This version of the page http://www.myrelax.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-17. The original page over time could change.
MyRelax / афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові

21 грудня - ILOVEYOUBABY (ШВЕЦІЯ) клуб "ОДНЕВСЕ"

17 Грудня, 2007 13:47

Шведська electroclash формація ILOVEYOUBABY в грудні проїдеться туром
по Україні.

Львівський концерт стане заключним концертом цілого туру. Після цього
музиканти повернуться до Швеції, святкувати Різдво. Тож львівська
публіка має чудову нагоду отримати наживо концентровані емоції, що
нашаруються в музикантів протягом місяця щоденних виступів.
 (Далі)

Афіша Ляльки, Дзиги, Кабінету / 5 - 27 грудня

12 Грудня, 2007 11:17

Етно-Джаз клуб «Лялька»:

13 грудня, середа – клубний концерт «Інді-Я» (ситари, перкусія, відео)
початок: 19:00
ВХІД ВІЛЬНИЙ!!!


17 грудня, понеділок – Юрій Андрухович та гурт «Карбідо» представляють
проект «САМОГОН»
початок: 19:00


21 грудня – «Гуцул Каліпсо», концерт-презентація альбому «Рекет-Гангстєра»
початок: 19:00


24 грудня, понеділок – джазовий концерт Валерія Пономарьова (труба), Олега
початок: 19:00 Бутмана (ударні), Родіона Гоборова (піаніно)
та Аркадія Овруцького (бас-гітара)
 (Далі)

Програма Фестивалю «Jazz bez - 2007»

22 Листопада, 2007 18:13

 "Jazz Bez" – це тиждень різноманітного джазу: традиційного і авангардного, українського та світового, класичного та сучасного, елітарного і водночас доступного. Фестиваль традиційно проводиться паралельно на Українській та на Польській території в першій половині грудня. Упродовж семи років фестиваль розвинув та розширив не тільки культурно - мистецькі кордони, але й географічні. Понад 50 учасників фестивалю, які представляють найкращі світові зразки джазу в різних стилях та напрямках дозволили фестивалю зайняти помітне місце в Європейському календарі фестивального руху.  (Детальніше програма...)

 (Далі)

Пальцем по «Мапі»

22 Листопада, 2007 09:51

Не так давно у Львові, на вулиці Галицькій, відкрилась нова кав’ярня під назвою «Мапа». Чудове місце розташування – центр міста, мав би гарантувати велику кількість відвідувачів. Однак цікаво, чи у даному випадку це спрацює. Отож, чому саме мапа? Напевно тому, що каву везуть здалека і було б добре на карті цей шлях всім зацікавленим показати. Мапи в закладі присутні, виконані вони у техніці ліпнини, одна з них займає майже всю стіну, виглядає гарно, але кавових шляхів на ній помічено не було. Дизайн кав’ярні  виконано у традиційних шоколадно-кавово-кремових кольорах, достатньо професійно, однак при цьому затишку у закладі бракує. Величезні вітрини створюють відчуття присутності всіх тих хто пересувається вулицею, а у вечірній час можна спостерігати співаків і молодь, яка носиться перед вікном з капелюшком просячи «допомогти» студентам. Нажаль обслуговуючий персонал теж не потішив - меню несли так довго, що виникло логічне питання «а може тут самообслуга???», однак ні, просто офіціанти були не надто уважними. Меню…ну що ж, ціни у Львові в нововідкритих закладах навряд чи можуть приємно здивувати своєю об’єктивністю, «Мапа» у даному випадку не виняток, 2 кави вартували близько 30 гривень, одна з них була чомусь холодна, хоча згідно із задумкою, такою бути точно не могла. Звичайно, якщо ціни назвати низькими не можна, можливо це викликано розмаїтим вибором всіляких цікавинок…і знов, доводиться сказати – нажаль, стандартний набір, кава-чай, солодке, нічого надзвичайного, просто дорого. Шкода, що кав’ярня «Мапа» не може відзначитись затишною атмосферою, цікавим і продуманим дизайном та хорошим вибором смакот. Тим більше, важко пророкувати світле майбутнє цьому закладу, зважаючи на наявність поруч достойних конкурентів, які вже зарекомендували себе як заклади, що справді дають атмосферу хороших кав’ярень.

Писи. А на останок, не знаю, може це тільки в мене, але назва «Мапа» дає стійку асоціацією з мавпою, що в даному випадку навряд чи зіграє на користь закладу.

Рада


Вечір пам’яті Марії Каллас

21 Листопада, 2007 15:35

30 листопада у Львівській філармонії відбудеться вечір пам'яті легендарної оперної діви Греції та всього світу – Марії Каллас. Арії та дуети з опер П.Масканьї, Дж.Пуччіні, Ж.Бізе, Дж.Верді будуть виконуватись Наталією Дацько - лауреатом премії Міжнародного фестивалю «Гран-прі Марії Каллас», заслуженою артисткою України Людмилою Савчук та Романом Трохимуком. Присутні зможуть скуштувати справжній грецький коньяк «Metaxa», в фойє філармонії буде організовано виставку фотографій Марії Каллас, а ведуча концерту – Оксана Кириченко, автор телевізійної передачі про неповторну діву оперної сцени, продемонструє відео матеріали з життя співачки. Захід проводиться Благодійним фондом «Парфенон», Управлінням культури Львівської обласної державної адміністрації та Львівською філармонією під егідою Посольства республіки Греція в Україні

Початок концерту о 19.00
Вартість квитків - 20, 30, 40 та 50 гривень


Джазовий резонанс: проект Кена Вандермарка у Львові

21 Листопада, 2007 14:56

17 листопада Львів, ще задовго до традиційного фестивалю «Jazz Bez» перетворився на епіцентр джазового авангарду. У місті відбулась презентація Міжнародного джазового проекту  «Ken Vandermark “Resonance” Project».

 (Далі)

Міжнародний фестиваль диригентського мистецтва пам`яті Миколи Колесси у Львові

20 Листопада, 2007 17:30

Миколу Колесси називали "сином столiття", вiн був живою легендою украiнськоi культури, одним iз найвидатнiших львiв`ян усiх часiв i справжнiм свiдком епохи.

Його пiдручник "Основи технiки диригування" й донинi залишаеться настiльною книгою для декiлькох поколiнь диригентiв музикантiв.

23 листопада, в п`ятницю, в Львiвськiй Фiлармонii вiдкриваеться Мiжнародний фестиваль пам`ятi
ВЕЛИКОГО ДИРИГЕНТА - Миколи КОЛЕССИ,
який традицiйно збирае у Львовi свiтових корифеiв диригентського мистецтва.

Цього року до Львова завiтае один з найбiльш знаних диригентiв в Европi Томас Зандерлiнг (Нiмеччина),
"тричi диригент" Фуат Мансуров (Росiя)
та свого часу учень М.Колесси, диригент-постановник Нацiональноi Опери Украiни - Iван Гамкало (Украiна).

Початок концертів о 18-ій годині.
Вартість квитків від 10 до 50 гривень.

 (Далі)

Джазовий концерт Кена Вандермарка / Ken Vandermark «Resonance» Project

26 Жовтня, 2007 11:00

17 листопада, о 19 год. театр ім. Марії Заньковецької.
Квитки можна придбати  у галереї «Дзиґа» та касах театру.  

 (Далі)
 
 
« MyRelax - афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові » © «Мій Релакс» 2004 - 2006 р.
Точка зору агенції може не співпадати з думками, висловленими авторами чи відвідувачами.
Використання матеріалів, розміщених на сайті, допускається лише за умови посилання на Мій Релакс

Редактор: Львів`янка ( lvivgirl [аt] myrelax.com.ua ), програмування: pLоg, тех. підтримка: Biblos медіа підтримка: Агенція Інтернет Реклами
З будь-яких питань пишіть на адресу info [аt] myrelax.com.ua | Реклама на сайті
 |  yandex.ru