчість”, В.Л.Максимчук; ветеран клубу, почесний член об’єднання “Творчість” А.А.Лаврик; член Спілки художників України, консультант об’єднання О.О.Туранський.
На виставці представлено близько 100 робіт 25-ти авторів. Роботи високого рівня, відзначаються тематичною і жанровою різноманітністю та поєднуються щирим закликом до духовного відродження і прагненням до віри та чистоти.


Iншi матерiали номеру: Київський полiтехнiк - 30, 2007


2000-2007 ©, Національний технічний університет України "КПІ"
Україна, 03056, м.Київ-56, проспект Перемоги, 37
Довiдка телефонної станцiї НТУУ "КПI" - (+38 044) 236-79-89
http://www.ntu-kpi.kiev.ua, http://www.ntu-kpi.edu.ua, http://www.kpi.ua
Супроводження: Лабораторія Інформ, КПІ Телеком